Neden korkuyorsun ki bi sorun yoktur olsa zaten devam et derdi ki ben oksapar hiç kullanmadım iğne olarak progestan iğne kullandım onu da taaa kalp atışını duyduğumuzda bıraktırdı doktor. Aspirinide tüp bebek doktorum 20. Haftalarda bırakabilirsin demişti onuda bıraktım.Kizlar herkese merhaba 22+0 da detaylı ultrasona girdim herhangi bir sorun yok tüp bebek olduğu için hergun oksapar kullanıyorum iki günde bir coraspirin alıyordum tüp bebek doktorum oksapari birakabilirsin dedi coraspirin hergun al dedi ama oksapari bırakmaya korkuyorum ne yapmam lazim
Ben 10 lu ve 5li aldım vallaBen veriyom kızlar ama çok beğendim napim. Bence ben de haklıyım10lu takımlar da kullanılır dimi. Vicdan rahatlatmaya çalılıyorumşu anda bu arada o iki takım da çok güzelmiş beğendim
Napalim devir ekonomi devriAynı ben cebimde akrep var zaar
Ben canım .ben bugün 20+0 oldum.bebeği hissettiğimi düşünüyordum ama sanırım gazdı onlar. Hala he tamam işte bu dediğim bir his yok. 71 kg dan 80 e çıktım göbeğim 12 aylık hamile göbeği gibi ben zayıfta olsam hep göbeğim vardı.Bebişlerim biz 21 hafta olduk ama ben hala hissedemiyorum oğluşumuaslında biliyordum hissedemem hemen diye düşünüyordum kemikli bir yapım var bileklerim falan kalındır ki oğluşumun olduğu yerde kesin geniş bir alan o yüzden hissetmiyorum diye düşünüyorum daha göbüşüm bile net çıkmadııı ama 72 kilodan 78 e geldim bu kilolar nere gidiyooo ben gibi olan var mııı yazın da bi rahatlayayım ya
Benimde göbeğim vardi 77 yle hamile kaldım 84 üm şuan ama ben hissetmiştim 20. Haftada bence sende hissediyorsundur o hissettiklerinin gaz değil bebek olduğunu bir süre sonra anlıyorsunBen canım .ben bugün 20+0 oldum.bebeği hissettiğimi düşünüyordum ama sanırım gazdı onlar. Hala he tamam işte bu dediğim bir his yok. 71 kg dan 80 e çıktım göbeğim 12 aylık hamile göbeği gibi ben zayıfta olsam hep göbeğim vardı.
Aynen yazıyordu bende. Plesanta anterior serviksle ilişkisi yok şeklinde yazıyor olması lazım yanımda değil şuan rapor net ne yazdığını hatırlamıyorumSanırım hissetmeye başlayınca da öyle olacak gerçekten her aşaması çok değişik bir dönemdeyizbelki benm plasanda da öndedir ayrıntılıyı devlette yaptırdım o yüzden doktor pek net konuşmadı gerçi çıkan sonuçta plasanta önde diye birşey yazmıyordu senin sonucunda yazıyor muydu önde diye yoksa doktor sadece söyledi mi bu durumu sana
Evet bi çoğunu söyledi, beyin sıvısı da 8milim 7 ve altında istiyoruz yükselme durumuna karşı falan dedi bende endişelendimBeyin sıvısı ile ilgili bir şey söylemedi benim gittiğim doktor. Her organa baktı ve her birinde detaya girmeden iyi olduğunu söyledi. Beyinde de aynı şekilde. Sizin her şeyi böyle detaylı mı söyledi
Anladım canım o zman bende öyle bir durum yok galiba olsaydı raporda yazardı diye düşünüyorumAynen yazıyordu bende. Plesanta anterior serviksle ilişkisi yok şeklinde yazıyor olması lazım yanımda değil şuan rapor net ne yazdığını hatırlamıyorum
Ay bende de gaz olduğunu düşündüğüm şeyler oluyor ama gaz yani başka birşey olamazBen canım .ben bugün 20+0 oldum.bebeği hissettiğimi düşünüyordum ama sanırım gazdı onlar. Hala he tamam işte bu dediğim bir his yok. 71 kg dan 80 e çıktım göbeğim 12 aylık hamile göbeği gibi ben zayıfta olsam hep göbeğim vardı.
