2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu gece kudurmaları neden oluyor, acaba sağa sola dönünce çocuğu rahatsız ediyoruz ondan mı tepikliyor diye biraz düşündüm ben dün ama düşünürken dalmışım
Ya anne hareket etsin sallansın istiyorlar, onlar da besik gibi oh icerde uyuyorlar oyle. Doktorum akşam/ gece anne sakinleşince atağa gecerler demişti. O kıpırtısızlık fazla geliyor. Ama anam bu da bi bünye, hep gezecek halimizp yok ya

Ya bu gece kudurmaları neden oluyor, acaba sağa sola dönünce çocuğu rahatsız ediyoruz ondan mı tepikliyor diye biraz düşündüm ben dün ama düşünürken dalmışım
Sağa sola dönmenin rahatsız etmeyeceğinden ben geçen detaylı ultrasonda emin oldum. Doktor karnımı zangır zangır titretti görüyorum o da titriyo ama asssla kılını kıpırdatmıyo sonrasında

Sağa sola dönmenin rahatsız etmeyeceğinden ben geçen detaylı ultrasonda emin oldum. Doktor karnımı zangır zangır titretti görüyorum o da titriyo ama asssla kılını kıpırdatmıyo sonrasında
Aynı his bana da bastırdıklarında geldi doktor detaylıda öyle bir bastırmış ki iki gün karnım acıdı. Hani yatsam üstüne ne olur hissim gitti, o kadar baskı yapamam Arada pıt pıt vurdu falan.

Aynı his bana da bastırdıklarında geldi doktor detaylıda öyle bir bastırmış ki iki gün karnım acıdı. Hani yatsam üstüne ne olur hissim gitti, o kadar baskı yapamam Arada pıt pıt vurdu falan.
Ben de bazen hareket ettiğinde tekrar olsun diye dürtüklüyodum elimle sonra vicdan yapıyodum çocuğu rahatsız ettim diye. Yoook artık o bana ne kadar pıt pıt ben de ona o kadar pıt pıt

Biz uzanınca onlar zıpırlaşıyor hareket halindeyken amniyon sıvısı da hareket edince bebişler uyuyor ama biz uzanınca hareketsiz durunca uyanıyorlar o yğzden gündüzleri uyuyup geceleri zıpır zıpırlar

Ben de bazen hareket ettiğinde tekrar olsun diye dürtüklüyodum elimle sonra vicdan yapıyodum çocuğu rahatsız ettim diye. Yoook artık o bana ne kadar pıt pıt ben de ona o kadar pıt pıt
Haha bende eşim elini koyunca duruyordu bende dürtükledim diyo rahatsız etme dedim saklandı dönüp duruyordu sen elini koyunca durdu

Bende hissetmiyorum ya 17+4 oldum ama hiç bebek yok gibi

Bende hissetmiyorum ya 17+4 oldum ama hiç bebek yok gibi
İlk gebelikte 20 haftadan sonra hissediliyormuş hatta bazılari 23 24 te hissediyormuş bende 20 ye kadar hiç hissetmedim 20 de de hissetmiyordum aslında yani bilmiyordum bebek olduğunu kontrolde vurunca doktorum vuruyor dedi ben onu bağırsak hareketleri sanıyordum

Olabilir ama benim 3 gebeliğim ne karnım sanki büyüyor nede hareket

Kızlar selamlar yarın detaylı ultrasona giricem karından bakılıyor diye biliyorum vajinal de bakıldığı oluyor mu?

Kızlarr temizlik yaparken çamaşır suyu kullanıyor musunuz?
Evet kullanıyorum. Yani çamaşır suyundan kasıt domestos ise evet. Tuvalete dökerim çok sık dezenfekte olsun diye, biraz bekler sonra sifonu çekerim ovalamadan. Sık yapınca daha temiz duruyo. Ayrıca Mutfak banyo lavabosuna da dökerim aynı şekilde döküp gidiyorum. Sonra gelip su döküyorum üstüne.

Ama bunlar dışında daha az kimyasal kullanmaya çalıştığım için toz alırken filan normal sade su ile silip kuruladığım oluyor. Bazen de sleepy'nin beyaz sabun katkılı temizleme havlusu ile siliyorum orayı burayı.

Hee bu arada domestos gibi ağır içeriklerle yapılacak bişi varsa verin eşinizin eline yapsın. Azıcık elemini kederlerini atarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…