- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
İyi dedin kralÇatlak meselesini tek umursamayan benim galiba. Valla victoria secret mankenlerinde bile çatlaklar vardı ve defileye çıkıyorlardı o halde. Çatlak bana kötü gelmiyor. Bebeğimizi karnımızda taşıdığımız dönemden kalma hatıralar, dövme gibi düşünüyorum. Olmuş ve ölmüşe çare yok. Ben de 2 günde bir banyodan sonra yalanıyorum sadece. Bacaklarımı falan yağlamıyorum sadece karnımı ve göğüslerimi yağlıyorum. Napalım, olursa olur artık. Boşver bebişim takılma.
Bence annelik bize çook fazla güç ve cesaret veriyor. Ben normalde işimi bırakmayı, gerekirse bi süre çalışmam sonra başka iş bakarım demeyi hiç düşünmezdim. Konfor alanımdan çıkıp iş arama sürecine girmek korkutucu gelirdi. Şimdi zaman kolluyorum valla doğumdan sonra ben yokum demek için. 1-1.5 sene bebeğimle ilgilenmek sonra işe dönmek istiyorum umrumda bile değil alacağım maaş (alamayacağım daha doğrusuAynen öyle, sağol kuzum. Öyle yapmaya çalışacağım. Dün moralim bozulmuştu falan böyle ama şimdi iyiyim. Bir kere yöneticileri böyle kabul etmek şart galiba. Değişmiyolar. Mobbing hep var. Madem öyle ben de takmam. Hee bu arada yaptığım işle ilgili şimdi ayrılsam başka yerde işe girerim. O yüzden muhtaçlığım da yok aslında. Sadece çok rahatım diye bazı şeylere ses etmiyordum. Evden çalşıyorum. Çalışma saatim bana kalmış. Bazen daralıyorum alıyorum çantamı bi avm gezip geliyorum işlerimi ertesi günü tamamlıyorum filan. Böyle avantajlarım var. Başka yerde bu rahatlığı bulamayabilirim diye pek ses etmiyordum. Ama takamıcam. Artık bir insan evladından sorumlu olmaya başlıyorum ve bu tam 4 ay bile sürmeyen zorunlu izinde ben bedenen ve ruhen hangi ara iyileşeceğim de bebeğimle yakınlık kuracağım da normalleşmeye çalışacağım da sonrasında eğitimdi işti düşüneceğim.
Konu mecburen Ocak sonunda 1-1 yapacağımız toplantıda tekrar açılacak. Benden bir eğitim planlaması duymak istiyor. Açıkçası orada planlamamı anlatacağım. İstediğini söylesin. Bu plan içine doğum izninin neden dahil olmayacağını da söylerim. Korkum yok. Ondan çekin, bundan çekin, ona tamam de, buna boyun eğ. EeÖfff
Ben sadece badem yağı sürüyorum.Çatlak için lierac mı kullanıyorsunuz kızlar normal nemlendirici de yeter mi? Ben de şu an yok ama ergenlikte göğsüm belim çatır çatladı muhtemelen karnım da çatlar. Hatta göğsümü hamilelikte hiç nemlendirmedim daha ne kadar çatlak olabilir ki diye düşünüpLierac kullanıyorum ama biraz da şişrme bi ürün gibi geliyo açıkçası
Kesinlikle öyle. Sen kendini nasıl huzurlu ve mutlu hissedeceksen. BEnce de daha güçlü yapıyor bizi. Evladımızı çoğu şeyin önünde tutmaya başlayıp miktir çekiyoruz herkeseBence annelik bize çook fazla güç ve cesaret veriyor. Ben normalde işimi bırakmayı, gerekirse bi süre çalışmam sonra başka iş bakarım demeyi hiç düşünmezdim. Konfor alanımdan çıkıp iş arama sürecine girmek korkutucu gelirdi. Şimdi zaman kolluyorum valla doğumdan sonra ben yokum demek için. 1-1.5 sene bebeğimle ilgilenmek sonra işe dönmek istiyorum umrumda bile değil alacağım maaş (alamayacağım daha doğrusu)
Çok da harika bir vücudum yoktu zaten deyip dert etmemeye çalışıyorum ben de zaten ama kırmızı kırmızı görünce de insan bi of diyorÇatlak meselesini tek umursamayan benim galiba. Valla victoria secret mankenlerinde bile çatlaklar vardı ve defileye çıkıyorlardı o halde. Çatlak bana kötü gelmiyor. Bebeğimizi karnımızda taşıdığımız dönemden kalma hatıralar, dövme gibi düşünüyorum. Olmuş ve ölmüşe çare yok. Ben de 2 günde bir banyodan sonra yalanıyorum sadece. Bacaklarımı falan yağlamıyorum sadece karnımı ve göğüslerimi yağlıyorum. Napalım, olursa olur artık. Boşver bebişim takılma.
