hatta direkt bu mobilyacıdan baktım. ahşap rengi alıcam içini de erkeğe uygun renk seçerim dedim. 3 kademesi varmış. ilk 6 ay 1. kademe, 6-12 ay ikinci kademe, 3 yaşına kadar da son kademe olur dediler. sonra da montesorri benzer yatağa geçerim. ilk 6 ay yatağın yanına bitiştiririm anne yanı şeklinde. sonra da yataktan ayırır bizim odada tutarım bi süre daha. doğum yapan bi arkadaşım almıştı beğenmiş o önermişti
bu arada bunların sanırım 3 yaşından sonra montesorri yatak gibi olanları da var da onların yanında dolap gibi bişey oluyor. bi de anne yanı oluyor mu emin olamadım.
Minik tostosum 455 gram olmuş her şey yolunda dedi doktor çok şükür sırtını döndü baya uğraştırdı doktoru nerdeyse 45 dk sürdü muayene. Rahim ağzı uzunluğu da 45mm dedi buna şaşırdım açıkçası boyum kısa olduğu için orası da kısa olur sanmıştım
hatta direkt bu mobilyacıdan baktım. ahşap rengi alıcam içini de erkeğe uygun renk seçerim dedim. 3 kademesi varmış. ilk 6 ay 1. kademe, 6-12 ay ikinci kademe, 3 yaşına kadar da son kademe olur dediler. sonra da montesorri benzer yatağa geçerim. ilk 6 ay yatağın yanına bitiştiririm anne yanı şeklinde. sonra da yataktan ayırır bizim odada tutarım bi süre daha. doğum yapan bi arkadaşım almıştı beğenmiş o önermişti
Kızlar bebek şampuanı, pişik kremi, vücut losyonu, yağı vb. Hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Baya araştırdım ama bir türlü karar veremedim
Geçenlerde dinlediğim bi doktor beklentinizi minimumda tutun diyodu doğum sonrasıyla ilgili. 2-3 saat uyumayı hedefleyin, hayatıma aynen devam ederim bebek bana uyar hayalleri kurmayın falan. Mantıklı geldi bana da kendimizi uykusuz kalacağımız fikrine alıştırmak. Bu beklentide olup 4 saat uyusak fiyuuu bayram ederiz
Totosuna giyecek donu olmayan bebemize park yatağını almış bulunuyoruz kurulumu kolay, çok rahat bir şeye benziyor bakalım inşallah memnun kalırız. Markası Yoyko
Totosuna giyecek donu olmayan bebemize park yatağını almış bulunuyoruz kurulumu kolay, çok rahat bir şeye benziyor bakalım inşallah memnun kalırız. Markası Yoyko