2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birde benim vücudumdaki ben'ler büyüdü. Minik et benlerim kocaman oldular.
Benim de boynumda ufak tefek çıkan et benleri vardı (yaşlılıktan ) onlar büyüdü epey. Yeni doktora onu da sorucam, insülin direnciyle alakalı olabileceğini okudum, şeker testi de yapılacak zaten bakalım öğreniriz normal mi değil mi.

Ohh rahatladım. Peki sezeryan olursan kaç ay normal doğum olursan kaç ay sonra başlamayı düşünüyorsun kuzum?
Yani 40’ım çıktıktan sonra ufak ufak kendimi denerim diye düşünüyorum ama hemen kurla başlamam. Hamile pilatesi videolarını yaptığım kadının doğum sonrası videoları var onlarla başlarım. Zorlanmazsam ve bebiş fırsat verirse alıştıktan sonra kurla devam ederim. Planım böyle ama bakalım zaman ne gösterir

Benim de duyduğum normal doğum 2 ay sezeryanda 4 aydan önce başlanmasını önermiyolarmış. Ama kime göre neye göre tam anlamadım. Dediğin gibi belki ufak ufak başlanır. Mekik çekmeye çalışanların iç karınları acıyormuş sezeryandan belli süre sonra hala.

Yaa hemen mekik çekmeyiz ki canım. Şu anda yaptığım gibi bacak ve kol-sırt güçlendirmeye odaklanırım ben. Bebekle uğraşıcaz onun için bu kasların güçlü olması lazım yani. İnşallah hem kendimiz hem bebeğimiz için en sağlıklı şekilde normal doğum yaparız da hiç düşünmeyiz bunları

Bende vermesini iple çekeceğim sabah gerçekten canım açıyor. Ve bende varis problemi de var gecede bacak ağrısına uyuyamıyorum. Son aylar ne olur rabbim bilir artık

Normalde bende yaşamıyordum ama havalar iyice soğuyunca banyodada üşüttümm sanırım canım birde duş jeldide sürmüştüm dikkat etmedim
Ama sebamed 5ph iyiymiş onu alıcam jilet yaparsam yada phlips makine

Ayy kızlar o kadar mutluyum ki hani hep derler ya bebişin hareketini babasına göstermek isteyince durur aksilik falan diye. Eşim uzakta benim ben de videoya çekip ona göndermek istiyordum hareketlerini ne zamandır. Az önce bi kudurdu oğlum, heh dedim şansımı deneyeyim. Anam tam bi şovmen çıktı bu oğlan daha da coştu çok güzel videoya aldım hareketlerini patır patır

Bende vermesini iple çekeceğim sabah gerçekten canım açıyor. Ve bende varis problemi de var gecede bacak ağrısına uyuyamıyorum. Son aylar ne olur rabbim bilir artık
Bende de varis var ama tek bacakta henüz bir ağrı oluşmadı bacak ağrısı da dayanılmaz bişey allah yardımcımız olsun ağrılar olucak ama az ağrılı geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…