Ben de Lierac kullanıyorum doktorum onu önerdi diye, akşam da mustela çatlak yağı. Daha çatlamadım ama hem çok kilo almadım hem de karnım göğüsleirm çok çıkmadı. Zaten göğüslerim ufaktı ancak ortalama bir kadınınki gibi olduÇatlak için lierac mı kullanıyorsunuz kızlar normal nemlendirici de yeter mi? Ben de şu an yok ama ergenlikte göğsüm belim çatır çatladı muhtemelen karnım da çatlar. Hatta göğsümü hamilelikte hiç nemlendirmedim daha ne kadar çatlak olabilir ki diye düşünüpLierac kullanıyorum ama biraz da şişrme bi ürün gibi geliyo açıkçası
Ben lierac kullanıyorum jelimsi yapısından dolayı inanılmaz midemi bulandırsa da en iyisi o diye duydum kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldıkar. Ama ne yazık ki çatlıcaksa ne sürersek sürelim çatlıyomuş. Ben en iyisini aldım elimden geleni yaptım demek için kullanıyorum vallaÇatlak için lierac mı kullanıyorsunuz kızlar normal nemlendirici de yeter mi? Ben de şu an yok ama ergenlikte göğsüm belim çatır çatladı muhtemelen karnım da çatlar. Hatta göğsümü hamilelikte hiç nemlendirmedim daha ne kadar çatlak olabilir ki diye düşünüpLierac kullanıyorum ama biraz da şişrme bi ürün gibi geliyo açıkçası
Aynı sorun bende de var. Yani bir komplikasyon olmasa da bir gün boyunca hareket hissedemiyorum bazen ve kafamdan geçen senaryoları anlarsın büyük ihtimalKızlar ben geçen hafta bebeğin hareketlerini hissedemedim 2 gün. İlk randevu bulduğum doktora gittim. Doktor şuan çok hareketli hissetmiyor musun dedi. Yok hissetmiyorum dedim.Sanırım plasentadan hissedemiyorum. Bebeğin kafası 3 hafta önde dedi. E dedim ne olacak. Bir şey olmaz zamanla normale gelir eşitlenir dedi. Başka bir sorun var mı dedim. Yok zaten detaylıda da çıkmamış dedi. Genetik olabilir mi dedim. Olabilir dedi. Madem bir sorun yok ne moral bozuyorsun be kadın diyemedim. Sonra da ay çok tatlı çenesine baksana falan diyor. Bakamadım ağzımın payını aldım çıktım.
Aaaynenn Eşim daha bir kere hissedebildi o da çoook hafif. Dışardan görmek falan hak getire zaten imkansızAynı sorun bende de var. Yani bir komplikasyon olmasa da bir gün boyunca hareket hissedemiyorum bazen ve kafamdan geçen senaryoları anlarsın büyük ihtimalbiraz kendimi alıştırdım ama ben. Kendimi telkin ediyorum daha önce de oldu, sen hissedemiyorsun vs diye. Ön plasenta bir sabır sınavı resmen
Ben kullanmıyorum canım. Şu an için de memnunum. Benim vücudum çok kurudur. Ben zaten kış aylarında her banyodan sonra bolca nemlendirici kullanırdım. Şu an sadece banyodan sonra yetmiyor. Aklıma gelirse her gün yatmadan önce sürüyorum unutursamda kaşınınca hatırlayıp sürüyorum.Çatlak için lierac mı kullanıyorsunuz kızlar normal nemlendirici de yeter mi? Ben de şu an yok ama ergenlikte göğsüm belim çatır çatladı muhtemelen karnım da çatlar. Hatta göğsümü hamilelikte hiç nemlendirmedim daha ne kadar çatlak olabilir ki diye düşünüpLierac kullanıyorum ama biraz da şişrme bi ürün gibi geliyo açıkçası
Ay evet o bebek nasıl muhabbetine ben de iyidir heralde diyorum, aynısı. Ben ama cok hissediyorum hissettiğim zaman. oğlum aslında çok büyük ve kilolu bir bebek değil ve ön plasenta olayı da var ama ona rağmen hissediyorum. AMA! sadece yanlardan. Yan yat ve elini sürekli yan kısımlara koy, orda gezdir, biraz bastır, tıktık yap. Sagdan hissedersen mesela sağdan çalış başka yeri elleme ehehh O zaman oralara geliyor ve oyun oynuyor benimle. Bu sekilde tekme atarsa eşim de hissediyor. Ama ben mesela icerde döndüğünü hissediyorum ve bana çok belli geliyor ama onu eşim hissedemiyor mesela eşimin hissetmesi için hokkali bir tekme atması lazım. Bir de öyle dene istersen çünkü önden hissetmek imkansız nerdeyse bizim için.Aaaynenn Eşim daha bir kere hissedebildi o da çoook hafif. Dışardan görmek falan hak getire zaten imkansızDoktor gösteriyor ultrasonda bak kıpır kıpır diyor. Ben asla hissetmedim. Bebek ağırlaşınca hissedersin dedi. İnsanlar da soruyor bebiş nasıl diye. İyidir herhalde diyorum. Ay o da ne saçma soru ne cevap bekliyorlar ki.
Nasıl bi alet, fotoğrafını bi atsanaKızlar evde kan şekeri ölçmeye başlayacağım cihaz geldi. Derinlik ayarı sanırım onu nasıl ayarlıyorsunuz. Kaçıncı seviyede saplayacağım parmakcağızıma
Yaaa çok tatlısınız hahgs oyun mu oynuyorsunuz bir de yerim siziAy evet o bebek nasıl muhabbetine ben de iyidir heralde diyorum, aynısı. Ben ama cok hissediyorum hissettiğim zaman. oğlum aslında çok büyük ve kilolu bir bebek değil ve ön plasenta olayı da var ama ona rağmen hissediyorum. AMA! sadece yanlardan. Yan yat ve elini sürekli yan kısımlara koy, orda gezdir, biraz bastır, tıktık yap. Sagdan hissedersen mesela sağdan çalış başka yeri elleme ehehh O zaman oralara geliyor ve oyun oynuyor benimle. Bu sekilde tekme atarsa eşim de hissediyor. Ama ben mesela icerde döndüğünü hissediyorum ve bana çok belli geliyor ama onu eşim hissedemiyor mesela eşimin hissetmesi için hokkali bir tekme atması lazım. Bir de öyle dene istersen çünkü önden hissetmek imkansız nerdeyse bizim için.
Nasıl bi alet, fotoğrafını bi atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?