2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

o ben doğuma kadar hiç catlagim yoktu bir hafta sonra baktım ki minik minik çatlamışım göbek altından. Kedi tırmalamış gibi çok minik üç beş tane. Arada zeytin yağı sürüyodum. Ama bizde genetik annem ve kız kardeşimin de fazla bi çatlağı yok.

kızlar ebebek anne bebek bakım ürünlerinde %20 indirim sürekli yapıyor mu ? gecen hafta bı ara yapmıstı o zmaan almamıstım ama sureklı ındırım yapıyo mu bılıyor musunuz ? bir de baby me markası nasıl acaba orada satılan ?

Bebek hareketlerı sanki 2 3 gundur azalmaya basladı ben de ama 2 3 gundurde iş cok yogun yoruluyorum bakalım nolcak
Siz de hareketler nasıl?

Aha sizde hareket konusmussunuz benım de detaylı raporunda plasenta onde demıstı

Bebek hareketlerı sanki 2 3 gundur azalmaya basladı ben de ama 2 3 gundurde iş cok yogun yoruluyorum bakalım nolcak
Siz de hareketler nasıl?
22+1 deyim benım sadece aksam yatınca 11 sonrası harektler oluyor gunduz asla yok. aksam da eşim elını koyduugunda bu zamana kadar hıc hıssedemedı :)

22+1 deyim benım sadece aksam yatınca 11 sonrası harektler oluyor gunduz asla yok. aksam da eşim elını koyduugunda bu zamana kadar hıc hıssedemedı :)
Benım gene iyi o zaman ama eskisine oranlayınca tedirgin oldum hayırlısı bakalım salı kontrol var neler olcak:)

Siz de hareketler nasıl?
Canım biz hareket ederken bir şeylerle uğraşırken onlar uyuyormuş daha çok. Ne zaman yatıyoruz ayakları uzatıyoruz o zaman başlıyolar hareketlenmeye. Günde 1 defa da olsa hareketlilik varsa sıkıntı yoktur bence. Hatta onlar sürekli hareketli ancak hepsini hissedemiyoruz.

O kadar aynıyız ki benimkiyle bi akrabalık mı acaba okurken bu benim kv dedim boşver bacım takma ne görüyorsan sen de öyle karşılık ver rahat et
Eğer ki denizliliyse akrabalardır
Eskiden çok takıyordum da şimdi hiç umrumda değil hiçbiri sadece hayatıma asla müdahale etmelerine istemiyorum ki izin de vermem zaten ama eşimin babası o sinesine çekti çoktan geçmişi unuttu bile babasının çektirdiklerini sağ olsun yeter modunda öyle de olsun aralarında napıyorlarsa yapsınlar benden ve oğlumdan uzakta

Ben buna hep “ben iyi olduğuma göre o da iyidir” diyorum. Hem böylece benim iyi olmam için uğraşmalarını ve beni şımartmalarını sağlıyorum hahahah

Kesinlikle canım benimde öndeymiş ama bebek içinn bir sorun değil demişti doktor sadece sen hareketleri geç hissedersin o kadar demişti

Tam böyle eskiden vardı ya 5. Boyut samanyolunda ibretlik hikayeler öyle olurlardı güldüğüme bakma valla ben eşime de kvye de görümcelerime de söyledim babanızı Allaha havale ettim hakkımı da son nefesime kadar helal etmeyeceğim diye o yüzden umrumda değiller işte bazı zamanlarda zorunlu görüşmeler oluyor maalesef

Ya eşimde aynı şeyi diyor daha parmak kadardeğil diyom o tek değil ki eşi var suyu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…