2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 3 takım 5li set var ayrı 3lü var bi 10lu set almayı düşünüyorum yeter
Bak beybisi bunu gördüm şimdi alıcam sana da fikir olsun hem battaneyli hem takım hemde tulumu ayrı 2takım giydirebilirsin fiyatı da piyasaya göre uygun geçen bebek mağazasına gittim 600 700 sadece bi takımı var bunun ayrı tulumu avantaj bence

Eklentiler

• 7E869871-8174-4B95-91E7-67B78059AD7A.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 89
Ya size bir şey söyliycem, bizim evde kullanmadığımız ekstra bir oda var depo odamız. Genel olarak elimize geçen atmak istemediğimiz ne varsa o odaya atıyoruz ve duruyor koyduğumuz gibi. Bizli konuştum ama eşimin ıvır zıvırı ağırlıklı olarak, düzenleyebileceğim ayırabileceğim şeyler değil diye belirtiyorum. Bebek için kardeşimden park yatak, arkadaşımdan anne yanı yatak, ne bileyim hediye ıvır zıvır, bebek arabası puseti bilmem nesi derken oda kapıyı açtıkça üstüme yürümeye başladı gibi, biraz kafam takılıyor buna. Bir tane daha boş odamız var kapısı açık duran kedilerin tuvaleti, bi tane ekstra kıyafet dolabı bir de çamaşırlık falan var içinde ulan ben orayı bebek odası yapıp kapısını mı kapasaydım diye düşünmeye başladım. Alternatifim eşimi darlamak ve depo odayı düzene sokmak ama ona da kıyamıyorum çok çalışıyor yoruluyor. Takıcak bir şey bulamadığım için buna taktım, derdimi şeyapabilirsiniz teşekkürler.

Aynısını biz yaşadık. Bir ara odamız var her şeyi yığdığımız. Aman yarabbi kaç poşet çöp attık. İşe yaramayan, kullanmadığımız şeyleri attık. Güzelce temizledik ve düzenledik. BEbeğe aldığımız eşyaları yerleştirdik.

Bizde de en çok eşimin eşyaları var evde. Çocuğun odası olması gereken yer eşimin çalışma odası. Bu ara oda ışıklığa bakıyor ve küçük, çamaşır asıyorum evdeki ıvır zıvırları koyuyoruz ardiye gibi kullanıyoruz.

Ocak ayında hedefim eşimin çalışma odasını düzenlemek, atılacak ne varsa attırmak. Adam boş kutulara dahi kıyamıyo resmen. Delircem.

Bence eşin 1 tatil gününü feda etsin ve o ara odaya sabah kalkın bizim yaptığımız gibi akşama kadar girişin. Hem temizliği çıkmış olur tekrar ellemezsiniz. Hem ev rahatlar, hafifler atılanlarsan sonra yer açılır. Emin ol siz de rahatlayacaksınz.

Hatta sen evdeysen şayet, çöp poşetlerine atmaya başla senin gözünde işe yaramayanları. Ben hala ara ara atılacak şeyler çıkartıyorum evden. Eşim akşam gelince veriyorum eline poşetleri, at gel diyorum çöpe

Daha düzenleyeceğim ve atacağım çok şey var. Resmen evlerimizde gereksiz eşyslar dolu. Senelerce dursa kullanmasak kullanmayız ama atmaya gelince tereddüt ediyoruz. Acımayın atın anam.

Kız ben lazım olucak şeyi bile atarım, veririm asla acımam ama eşim tam bir çöpçü siz yabancı değilsiniz dkfkdlld. Bir sürü hobisi ve koleksiyonu var, koleksiyonluk her şeyin kutusu duruyor, sen dedin ya boş kutuyu bile atmaya kıyamıyor diye bizim evde boş kutu koymak için aldığımız ekstra dolap var öyle söyliyim. Neyse oh içimi döktüm ve anlaşıldım bu beni bir ay falan idare eder eşimi de ufaktan işliyim bu oda çok kalabalık diye ama kendi odası bile çok kalabalık ona el atmayan adam kapalı odaya hayatta el atmaz gibi, bakalım…

