2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tımım teşekkür ederim

Kızlar bu ara kafamda bi ağırlık tansiyon yükselmesi gibi hafifte baş ağrısı vuruyor bu haftalarda sizdede oluyor mu 25+3
Canım ben şuan 26+2 yim geçen hafta üç dört gün inanılmaz baş ağrım ve ağırlaşmam oldu tansiyonum hiç yüksek falan çıkmadı ama dönemsel olabilir, üşütmüş olabilirsin bu hafta yok çok şükür ama mümkünse tansiyon takibi yap için rahat olsun
Ben de ben de ben deeee Nisan gelse de doğursam ben alışamadım bu hamileliğe. 2-3 nasıl yaptınız gedikliler M mehtap49 @Karusel
Bende alışamadım ya öyle hamileliği özleyenler falan oluyormuş hayrete düşüyorum

O kırmızılıklar beyazlıyor zamanla. Pek de fark edilmiyor aslında. Ama kremlenmeye nemlendirmeye devam. Hatta bebek doğduktan sonraki 1-2 ay daha nemlendirmek çok önemliymiş. Kimisi doğumdan sonra çatlıyormuş.

Benim kv soruyor her akşam. İyidir herhalde diyorum bana sorduğunda. Eşim direkt iyi diyo

Canımm benimde bulantılarım geçmedi Nasipse 23. Haftadayım ancak 2 prilam la günüü rahat geçirebiliyorum içmediğim gün istifra ettiğim içinn bi kaç gün dayanamıyorum bilee içmeden deneyemiorum ama gaviscon banaa iyi gelmedi prilam içmemiştim omega 3 midemi yakıyor bi gaviskon yazmıştı doktorr ayyy bennn o gün bir kaşık içtim ama sanırım içemiycem prilamm ile devam ALLAH sağlıkla kucaklarımıza aldırsın canımm

Benim kv soruyor her akşam. İyidir herhalde diyorum bana sorduğunda. Eşim direkt iyi diyo
Muhabbet olsun diye soruyorlar işte Bir de şeyler vardı cinsiyetini öğrenene kadar yazan uzaktan tanıdıklarım. Cinsiyet öğrendikten sonra birden hal hatır sormayı bıraktılar

Ben de ben de ben deeee Nisan gelse de doğursam ben alışamadım bu hamileliğe. 2-3 nasıl yaptınız gedikliler M mehtap49 @Karusel
Kız doğurduğun an unutuyorsun ben kızımı doğurdum doğum anında doktorum bidaha çocuk yapar mısın dedi asla asla dedim bi sene sonra hamilemiyim diye gittiğimde oooo mehtap hanım seninizi doldurdunuz iyi bari annelik cok yüzsüzlük sıkılmadan doğuruyorsun

Hahhaha iyiyimiş sıkılmadan doğurmak Normal diye tıçımı yırtıyorum ondan da korkmaya başladım. Tutuştum valla

O kadar aynıyız ki benimkiyle bi akrabalık mı acaba okurken bu benim kv dedim boşver bacım takma ne görüyorsan sen de öyle karşılık ver rahat et

Hahhaha iyiyimiş sıkılmadan doğurmak Normal diye tıçımı yırtıyorum ondan da korkmaya başladım. Tutuştum valla
Normal evet zor ama sonunda o kadar iy ki ben sabahına kalktım hemşireler beni oda da ararken ben lavaboda makyaj yapıyordum sancıda hanımlar doktorların dinleyin bağırmak sadece fazladan dikiş yapar bağırmayın yavaş yavaş kendinizi sakinleştirin 24 saat sancı çekmiş biriyim emin olun bağırmak daha çabuk doğurtmaz

Doğl doğum diye tıçını yırtan bana oğluşumun koca kafa olması şoku Kv göbek atar artık
Ay sağlık ocağı sürekli oğlumun kafasının sorun var çok büyük diyip doktorlara yollardı en son doktor güldü koca kafalı bi oğlun var demişti güldük erkek çocuklarının niye kafası büyük ya

Canımm yaklaşık 15 gün öncee bende fenaa gripp olmuştum amaaa bildiğin mahvoldum nefes alamama boğaz acısı derken en son limon elma karabiber Kaynatıp içtikten sonra o burun geniz akıntısı benii de mahvetmişti hemde nasıl ne akıntıı iştahımı azaltmıştı hafif senii iyi anlıyorum bol C vitamini az pekmez limon Ilıkk ballı süt İç Bol suu iç Şifa Niyetine bitti gitti Hamdolsun amaa idrar enfeksiyonuna vs de dikkat et canımm ALLAH tan acill ŞİFALAR diliyorum

Kızlar şu meme ucu kabuklanmasından ben de muzdaribim sarımsı bir şekilde kabuk duruyor ikisinde de ellemeye korkuyorum öğrenen olursa doktorundan falan yazarsa çok iyi olur
Canım ucunu elleme hiç uyarmamak gerekliymiş uçları öyle olması iyiye işaret süt gelecek demek

Seneye 2025 Mayıs Annelerinde olmam yok mu. Hadi bakiyim

Benim de plasenta ön duvar yazıyor o yüzden geç hissetim ve dediğin gibi genelde sağlı sollu hissediyorum.kafasi genelde solda oluyor dün ultrasonda da görmüş oldum soluma da yatınca hemen vurmaya başlıyor ınsallah ezmiyorumdur diyorum kafasını hemen dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…