2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlak için lierac mı kullanıyorsunuz kızlar normal nemlendirici de yeter mi? Ben de şu an yok ama ergenlikte göğsüm belim çatır çatladı muhtemelen karnım da çatlar. Hatta göğsümü hamilelikte hiç nemlendirmedim daha ne kadar çatlak olabilir ki diye düşünüp Lierac kullanıyorum ama biraz da şişrme bi ürün gibi geliyo açıkçası

İyi dedin kral

Bence annelik bize çook fazla güç ve cesaret veriyor. Ben normalde işimi bırakmayı, gerekirse bi süre çalışmam sonra başka iş bakarım demeyi hiç düşünmezdim. Konfor alanımdan çıkıp iş arama sürecine girmek korkutucu gelirdi. Şimdi zaman kolluyorum valla doğumdan sonra ben yokum demek için. 1-1.5 sene bebeğimle ilgilenmek sonra işe dönmek istiyorum umrumda bile değil alacağım maaş (alamayacağım daha doğrusu )

Ben sadece badem yağı sürüyorum.

Kesinlikle öyle. Sen kendini nasıl huzurlu ve mutlu hissedeceksen. BEnce de daha güçlü yapıyor bizi. Evladımızı çoğu şeyin önünde tutmaya başlayıp miktir çekiyoruz herkese

Çok da harika bir vücudum yoktu zaten deyip dert etmemeye çalışıyorum ben de zaten ama kırmızı kırmızı görünce de insan bi of diyor sonra oflamayı puflamayı şımarmayı bırak diyorum kendime her yerim çatlak olsun ama bir çocuğum olsun diyen o kadar insan vardır ki. halimize bin şükür, bebeklerimiz sağlıklı olsun da çatlak falan olsun napalım..

Ben de Lierac kullanıyorum doktorum onu önerdi diye, akşam da mustela çatlak yağı. Daha çatlamadım ama hem çok kilo almadım hem de karnım göğüsleirm çok çıkmadı. Zaten göğüslerim ufaktı ancak ortalama bir kadınınki gibi oldu Bence genetik, illa bu ürün şart değil, ben keşke dememek için kullanıyorum. Yoksa bence de arkadaşların dediği gibi ne beyazıma ne kiloma ne çatlağıma takılmıyorum. Bebeğim sağlıkla gelsin, en büyük mutluluk bu. Bu beden o bebeği taşımış, doğurmuş, çatlasa nolur ki diye düşünüyorum.

Ben lierac kullanıyorum jelimsi yapısından dolayı inanılmaz midemi bulandırsa da en iyisi o diye duydum kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldıkar. Ama ne yazık ki çatlıcaksa ne sürersek sürelim çatlıyomuş. Ben en iyisini aldım elimden geleni yaptım demek için kullanıyorum valla

Bence onemli olan o bolgeyi nemli tutmak istersen zeytinyagi sur ben hindistan cevizi yagi ve tatli badem yagi kullaniyorum. Almanya dan da freiöl almistim 2 tane Meine Sterne bilir. Ama benim minik daha once verdigim kilo zamani olmustu. Ona bile umrumda olmadi oglusumdan gelen catlagi basimin taci yaparimm

Aynı sorun bende de var. Yani bir komplikasyon olmasa da bir gün boyunca hareket hissedemiyorum bazen ve kafamdan geçen senaryoları anlarsın büyük ihtimal biraz kendimi alıştırdım ama ben. Kendimi telkin ediyorum daha önce de oldu, sen hissedemiyorsun vs diye. Ön plasenta bir sabır sınavı resmen

Aaaynenn Eşim daha bir kere hissedebildi o da çoook hafif. Dışardan görmek falan hak getire zaten imkansız Doktor gösteriyor ultrasonda bak kıpır kıpır diyor. Ben asla hissetmedim. Bebek ağırlaşınca hissedersin dedi. İnsanlar da soruyor bebiş nasıl diye. İyidir herhalde diyorum. Ay o da ne saçma soru ne cevap bekliyorlar ki.

Ben kullanmıyorum canım. Şu an için de memnunum. Benim vücudum çok kurudur. Ben zaten kış aylarında her banyodan sonra bolca nemlendirici kullanırdım. Şu an sadece banyodan sonra yetmiyor. Aklıma gelirse her gün yatmadan önce sürüyorum unutursamda kaşınınca hatırlayıp sürüyorum.

Kızlar evde kan şekeri ölçmeye başlayacağım cihaz geldi. Derinlik ayarı sanırım onu nasıl ayarlıyorsunuz. Kaçıncı seviyede saplayacağım parmakcağızıma

Ay evet o bebek nasıl muhabbetine ben de iyidir heralde diyorum, aynısı. Ben ama cok hissediyorum hissettiğim zaman. oğlum aslında çok büyük ve kilolu bir bebek değil ve ön plasenta olayı da var ama ona rağmen hissediyorum. AMA! sadece yanlardan. Yan yat ve elini sürekli yan kısımlara koy, orda gezdir, biraz bastır, tıktık yap. Sagdan hissedersen mesela sağdan çalış başka yeri elleme ehehh O zaman oralara geliyor ve oyun oynuyor benimle. Bu sekilde tekme atarsa eşim de hissediyor. Ama ben mesela icerde döndüğünü hissediyorum ve bana çok belli geliyor ama onu eşim hissedemiyor mesela eşimin hissetmesi için hokkali bir tekme atması lazım. Bir de öyle dene istersen çünkü önden hissetmek imkansız nerdeyse bizim için.

Yaaa çok tatlısınız hahgs oyun mu oynuyorsunuz bir de yerim sizi Akşam deneyeceğim

Hmmm acı eşiğine ve iğnenin hangi seviyede parmağına yetisebildigine bağlı benim alet kapagi açılarak yapılanlardan, o yüzden en düşük kullanıyorum. Kapağı kapalı olanlarda biraz seviyeyi yükseltmek lazım, çünkü iğnenin parmağa yetişmesi lazım. 3ten başla bir dene bakalım, en fazla acır

Canım anneler dün kan verdim tsh iyi ama t4 düşük çıkmış neden kaynaklı olabilir en doktorum ilacımın dozunu yükseltmişti 1 hafta oldu kullanalı acaba etki mi etmedi henüz bi bakabilirmisiniz siz yaşadınız mı böyle durum tedirginimde açıkçası

Eklentiler

• IMG_0199.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…