2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa ahahhaha aslında yoga uzun boyda daha cool duruyor bence. Ben 158im bazı hareketlerde kurbağa gibi kalıyorum o yüzden kimsenin yanında değil tek başıma yapıyorum
Ben savunma sporları antrenörüyüm eşimde öyle biz hep böyle yoga fitness gibi sporları küçümserdik şimdi düştüm ellerine büyük konuşmamak lazımmış demekki bir kaç kişiden daha öneri aldım çünkü

Bugün bi ayar çekeyim diyorum şu spor şeylerine ben en iyisi ya denemekte fayda var iyi gelecekse gerçi ben 180 boyundayım kendimi hamile yogasında da bi düşünemedim tam komedi eşim görse adam soğur herhalde
Ben dün yaptım yaparken oooh dedim dünya varmış ya hareket ne güzel şey, akşam iyiydim taa ki gece ağrıdan uyanana kadar. Demir sopalarla dövülmüş gibi oldum, eşim kalktı masaj yaptı da öyle uyuyabildim üstelik daha 6 ay önce spor yapıyordum yani. 30 dakikalık yaptım, birden yüklenmeyin yapacaklara tavsiyemdir

En rahatı profesyonel destek almak aslında imkan varsa ya hem gönül rahatlığıyla yapılır eşim masaj yapayım ben dedi ama işe yarayacağını sanmıyorum. Bu ayların mevzusu da bu demekki her ayın bir mevzusu var. Ama yavaştan açma germe denemek lazım bir de sporcu olcam piiiiuuuwww bana yazıklar olsun

Kızlar merhaba . Aclik şekerim 75 tokluk şekerim 198 çıktı. İlk gebeligimdr böyle bir durum yoktu. 100 gramlık yükleme yaptırmak istemiyorum daha önce böyle bir durum yaşayan varmi

Profesyonel destek de alsan ilk hamlıkta vücut zorlanıyor ya Elçin Demirel’den yapıyorum ben pes etmeden devam edersem birkaç güne alışır vücudum. Oğlumda da yoga yapmıştım o da iyi geliyor

kızlar bişi dicem ben otururken öne dogru yada sağa sola dogru eğildiğimde sanki bebeğin kolu bacagı karnımda batmış gibi bir his oluyor arada ağrı değil sadece bir his ona zarar verdimmi diye korkuyorum. sizdede oluyor mu ?

bana uyurken oluyor böyle ya. sağdan sola dönerken bişiler batıyor gibi oluyor. korkuyorum hemen geri dönüyorum

uykuya çok uzun süre dalamadım bir hafta felan bi yerde okudum sola dönüp dizleri içeri çekip öyle uyumak lazımmış öylelikle uyuyabiliyorum

bende 16+2 ama doktor yultrason kağıdı verdi bir sürü tarih yazıyor orda kafam karıstı
Son adet tarihine göre yazıyo haftaso diğeri de ultrasona göre olan haftası. Benimkisi bir hafta önde o yüzden iki hafta yazıyo bende de

Bi doktor , bebeği eğilip kalkmayla falan ezemezsiniz onun amniyon sıvısı çok korunaklı demişti ama bana da çorap giyerken mesela çok zor geliyo ikiye katlanınca zarar verdim mi acaba diye. İçerde bi balon var onu sıkıştırıyomuşum gibi bi de hafif sancı oluyo içerden batma

Bebişlerim biz 21 hafta olduk ama ben hala hissedemiyorum oğluşumu aslında biliyordum hissedemem hemen diye düşünüyordum kemikli bir yapım var bileklerim falan kalındır ki oğluşumun olduğu yerde kesin geniş bir alan o yüzden hissetmiyorum diye düşünüyorum daha göbüşüm bile net çıkmadııı ama 72 kilodan 78 e geldim bu kilolar nere gidiyooo ben gibi olan var mııı yazın da bi rahatlayayım ya

ilk gebelikte geç hissedilir benim ikinci 18 den beri hissediyorum. benim ilkindeki 9 aylık karnım şimdiki karnım kadardı 23 haftalığım.

kocaeli 41 13 temmuz kız azra A Afratafrac

ilk gebelikte geç hissedilir benim ikinci 18 den beri hissediyorum. benim ilkindeki 9 aylık karnım şimdiki karnım kadardı 23 haftalığım.
Evet duymuştum ilkte geç hissediliyormuş ama insan yinede şüphede kalıyor.
Sanırım bende öyle olacağım dışardan bakan şuan asla anlamıyor hamiş olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…