kızlaarr ben geldimm kontrolümüz vardı bugün 23 haftalığız bebiş 23+5 görünüyormuş. bi sorun gözükmüyor kalbinde parlaklık vardı çok küçükmüş ve kaybolmaya yüz tutmuş dedi. ben kötü şeylerden etkilendiğim için dudakları tam mı dedim oda baktık ya ayrıntılıda dedi ben görmedim tam dedim bidaha baktı :) gösterdi bu sefer kayınvalideme benzettim neyseki güzel bir kadın benzeyebilir huyu benzemesin burda kötü bişi okuduğum zaman herkesin acısını yaşıyorum hissediyorum Allah herkese sağlıkla doğurmayı nasip etsin. sadaka vermeye gayret ediyorum çocuğumu koruyacağını düşünüyorum inşallah.

Merhaba tekrardan birsey soracaktım siz hiç endokrin veya kadın doğuma sordunuz mu bizim gibi erken dönemde çıkanlar gebelik sonrası gecer mi diye benim randevum daha varda siz bayağı ilerlesin

Merhaba tekrardan birsey soracaktım siz hiç endokrin veya kadın doğuma sordunuz mu bizim gibi erken dönemde çıkanlar gebelik sonrası gecer mi diye benim randevum daha varda siz bayağı ilerlesin
Genetik yakınlığınıza bağlı. Çoğu durumda doğumla birlikte gidiyor denildi. Hastalığa genetik yatkınlık varsa kalabilir dendi.

Genetik yakınlığınıza bağlı. Çoğu durumda doğumla birlikte gidiyor denildi. Hastalığa genetik yatkınlık varsa kalabilir dendi.
Çok teşekkür ediyorum benim ailemde birinde bile yok inşallah bizimde yakınlığını yoktur o halde diyelim :) siz benden önce doğum yapacaksınız hayırlısıyla haberlerinizi alırım:)

Çok teşekkür ediyorum benim ailemde birinde bile yok inşallah bizimde yakınlığını yoktur o halde diyelim :) siz benden önce doğum yapacaksınız hayırlısıyla haberlerinizi alırım:)
Rica ederim. Benim ailemde çok var maalesef, kalmaz diye umut ediyorum ama kalırsa da artık yapacak bir şey yok. En iyisini umalım:)

Rica ederim. Benim ailemde çok var maalesef, kalmaz diye umut ediyorum ama kalırsa da artık yapacak bir şey yok. En iyisini umalım:)
Onsallah kalmaz sonuçta 9 ay diyet yaparak geçireceğiz en sagliklisindan seker de doyet önemli hastalığı geriye almak için deniliyor bizim içinde öyle olacaktır insallah zor bir hastalık cunku

Hamile pilatesine başlıcam ama kiloyla alakalı değil normal falan doğurursam yardımcı oluyomuş valla neler neler yemek istiyorum karbonhidrata boğulmak istiyorum ama olmuyo işte çok bişey de yemememe rağmen alınıyomuş hamilelik böyleymiş demek ki sağlık olsun

Sadece bizim aldigimiz kilolar degil zaten, bebegin kendi kilosu, amniyo sivisi, gögüslerin büyümesi, hatta kanimiz bile daha fazla su anda ve hatta rahim de büyüyor ve agirlasiyor. Cok asiri ve sagliksiz yemedigimiz sürece alinan kilonun yarisindan fazlasi hamilelikten dolayi yani. Ben acikcasi hic dert etmiyorum ya arada kacamaklarla saglikli beslenmek en önemlisi bence ^^

