2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ona göre hazırlıklı gidiyim dicektim iyi bari ya artık çok zorlaştı bikini bölgesi kıl tüy temizliği
Aslında dış tarafla hiç işleri yok. Orman gibi gitsek de umursamıyorlarmış. Biz takıyoruz. çok, elde değil. Ama artık eğilmek zorlaşmaya başladı. En fazla bu ay da jilet yapabilirim sonrası meçhul.

32. haftada sonra mı yapılıyordu bu çatı muayenesi acaba? Ona göre belki 32-33 gibi 1 seferlik ağda yaptırırım.

Hee bu arada domestos gibi ağır içeriklerle yapılacak bişi varsa verin eşinizin eline yapsın. Azıcık elemini kederlerini atarlar.
Yapıyo güya ama beceremiyo kiüstünden ben tekrar yapıyorum içim rahat etmiyor.Bugün duşakabinin içini yıka dedim domestosla ama yarım yamalak yaptı

Bende en fazla bu ay da jilet yapabilirim ama sonrası çok zor. Nasıl olcak bilmiyorum lazerliyim aslında çok fazla çıkmıyo ama yine de alınması gerekiyor. Epilasyon olduğundan ağda da yapamıyorum çoğaltıyo diye artık kuaföre jiletimle gidip bana bi yardımcı olun dicem

Şeker yüklemesi ne kadar sürüyor vakit olarak 2 saat sürecekmiş gibi mi gitmek lazım çocuklar öyle mi ayarlayayım kendimi? Bir de yalnız gitmesek daha iyi olur değil mi?

Şeker yüklemesi ne kadar sürüyor vakit olarak 2 saat sürecekmiş gibi mi gitmek lazım çocuklar öyle mi ayarlayayım kendimi? Bir de yalnız gitmesek daha iyi olur değil mi?
Evet 2 saat orda olacak şekilde git ve yanlız gitme ne olur ne olmaz.Sabah aç karnına bir kere, içeceği içip 1 saat sonra, 1 saat sonra tekrar kan verip öyle çıktım bitene kadar da bişey yiyip içmek yok ona göre erken gitmen daha iyi olur

Ben de lazer yaptırmıştım yıllar önce. Ama bitmedi tabi tek tük de olsa hala çıkıyor. Ama kökleri çok güçlü değil o yüzden doktor eldiveni ile kolayca alabiliyorum şu an. Deneyebilirisiniz

Ben de lazer yaptırmıştım yıllar önce. Ama bitmedi tabi tek tük de olsa hala çıkıyor. Ama kökleri çok güçlü değil o yüzden doktor eldiveni ile kolayca alabiliyorum şu an. Deneyebilirisiniz
Bana epilasyonu yaptırdığım yer çekerek almayın tüylerinizi çoğaltırsınız demişti bende lazerden beri hep jiletle alıyorum ama bu bilginin doğruluğundan da hiç emin değilim

Bana epilasyonu yaptırdığım yer çekerek almayın tüylerinizi çoğaltırsınız demişti bende lazerden beri hep jiletle alıyorum ama bu bilginin doğruluğundan da hiç emin değilim
Bana da öyle demişlerdi benimde çok az çıktı 23. Haftam şuana kadar iki kez jilet ile aldım tek tük vardı onlarda da

Ben artık proflaştım 17 yaşından beri kullandığım için görmeden cart curt alıyorum tuvalete oturur gibi oturuyorum görmesem bile fark etmez karnım büyük olursa da arkadan atarım elimi önden yetismezse

Evet bu doğru lazerden sonra ağda yapmak çekmek çoğaltır tüyleri bizzat işin içinden biri olarak söylüyorum

Afedersiniz günlere gidip kısır yiyerek mi o bilgileri edinmiş? İnsanlar tıp okuyup üzerine uzmanlık alıp binlerce de vaka ile bu bilgiyi ediniyorlar.benim dr gebelikte en önem verdiğimiz 2 şey şeker ve tansiyon dedi.çünkü sadece bunlara müdahale edip bebeğin ve annenin sağlığını koruyabiliriz dedi. Lütfen uzmanlardan başka hiç kimsenin dediğine inanmayın bakın Canan Karatay da bir çok kişiyi yanlış yönlendirdiği kendi meslek çevresinde söyleniyor ve çok eleştiriliyor uzmanlığı olmadığı konularda çok kesin söylemeleri var.siz kadın doğum dr unuza güvenin onlar siz ve bebeğiniz için en iyi olan şeyi yapacaklardır. Allah'ın izniyle sağsağlim alacaksınız bebişinizi kucağınıza sizi cahil insanların korkutmasına müsaade etmeyin.

Yapıyo güya ama beceremiyo kiüstünden ben tekrar yapıyorum içim rahat etmiyor.Bugün duşakabinin içini yıka dedim domestosla ama yarım yamalak yaptı
Ben de ilk öyleydim. Sinir oluyordum filan böyle. İstediğim gibi yapmıyo, üstün körü falan. Sonra dedim sal gitsin. Şimdi yapa yapa eli alıştı. Daha iyi yapıyo artık. İlk zaman gözüm seyriyordu sürekli.

Ben evlenirken boş eve temizlikçi çağırmıştım. Ama her yeri temizlikçiden sonra bir de ben temizlemiştim

Benim de öyle ya epilasyonluyum ama hamilelikle birlikte tekrar çıkmaya başladı. Eşim ben alırım diyo görcez bakalım nolcak.

Yalnız gitme sakın. İçeceği 5 dk içinde iç diyolar ve bitince saate bak tam 1 saat sonra gel diyolar. Sonra tekrar 1 saat daha bekleyip tekrar gidiyorsun 2. ye ve sonuçlarını hemen o an veriyolar. Alıp doktora götürüyosun. Hastane işleri 2.30 saat sürer sanırım en az.

Zamanında yaptığımız pilatesler bir işe yarasın

Tansiyonunuz biraz yüksek evet.benim de değerlerim maalesef yüksek çıktı. Dr um bir kardiyolağa görünüp holter taktırıp takip istedi.sadece 1 gün kalıyor cihaz üstünüzde . En azından içiniz rahat etsin.gebelikte tansiyon yüksekliği olabiliyor korkulacak bir şey yok sadece ilaç kullandırtıyorlarmış gebelikten sonra normale dönüyormuş korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…