2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 34 çıktı. Çok iyi dedi.
26.haftamdayim 32.8 ölçtü vajinal ultrasonla. Gelecek ay 30a düşmüş olursa ilaca başlayalım deyince tedirgin oldum çok mu kısa acaba şuan diye. Geçen ay detaylıda 34 olcmustu doktor gayet iyi demişti kafam karıştı iyice

İnşallah canım ya dediler böyle gebelik zehirlenmesi bugün internette okuyunca psikolojik savaş veriyorum resmen

İnşallah canım ya dediler böyle gebelik zehirlenmesi bugün internette okuyunca psikolojik savaş veriyorum resmen
Yok hayır sakın korkmayın kontrol altında olursa takip edilirse korkularcak bir şey yok kaldı ki çok yüksek değil 15 ve üstü riskli ama 13 de küçümsencek bir rakam değil sadece takip ettirin.ben devlette baktırıcam özel çok pahalı fiyat verdi.kalp damar Hastanesinde yaptırıyorum.gebeler için önceliğiniz var mı diye de sorun bana sekreter sağolsun sizi yormayalım diyerek holter ve ekokardiyografi randevusunu aynı gün ve yakın saatlere verdi.eko 30 -40 dk sürüyormuş onun bitiş saatinde de holter takımı randevusu verdi.siz de öyle isteyin.sağlıklar dilerim

Ona göre hazırlıklı gidiyim dicektim iyi bari ya artık çok zorlaştı bikini bölgesi kıl tüy temizliği
Vallahi öyle ya bacağımın üst bölümünü ağda ile alırım ama arka bölümü ne durumda göremiyorum sürekli kuaföre de gidemiyor insan ayna karşısına geçme zamanı geldi

Yani çok bilgim yok ama 30 ve 35 arası için iyi diyorlardı burada.

Vallahi öyle ya bacağımın üst bölümünü ağda ile alırım ama arka bölümü ne durumda göremiyorum sürekli kuaföre de gidemiyor insan ayna karşısına geçme zamanı geldi
Eve çağırın yakın bir arkadaşınızı alı versin. Benim arkadaşlar bana ağda yaptırmaya geliyolardı zamanında elim hızlı diye. Özel bölgeden utanıyosanız bacak için olabilir sadece. Ya da bir aile yakını.

Canım 32,5 riskli değil ama takip gerekli diye biliyorum yanii proluton depot progestan vs kullanmanı önermedimi doktorun bu ikisi rahim azğını uzatmada veyaa aynıı mm sinii korumada etkilidir ve ayrıca bol su

Kızlar bir şey soracağım şeker testi için doktorum hafif bir kahvaltı yap gel tek kullanımlık bir içecekle yapalım dedi. Açlığa falan bakmayacak. 50 gramlık içecekten 1 saat sonra kan alınacakmış. Böyle yaptıran var mı?

ben de öyle yapmayı düşünüyorum benim de maddi durumum el vermiyor ben de bir devlet hastanesinde yaptıracağım takibi inşallah sizin gibi güzel atlatırım sizinki kaç acaba tanışıyorsunuz kaça çıkıyor yani benim tansiyon çıkmadığı halde baş ağrım oluyor neden bilmiyorum

Benim evde takiplerim en fazla 12.7 çıktı ama ne zaman dr komtrolüne gitsem en aşağı 14 çıktı bir kere 16 çıktı acil kanama ile gitmiştim çok ağlamıştım bence ondan dı.ev ortamında.ortalama 11 e 7 -8 civarlarında çıkıyor. Yine de biz bi takip edelim dedi dr o yüzden bu hafta holter takılacak

Ben Tekirdağ ailem hepsi İstanbul İstanbul’a gittiğimde yaptırırım ama bebeğin eşi aşağıda diye. Çok yolculuk ta yapamıyorum

Hanımlar sizlerin de göbek deliği dışa doğru mu benim ki tam dışarda nerdeyse

Benim de 12.7 13 .2 böyle çıkıyor bende takip edeceğim

Kızlar rahim ağzı uzunluğu 35mm den kısa olan var mı? Doktorunuz ne diyor?
Benim 33 canım geçen muanede doktora iyice sordum ben bu konuyu yürüyüş yaparken bile çekiniyorum diye doktor kendini yormadan yürüyüş vs yap sıkıntılı bir rakamda değilsin ama yinede dikkat etmen gerekiyor dedi. Senin kaç çıktı o uzunluk

Benim içeride. ama sonradan mı çıkıyor acaba nasıl oluyor bilmiyorum.
Ben bi baktım göbek fıtığı olunca böyle oluyormuş ne bilim ya inşallah değildir elbiseden belli oluyor göbek deliğim dışarı çıkmış şeklinde karnım çok büyüdü ondan mı en iyisi doktora sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…