Bizim de bebek icin ayirdigimiz odada her sey var simdilik kolaylik olsun diye ütü masasi zart zurt oraya atiyorum, ama biz yeni tasindik diye öyle yoksa gereksiz esyaya hic dayanamam. Annem benim tam öyledir, gerekli gereksiz her seyi sakliyor. Her gittigimde o fark etmeden bir iki sey atiyorum illa, yoksa kesinlikle attirmaz ben onu kullaniyorum diye. Bence kullanilmayan, insanin arada gözüne carpip güzel hatira getirmeyen her seyin ismi ölü esyadir ve eve basik bir enerji verir. O ferahligin tadi hicbir seyde yok ya ^^ Bence "artik 6 ayin sonuna geliyoruz yavastan, bebise yer yapalim mi" diyerek manipülasyonlara basla eheh. Ben gecen biraz toparlamaya basladim, ayyy bir heves geldi var ya inanilmaz bir sey. Tam bir anac tavuk gibi <3 Bence yap, cünkü zamanla bu tür seyler fiziksel olarak da zor gelecek, esin de cok calisiyorsa, bana isaretle neyi nereye koyayim, ben yaparim de. Gercekten cok guzel bir his, o odaya gelip gitme, Almanlarin bir kelimesi var "Vorfreude" diye, baska dilde olmayan bir kelime. "Bir sey olmadan olmasina, o beklentiyle sevinme" gibi bir anlami var, ayni eskiden bayram kiyafetlerini giymeyi bekleyen cocuklarin sevinci gibi. Benim yorlamam bu gadar.

Ivır zıvır odasının eşyası ne kadar atsan da bitmez eşin de attırmaz benimkinden biliyorum, orayı düzene sokup kedileri, dolabı, çamaşırlığı o odaya geçir. Bebeğin eşyalarını da yeni boş odaya al. Ben olsam öyle yapardım çocuğumun eşyaları niye diğer odanın tozunu çeksin ki kedilerinki de tuvaletmiş zaten bebeler artık pistten çekilsin

Hellooo , bende degistirdigim doktorumuza gittim bugunn . Cok naif bir adamm her sey yolunda dedi burada perinatolog yok doktorum kendisi bakiyor. Her seyy yolunda dedi . Cok sukur bebisim 4 aralikta 450 gr civarindaydi bugun 21 i ayin siz dusunun cocum 737 gr olmuss . 23+5 iz ama ultrasonda 24+4 cikiyor gec dollenmeydi cocugumm ayrica doktorumuz kan tahlillerime bakti ve bos yere demir ya da multivitamin kullanmana gerek yok bir sonraki kan degerlerine gore bakicaz tekrsr ama su an gayet iyi ilaca gerek yok bunlar saglik bakanliginin laflari herkese ayni ilaci yazamayiz her gebe farklidir dedi onun yerine icinde demir iceren gidalari tuketirsin olur biter dedi . Sut icersin kalsiyum , muz yersin potasyum eskiden vitamin mi vardi dedi hepten rahatladim kilom normal ilerliyormus yarin bir gune de seker yuklemesi yapilacak cocugumu ekliyorummasagiya cihaz acilir acilmaz agzi yuzuuu ilk kez belliydii doktor gezdirirken karnimda ultrasonu ekranda ayagi hareket ediyor karnimda disardan belli oluyodu cok degisikkkk agliciiiimmm

Eklentiler

• IMG_3240.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 76
Maşallah tosun olmuş ya

Evet evet hepsinin bir ağırlığı var 2 canlıyım her şeyi yemem lazım da dememek gerekiyo sağlıklı beslenildiği sürece sonrasında veririz zaten

Ay bu ben resmen o kutular da lazım olabiliyo ama niye öyle diyorsun ay şaka bi yana bende tam çöpçüyümdür hiç bir şey atamam her şey sanki lazımmış ya da lazım olacakmış gibi geliyor. Bence erkeğin böyle olması daha iyi, bak haberi yokken hemen hallediyorsun bazı şeyleri ben ne yapayım

Kizlar nasilsinizz ? Moralim cok bozuk.. Su coraspirini kullandigimdan beri fenalsiyordum sabki maraton kosuyormusumcasina fena oluyordum doktor kardiyolojiye yonlendirdi beni cok korkuorum

Ya sen balli petekmisin ne guzel durmus bal cocukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…