2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa ayni durum bende de var.ustelik gobek deligimde yepyeni birtane cikti..cok garip..
Normalmiş hamişlikte. Büyüme hormonu etkisi. Bebiş doğduktan sonra 2-3 tanesini aldırmayı düşünüyorum. Çok ellediğim yerlerdeler kaşırken unutuyorum acıyo.

Kızlar e bebekte en uzun gece indirimleri var. Bezlerde falanda var bir şeyler alan oldu mu
Ben emzik meyve emziği mama kaşığı kendin için silikon göğüs ucu aldım hazır indirimdeydi alıyım dedi göğüs ucum çıkmıcak gibi göğüs pedi aldım birde

Günaydın güzel hamişler size biraz iç dökmek istiyorum ay şimdi biz kaynanamla aynı binadayız o ev almış biz kiradayız işte o 2katta ben 5 neyse kaynanm istiyorki ben her gün aşağıya iniyim eşim gelince beraber yukarı çıkalım ilk evlendiğim zamanlar bana öyle diyordu bide ilk cahilliğimden 2 kere öyle yaptım ama 2gün 2sene gibi geçti sonra eşime dedim annen böyle böyle diyor ben evimde oturmak istiyorum sonra eşimde arkamda olduğunu hissedince öyle yapmamaya başladım neyse ben kapalı biriyim mecbur aşağı inince kapalı gidiyorum bunalıyordum yazın hele yavaş yavaş gitmemeye başladım bu sefer küsmeye başladı niye inmiyorsun diye 1 gün insem 2gün inmiyordum ama hemen tripleniyordu eşime diyordu aşağı niye inmiyor eşimde kendi bilir diyormuş neyse şuan hamilelik hormonları falan filan aşırı sinir oluyorum böyle diyimce dün hastane çıkışı kapıdına bişey bıraktım heöem diyo gel bize diyorum karnıma felan çok jel sürdüler duş almam lazım binde yorgunum felan dedim saat 4gibi mesaj atmış bize gel diye emir verir gibi böyle yapınca gidesim olsa bile kaçıyor dün akşam eşim ekmek kapılarına bırakınca yine demiş hiç aşağı inmiyor gelip gitmiyor eşim Allahtan karışmıyor bana gelip sen niye aşağı inmiyorsun diye sormadı hiç anasına da kendi bilir diyip karışmıyor işte dğn bebiş kendini göstermedi diye öğleden sonraya kaldık onu falan bana sordu anlattım ayrı eşime de sormuş niye falan eşimde anlatmış işte diyoki hiç gezmiyorki bize falan inmiyor eşim aynı böyle bana diyşncr bende sinitlendim aşağıya inince gezmiş mi oluyorum her gün dışarı çıkıyorum 1saat yürüyorum bi kere yüzüne aşağıda rahat etmiyorum dedim ama nafile ama böyle dediköe benim sürekli gelip gitceiğimi düşünüyor herhalde ama ben soğuyorum bögle zorlamaya gelemem

Ya bence rahatsızmış senin kv. Aynı binada oturuyor olmanız çok kötü. İmkanınız varsa taşının bu kadın çekilmez böyle. Ancak imkanın yoksa da zaten eşin de seni zorlamıyormuş, "kendi bilir" diyormuş ne güzel. Sen de sınırlarını çiz. Öyle her gün her gün gelemem, rahat etmiyorum kendi evimde oturmak istiyorum de. Ben kesin söylerdim. İster darılsın, istr trip atsın çekemem valla. Sen saygısızlık falan yapmıyorsun sonuçta. Asıl o sizin hayatınıza çok dahil oluyor. BEnce açık açık konuş bir dahakine al karşına. Tatlı dille söyle. "Anne sürekli çağırmandan rahatsız oluyorum, sırf aynı binada oturuyoruz diye her gün ben buraya gelmek zorunda değilim, habire çağırman da doğru değil" de. Ama işte ben kendiminkine böyle sölerim de senin kv ile arandaki ilişki dinamiğiniz nasıl bilmiyorum.

Öyle jel sürdüler yıkanmam lazım gibi bahaneleri hadi 1 söyledin 2 söyledin. Bu kadın durmayacak belli. Senin sınır çizmen gerekiyor. Zaten belli ki yaranamamışsın, sürekli arkandan konuşuyo eşine çok ayıp.

Kızlar hamileliği öğrendiğinizde kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz ve kaçıncı haftadasınız?

