- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Evett canımm bende araştırdım öyleymiş ALLAH tan amaaa bulaşmasa dahada iyi olurrBizim artık toksodan korkmamıza çok gerek yok ya ilk trimester dan sonra bebeğe geçmesi çok zormuş zaten
En son jilet yaptıktan sonra üşüttüğümdenmi bilmiyorum enfeksiyon olmuştum ilaçla azalttık ama makşnede kullamılıyormuşBen jilet sağlıklı yöntem diye biliyorum.
Haftada 5 gün 1er saat deyince bi şüphelendim kız, yoksa aynı pilates derslerini yapmış olabilir miyiz? Online mıydı kimle yapmıştın?Doğru, habire yeme ve gereksiz kilo alma diyolar her kontrolde. İyi bari frenleyebiliyorsan o da güzel.
Ben de karbonhidratı bu midemin kötü olduğu dönemde abarttım ve bağımlılık yarattı resmen. Kendime yeni yıl hedefi koydum. Yeni yılla birlikte daha sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Bari son 3-4 ayda bebişe yarayan şeyler yiyim hazır beslenmem normale de döndü. Son 2 aydır iyice abarttım.
Ben bu sene Nisan ayında 75 kiloydum. Sağlıklı beslneme ve haftaiçi 5 gün 1 er saat pilates yaparak 68 kiloya kadar düşmüştüm 3 ayın sonunda. Ama Temmuzda tekrar bebiş çalışmasına başlayınca ne spor ne sağlıklı beslenme yapmıştım ve 1 ayda 68'den 71'e çıkmıştım. Neyse amann veririz
Olabilir canım belki o bölge için kullandığın sabun vs ile alakalı da olabilir. Ben her ay yapıyorum şükür bir sorun yaşamadım. Ay ben artık özel bölgemi görememeye başladım. Nasıl alacağız bilmiyorum.En son jilet yaptıktan sonra üşüttüğümdenmi bilmiyorum enfeksiyon olmuştum ilaçla azalttık ama makşnede kullamılıyormuş
77 ydi, en son 86 ama oldu biraz üstüne eklenmiş olabülür bereketi kaçmasın diye tartilmiyorum dahaKızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Ben 71 kilo ile öğrendim şimdi 74 kiloyum. 22+1
OlabilirHaftada 5 gün 1er saat deyince bi şüphelendim kız, yoksa aynı pilates derslerini yapmış olabilir miyiz? Online mıydı kimle yapmıştın?
Anaaam evet yaOlabilirSporcu anne
68-69 gidip geliyordum, simdi 72-73 gidip geliyorum ^^Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
ben yaklasik bir aydir hic göremiyorum, benim göbek cok hizli büyüdü. Aynadan bakarak yapiyorum, bazen de hislerime güvenerek banyodaOlabilir canım belki o bölge için kullandığın sabun vs ile alakalı da olabilir. Ben her ay yapıyorum şükür bir sorun yaşamadım. Ay ben artık özel bölgemi görememeye başladım. Nasıl alacağız bilmiyorum.
Bak yaaa dünya küçükAnaaam evet yaMeral hoca candır gerçekten. Hamilelikten önce 1 seneden fazla süre aralıklı olarak devam etmiştim onunla. Hamileliğimi öğrendiğim aya kadar da aralıksız 5 ay yapmıştım. Lohusalıktan sonra dondurduğum kurlara devam etmek için can atıyorum
Ben emziren annelere çok özeniyordum o grupta. Nasıl hızlı eriyolardı öyle ya inşallah biz de emzirme döneminde cayır cayır yakarız yağlarıBak yaaa dünya küçük
Ben de sabırsızlanıyorum pilatese tekrar başlamak için. Meral hoca gerçekten aşırı motive ediyor. Bayılıyorum. Hadi bakalım başlayınca meral hocanın gruba atarız öncesi sonrası fotolarımızı
Hislerim ve muhtemel sonuç:ben yaklasik bir aydir hic göremiyorum, benim göbek cok hizli büyüdü. Aynadan bakarak yapiyorum, bazen de hislerime güvenerek banyoda
Ay evet ben hamile kalmadan önce hedefim tekrar 58-59'lu kiloları görmekti. Ben de hayrandım o kadınlara. Benim tek korkum çevremdekiler spor yaparsan sütün azalır, vücuttaki toksinler sütüne geçer bebek içmez demelerinden. Umarım doğru değildir.Ben emziren annelere çok özeniyordum o grupta. Nasıl hızlı eriyolardı öyle ya inşallah biz de emzirme döneminde cayır cayır yakarız yağlarıhamilelik öncesi kilomuzun da altına düşeriz ohh
Görüyorum ve arttırıyorum77 ydi, en son 86 ama oldu biraz üstüne eklenmiş olabülür bereketi kaçmasın diye tartilmiyorum daha25+3
60la öğrendim, arada iki-üç ay yemek yiyemediğim için aşağı yukarı oynadı hep. 5. ayda 65tim. Cuma yeni doktora gidicem, orda ölçülürüm. Bence 24. haftayı bitirirken iki kilo daha almışımdır gibi hissediyorum, görücezKızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Yoook öyle bi şey gerçekten yok. O spor bu spor değil yani. Hani spor salonlarının girişine astıkları süper kahraman donlu ablalar var ya, o şekil kas yapmak ileri derece sporcu olmak lazım onun olması için. Hormonları etkilemesi için aşırı aşırı kaslanmamız gerek yani. Meral hocanın dersleri gayet kadınsı kaslar yaptırıyodu bence elma popolar ince beller falanAy evet ben hamile kalmadan önce hedefim tekrar 58-59'lu kiloları görmekti. Ben de hayrandım o kadınlara. Benim tek korkum çevremdekiler spor yaparsan sütün azalır, vücuttaki toksinler sütüne geçer bebek içmez demelerinden. Umarım doğru değildir.
Ohh rahatladım. Peki sezeryan olursan kaç ay normal doğum olursan kaç ay sonra başlamayı düşünüyorsun kuzum?Yoook öyle bi şey gerçekten yok. O spor bu spor değil yani. Hani spor salonlarının girişine astıkları süper kahraman donlu ablalar var ya, o şekil kas yapmak ileri derece sporcu olmak lazım onun olması için. Hormonları etkilemesi için aşırı aşırı kaslanmamız gerek yani. Meral hocanın dersleri gayet kadınsı kaslar yaptırıyodu bence elma popolar ince beller falan
bu hamileliği sağ salim atlatayım inşaat kumundan kedi boku ayıklayıp yiyicem yemin ederim salata çitilemekten fenalık geldi ya, o kadar bıktım kdkfkrl.Bizim artık toksodan korkmamıza çok gerek yok ya ilk trimester dan sonra bebeğe geçmesi çok zormuş zaten
Ben şimdi 86 yı da geçmişimdir çoktan çaktırmaGörüyorum ve arttırıyorumya ben daha 20 +0 ım 71 kilodan 80 e çıkmışım en fazla kg alan benim herhalde yaşın ve hiç mide bulantısı yaşamamanın etkisi de vardır herhalde . Emzirme dönemine güveniyorum kızlar hep diyorlar ya emzirirken çok kalori harcanıyor verirsin 6 ayda diye o kadar sürede 30 kg da veremem herhalde bence biraz yavaşlayayım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?