2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bunların sanırım 3 yaşından sonra montesorri yatak gibi olanları da var da onların yanında dolap gibi bişey oluyor. bi de anne yanı oluyor mu emin olamadım.

Minik tostosum 455 gram olmuş her şey yolunda dedi doktor çok şükür sırtını döndü baya uğraştırdı doktoru nerdeyse 45 dk sürdü muayene. Rahim ağzı uzunluğu da 45mm dedi buna şaşırdım açıkçası boyum kısa olduğu için orası da kısa olur sanmıştım

Eklentiler

• IMG_5289.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 111
Doktor yüzünü dönsün diye karnıma nasıll bastırdı vurdu valla karnım acıdı annem de yanımda bebeğe üzülüyo diyorum ona olan bi şey yok olan bana oldu

Tamam simdi anladim nasil bir model oldugunu tesekkür ederim.

Sen bebeginin kalp atislarini stetoskoptan duyuyordun degil mi? Nasil yapiyosun onu, su an elime gecti cunku ama sadece hasir husur ses geliyor.

Bende öyle yapıyorum gece bazen çok hareketli olunca kalkıp evi düzeltiyorum film izliyorum kendimi gecelere hazırlıyorum

Totosuna giyecek donu olmayan bebemize park yatağını almış bulunuyoruz kurulumu kolay, çok rahat bir şeye benziyor bakalım inşallah memnun kalırız. Markası Yoyko

Eklentiler

• IMG_7158.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 91
Arkadaşlar halen prilamm kullanan varmı bir adett içiyorum normalde dün içmeyim dedim bugün benii akşama doğru bir istifra ettirdiki sormayın
Benimde arada çok miğdem bulanıyor oan ağzıma bişi atmasam kussacak gibiyim o yüzden çok kilo aldım zaten

Totosuna giyecek donu olmayan bebemize park yatağını almış bulunuyoruz kurulumu kolay, çok rahat bir şeye benziyor bakalım inşallah memnun kalırız. Markası Yoyko
Hayırlı olsun gülüm

Kızlar elele nin park yatagı yorumları cok iyi, youko ya nazaran uygun. Tavsiye edebilecek var mı?

Eklentiler

• IMG_8543.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…