- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Benim de boynumda ufak tefek çıkan et benleri vardı (yaşlılıktanKızlar birde benim vücudumdaki ben'ler büyüdü. Minik et benlerim kocaman oldular.
Yani 40’ım çıktıktan sonra ufak ufak kendimi denerim diye düşünüyorum ama hemen kurla başlamam. Hamile pilatesi videolarını yaptığım kadının doğum sonrası videoları var onlarla başlarım. Zorlanmazsam ve bebiş fırsat verirse alıştıktan sonra kurla devam ederim. Planım böyle ama bakalım zaman ne gösterirOhh rahatladım. Peki sezeryan olursan kaç ay normal doğum olursan kaç ay sonra başlamayı düşünüyorsun kuzum?
Benim de duyduğum normal doğum 2 ay sezeryanda 4 aydan önce başlanmasını önermiyolarmış. Ama kime göre neye göre tam anlamadım. Dediğin gibi belki ufak ufak başlanır. Mekik çekmeye çalışanların iç karınları acıyormuş sezeryandan belli süre sonra hala.Yani 40’ım çıktıktan sonra ufak ufak kendimi denerim diye düşünüyorum ama hemen kurla başlamam. Hamile pilatesi videolarını yaptığım kadının doğum sonrası videoları var onlarla başlarım. Zorlanmazsam ve bebiş fırsat verirse alıştıktan sonra kurla devam ederim. Planım böyle ama bakalım zaman ne gösterir
Yaa hemen mekik çekmeyiz ki canım. Şu anda yaptığım gibi bacak ve kol-sırt güçlendirmeye odaklanırım ben. Bebekle uğraşıcaz onun için bu kasların güçlü olması lazım yani. İnşallah hem kendimiz hem bebeğimiz için en sağlıklı şekilde normal doğum yaparız da hiç düşünmeyiz bunlarıBenim de duyduğum normal doğum 2 ay sezeryanda 4 aydan önce başlanmasını önermiyolarmış. Ama kime göre neye göre tam anlamadım. Dediğin gibi belki ufak ufak başlanır. Mekik çekmeye çalışanların iç karınları acıyormuş sezeryandan belli süre sonra hala.
Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Ben 71 kilo ile öğrendim şimdi 74 kiloyum. 22+1
Canım benim ki erkekKızlar sizin bebişlerin cinsiyetleri neydi?
K kelebek012 @Denizasafhayalim @asasasad @Gizem01- @Merayyy @Tugcee1524Herkesin Nicki kendine @Ranaz @Patilianne86 @mmervee_ @momento @Seymaty @srf98 @papatya00000 @Kapadokyalii E esragirgin @Buseesii @hmsbki
Bende vermesini iple çekeceğim sabah gerçekten canım açıyor. Ve bende varis problemi de var gecede bacak ağrısına uyuyamıyorum. Son aylar ne olur rabbim bilir artıkBenim arkadaşımda ellerini çok zor açıp kapatıyodu sabahları sinir sıkışması olmuştu onda gebelikte doğurunca düzeldi tabi seninki de mi öyle bir şey? Doktordan doktora değişiyo demek mi kuzum beni en rahatlatan şey magnezyum oldu migrenime bile iyi geldi
58 ile öğrendim 61im şuan. Totalde 9 kilo ile kapattım diğer gebeliklerimde. Bakalım bunda nasıl olcak 22. HaftadayimKızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Hormonlardan. Bende hiç yoktu önceden. Bi önceki gebeligimde bi anda boynumda dört beş tane çıkmaya başladı minik minik. Hâla da duruyolar öyleceKızlar birde benim vücudumdaki ben'ler büyüdü. Minik et benlerim kocaman oldular.
Normalde bende yaşamıyordum ama havalar iyice soğuyunca banyodada üşüttümm sanırım canım birde duş jeldide sürmüştüm dikkat etmedimOlabilir canım belki o bölge için kullandığın sabun vs ile alakalı da olabilir. Ben her ay yapıyorum şükür bir sorun yaşamadım. Ay ben artık özel bölgemi görememeye başladım. Nasıl alacağız bilmiyorum.
Anladım canım philips yadaa braun iyi sanırım bakıcam duruma göreBen braun epilasyon makinesi kullanıyorum. Önceden de aynı makineyi kullanıyordum genital bölgede. Hamilelikte de sıkıntı yaşamadım
Ben 61 kilo ile öğrendim, 23. Haftada 65’im. Bundan sonra bebek de bizde alıcaz bence.Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Sorma canım herşeye tedbirli yaklaşmaktan insanın psikolojisi bozuluyorbu hamileliği sağ salim atlatayım inşaat kumundan kedi boku ayıklayıp yiyicem yemin ederim salata çitilemekten fenalık geldi ya, o kadar bıktım kdkfkrl.
46 kiloyla öğrendim 54 kiloyum.Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?
Evet ben 48 ile hamile kaldım şu an 57yim. 21+4 teyim. Doktorum biraz fazla kilo almışsın dikkat etmelisin dedi. Ama çok yiyorum iştahım öyle bir açıldı kiYa bir de kilosu az olanlar daha fazla kilo alırmış ve normalmiş. Beklenen bişimiş.
Bende de varis var ama tek bacakta henüz bir ağrı oluşmadı bacak ağrısı da dayanılmaz bişey allah yardımcımız olsun ağrılar olucak ama az ağrılı geçsin inşallahBende vermesini iple çekeceğim sabah gerçekten canım açıyor. Ve bende varis problemi de var gecede bacak ağrısına uyuyamıyorum. Son aylar ne olur rabbim bilir artık
Benim de çıkmış inanamıyorum vücudumaKızlar birde benim vücudumdaki ben'ler büyüdü. Minik et benlerim kocaman oldular.
Yaa ayni durum bende de var.ustelik gobek deligimde yepyeni birtane cikti..cok garip..Kızlar birde benim vücudumdaki ben'ler büyüdü. Minik et benlerim kocaman oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?