Maşallah kızKızlar naber yazdıklarınızı okudum da ağrı çeken arkadaşlar ben aktif çalışıyorum ayaktayım yani genelde üstüne bi de haftada 2 gün hamile pilatesine gidiyorum ağrı falan pek olmuyor bende 21 haftalığım belki o yüzden bi de çok kilo da almadım 69dan 73e çıktım 5 ayda 4 kgKarnım da çok büyümedi belli değil yani hamile olduğum dışardan magnezyum günde 1 tane alıyorum artık ondan mı aktif yaşamdan dolayı mı bilmiyorum ama çok şükür ağrım yok maşallah deyin Benim tek derdim mide yanmalarim 4 ay kustum mide bulantısıyla prilama yapışık gezdim şimdi de mide yanması çekiyorum midem beni hiç rahat bırakmayacak galiba shshs
Ben 21. haftada anca hissetmeye basladim dogru düzgün. Benim plasentamin önde oldugunu söylemisti doktor, öyle durumlarda da biraz gec hissedilirmis. Belki senin de öyledir? <3Bebişlerim biz 21 hafta olduk ama ben hala hissedemiyorum oğluşumuaslında biliyordum hissedemem hemen diye düşünüyordum kemikli bir yapım var bileklerim falan kalındır ki oğluşumun olduğu yerde kesin geniş bir alan o yüzden hissetmiyorum diye düşünüyorum daha göbüşüm bile net çıkmadııı ama 72 kilodan 78 e geldim bu kilolar nere gidiyooo ben gibi olan var mııı yazın da bi rahatlayayım ya
Evet ben de dun falan oldu dınlenınce duzeldi gibi aynı sol asagıda ınsallah kotu bisi değildir ama bugun olmadı bakalımKızlar 22 haftalık olduk da sol kasıkta ara arda batmalar oluyor, yaşam var mı böyle minik sancılar
Canımm bende geçen Ayıptır sölemesi Suluu patatesli köfte yemeği yaptım köfteeri de buzluktan çıkarmışmıştım ama boyutları büyüktü uğraşmadım eridiler fakat 65 dakika pişirip yemeği bir güzel 5 6 köfte yedim içine bakımm dedimm pembe kalmışş AMann o gün stresten geceyi nasıl ettim sonra düşündüm bir saatt pişmiş ortası pembe kalsa nolcak bu zamana kadar dışarlarda az pişmiş etler yemişizdir toxoplazma hamileliğe özgüü değil sadece hamişlikte dahaa dikkatli olmalıyız mecburen bu kadar başkada birşey değil ALLAH a emanetler tüm bebişlerYa ben zaten epey yedikten sonra size sordumYarım bağ yemişimdir ama
Bizim artık toksodan korkmamıza çok gerek yok ya ilk trimester dan sonra bebeğe geçmesi çok zormuş zatenCanımm bende geçen Ayıptır sölemesi Suluu patatesli köfte yemeği yaptım köfteeri de buzluktan çıkarmışmıştım ama boyutları büyüktü uğraşmadım eridiler fakat 65 dakika pişirip yemeği bir güzel 5 6 köfte yedim içine bakımm dedimm pembe kalmışş AMann o gün stresten geceyi nasıl ettim sonra düşündüm bir saatt pişmiş ortası pembe kalsa nolcak bu zamana kadar dışarlarda az pişmiş etler yemişizdir toxoplazma hamileliğe özgüü değil sadece hamişlikte dahaa dikkatli olmalıyız mecburen bu kadar başkada birşey değil ALLAH a emanetler tüm bebişler
Ayva yemek mide yanmasına iyi geliyormuş dün okumuştum. Birde rennie tablet sınırsız kullanabilrisin demişti doktorum. O da rahatlatıyor.Kızlar naber yazdıklarınızı okudum da ağrı çeken arkadaşlar ben aktif çalışıyorum ayaktayım yani genelde üstüne bi de haftada 2 gün hamile pilatesine gidiyorum ağrı falan pek olmuyor bende 21 haftalığım belki o yüzden bi de çok kilo da almadım 69dan 73e çıktım 5 ayda 4 kgKarnım da çok büyümedi belli değil yani hamile olduğum dışardan magnezyum günde 1 tane alıyorum artık ondan mı aktif yaşamdan dolayı mı bilmiyorum ama çok şükür ağrım yok maşallah deyin Benim tek derdim mide yanmalarim 4 ay kustum mide bulantısıyla prilama yapışık gezdim şimdi de mide yanması çekiyorum midem beni hiç rahat bırakmayacak galiba shshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?