Ben 71 kilo ile öğrendim şimdi 74 kiloyum. 22+1
54 kiloyla hamile kaldım şuan 22.haftadayım 60 olmuşum bakalım finalde hangi rakamları görücem

54 kiloyla hamile kaldım şuan 22.haftadayım 60 olmuşum bakalım finalde hangi rakamları görücem
iyi gitmişsin bence. Sanıyorum 13-15 kiloya kadar yolu varmış. Hamilelik enteresan bir dönem ya. Eskisi gibi hareket kabiliyetin yok. Yağ yakamıyorsun. E sadece sebze ile beslenmiyo. Her öğün ev yemeği de yesen alıyosun kiloyu. Bebişler doğsun da hele emzirmeydi koşuşturmaydı derken veririz elbet.

Onu bende anlayamadım eşime be niyetle dediğini ben bile demiyorum bu özellliğini hiç sevmem dedikoduyu yapmayı konuşmayı sever bide askım bir karakter istediği olmayınca direknyüzü düşer eşimde annesini bildiği için bana hak veriyor onla konuştuğu da oluyor ama nafile geçenlerde dedi annemlerle aramızda 1,5daat mesafelik yol var gidince de kalıyorum buna bile surat yapıyormuş eşime demiş evli kişinin yeri kocası sürekli kalınmaz benim için sorun yok bununduyunca da şok oldum bi kere eltimde bozuşmuşlar emen geldi bana dedikodusunu yaptı hiç sormadım da niyr konuşmuyorsunuz aranız bozukmu diye sormadığım halda bunu da görünce iyice uzaklaşmaya başladım zaten kaö senelik gelininn yapan benim hayli hayli yapar diye kendini övülmesini sevilmesini istiyor sürekki cidden değişik bi kere şehir dışına gitmişti beni arıyor diyoki niye beni hiç aramıyorsun ne desem de laftan anlamıyorki

Ben emzik meyve emziği mama kaşığı kendin için silikon göğüs ucu aldım hazır indirimdeydi alıyım dedi göğüs ucum çıkmıcak gibi göğüs pedi aldım birde
Ay silikon göğüs uçlarında da mı vardı indirim dikkat etmedim hiç. Bende gümüş kapak bebek bezi göğüs ucu kremi alt değiştirme örtüsü bebek temizleme pamuğu aldım. Bugün de tekstil ürünlerinde yüzde 40 indirim başlamış 5li hastane çıkışları 180 tl ye falan düşüyor biraz da onlardan aldım şimdi

Ay cidden sıkıntılı kadın. Eşine şikayetlenmesi de hiç hoş değil. Tamam eşin çok şükür senin yanında ama ya tam tersi olsaydı, sırf kv yüzünden iç huzurunuz bozulurdu. Kp yaşıyor mu canım bu arada ?

Ay yaşıyo onu çok seviyorum melek gibi adam zaten kp öyle olmasa kv kimse çekmez

Benim 3 takım 5li set var ayrı 3lü var bi 10lu set almayı düşünüyorum yeter

Ay yaşıyo onu çok seviyorum melek gibi adam zaten kp öyle olmasa kv kimse çekmez
Benim kv de ilk evlendiğimiz zamanlar aynı şekilde darlardı her gün bize gel diye. Bide gittiği günlere falan götürürdü beni yaşlı yaşlı insanlarla. Benim evime çağırırdı falan en son kp ile orta yolu bulduk biz o konuda. Olmadı sen ya da eşin onla konuşsa.

Ay kızlar birde vitaminler halkında bilgi almak istiyorum doktora unutkanlığımın arttığını söylemiştim oda bana b12 vitaminli demir ilcı varya gynoferro onu vermişti ama dün akşamdan beri kasık ağrılarım başladı magnezyum etkili olduğunu yazdıklarınızdan anladım aile hekimine gitsem o yazar mı

Benim kp sözü çok geçmez kv onu hanımcı yapmış baya eşimde çok karışmak istemiyor hakta veriyorum arada kalmasını bende istemem kv laf anlamıyorki dik başlı kendi dediği olcak illa

Oo yeter bence de benim hiç yoktu yenidoğan nerdeyse hep 3-6-9 almıştım
Civilden almıştım orada gayet uygun tabsiye ederim ama kendi uygulaması daha uygun hepsiburada indirim yazıyor bakıyorum ordaki indiirimli halinkendi sitesinde daha pahala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…