2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Haftada 5 gün 1er saat deyince bi şüphelendim kız, yoksa aynı pilates derslerini yapmış olabilir miyiz? Online mıydı kimle yapmıştın?

En son jilet yaptıktan sonra üşüttüğümdenmi bilmiyorum enfeksiyon olmuştum ilaçla azalttık ama makşnede kullamılıyormuş
Olabilir canım belki o bölge için kullandığın sabun vs ile alakalı da olabilir. Ben her ay yapıyorum şükür bir sorun yaşamadım. Ay ben artık özel bölgemi görememeye başladım. Nasıl alacağız bilmiyorum.

Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?

Ben 71 kilo ile öğrendim şimdi 74 kiloyum. 22+1
77 ydi, en son 86 ama oldu biraz üstüne eklenmiş olabülür bereketi kaçmasın diye tartilmiyorum daha 25+3

Olabilir Sporcu anne
Anaaam evet ya Meral hoca candır gerçekten. Hamilelikten önce 1 seneden fazla süre aralıklı olarak devam etmiştim onunla. Hamileliğimi öğrendiğim aya kadar da aralıksız 5 ay yapmıştım. Lohusalıktan sonra dondurduğum kurlara devam etmek için can atıyorum

ben yaklasik bir aydir hic göremiyorum, benim göbek cok hizli büyüdü. Aynadan bakarak yapiyorum, bazen de hislerime güvenerek banyoda

Bak yaaa dünya küçük

Ben de sabırsızlanıyorum pilatese tekrar başlamak için. Meral hoca gerçekten aşırı motive ediyor. Bayılıyorum. Hadi bakalım başlayınca meral hocanın gruba atarız öncesi sonrası fotolarımızı

Ben emziren annelere çok özeniyordum o grupta. Nasıl hızlı eriyolardı öyle ya inşallah biz de emzirme döneminde cayır cayır yakarız yağları hamilelik öncesi kilomuzun da altına düşeriz ohh

Ben emziren annelere çok özeniyordum o grupta. Nasıl hızlı eriyolardı öyle ya inşallah biz de emzirme döneminde cayır cayır yakarız yağları hamilelik öncesi kilomuzun da altına düşeriz ohh
Ay evet ben hamile kalmadan önce hedefim tekrar 58-59'lu kiloları görmekti. Ben de hayrandım o kadınlara. Benim tek korkum çevremdekiler spor yaparsan sütün azalır, vücuttaki toksinler sütüne geçer bebek içmez demelerinden. Umarım doğru değildir.

77 ydi, en son 86 ama oldu biraz üstüne eklenmiş olabülür bereketi kaçmasın diye tartilmiyorum daha 25+3
Görüyorum ve arttırıyorum ya ben daha 20 +0 ım 71 kilodan 80 e çıkmışım en fazla kg alan benim herhalde yaşın ve hiç mide bulantısı yaşamamanın etkisi de vardır herhalde . Emzirme dönemine güveniyorum kızlar hep diyorlar ya emzirirken çok kalori harcanıyor verirsin 6 ayda diye o kadar sürede 30 kg da veremem herhalde bence biraz yavaşlayayım ben ya

Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?

Ben 71 kilo ile öğrendim şimdi 74 kiloyum. 22+1
60la öğrendim, arada iki-üç ay yemek yiyemediğim için aşağı yukarı oynadı hep. 5. ayda 65tim. Cuma yeni doktora gidicem, orda ölçülürüm. Bence 24. haftayı bitirirken iki kilo daha almışımdır gibi hissediyorum, görücez

Yoook öyle bi şey gerçekten yok. O spor bu spor değil yani. Hani spor salonlarının girişine astıkları süper kahraman donlu ablalar var ya, o şekil kas yapmak ileri derece sporcu olmak lazım onun olması için. Hormonları etkilemesi için aşırı aşırı kaslanmamız gerek yani. Meral hocanın dersleri gayet kadınsı kaslar yaptırıyodu bence elma popolar ince beller falan

Kızlar birde benim vücudumdaki ben'ler büyüdü. Minik et benlerim kocaman oldular.

Ohh rahatladım. Peki sezeryan olursan kaç ay normal doğum olursan kaç ay sonra başlamayı düşünüyorsun kuzum?

Bizim artık toksodan korkmamıza çok gerek yok ya ilk trimester dan sonra bebeğe geçmesi çok zormuş zaten
bu hamileliği sağ salim atlatayım inşaat kumundan kedi boku ayıklayıp yiyicem yemin ederim salata çitilemekten fenalık geldi ya, o kadar bıktım kdkfkrl.

Ben şimdi 86 yı da geçmişimdir çoktan çaktırma ilk üç ay mide bulantım oldu hiç almadim kısa sürede aldım bu kiloları etli butlu ve mutlu olalım boşveerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…