O kırmızılıklar beyazlıyor zamanla. Pek de fark edilmiyor aslında. Ama kremlenmeye nemlendirmeye devam. Hatta bebek doğduktan sonraki 1-2 ay daha nemlendirmek çok önemliymiş. Kimisi doğumdan sonra çatlıyormuş.
o ben doğuma kadar hiç catlagim yoktu bir hafta sonra baktım ki minik minik çatlamışım göbek altından. Kedi tırmalamış gibi çok minik üç beş tane. Arada zeytin yağı sürüyodum. Ama bizde genetik annem ve kız kardeşimin de fazla bi çatlağı yok.
kızlar ebebek anne bebek bakım ürünlerinde %20 indirim sürekli yapıyor mu ? gecen hafta bı ara yapmıstı o zmaan almamıstım ama sureklı ındırım yapıyo mu bılıyor musunuz ? bir de baby me markası nasıl acaba orada satılan ?
Canım biz hareket ederken bir şeylerle uğraşırken onlar uyuyormuş daha çok. Ne zaman yatıyoruz ayakları uzatıyoruz o zaman başlıyolar hareketlenmeye. Günde 1 defa da olsa hareketlilik varsa sıkıntı yoktur bence. Hatta onlar sürekli hareketli ancak hepsini hissedemiyoruz.
Eğer ki denizliliyse akrabalardır
Eskiden çok takıyordum da şimdi hiç umrumda değil hiçbiri sadece hayatıma asla müdahale etmelerine istemiyorum ki izin de vermem zaten ama eşimin babası o sinesine çekti çoktan geçmişi unuttu bile babasının çektirdiklerini sağ olsun yeter modunda öyle de olsun aralarında napıyorlarsa yapsınlar benden ve oğlumdan uzakta
Aaaynenn Eşim daha bir kere hissedebildi o da çoook hafif. Dışardan görmek falan hak getire zaten imkansız Doktor gösteriyor ultrasonda bak kıpır kıpır diyor. Ben asla hissetmedim. Bebek ağırlaşınca hissedersin dedi. İnsanlar da soruyor bebiş nasıl diye. İyidir herhalde diyorum. Ay o da ne saçma soru ne cevap bekliyorlar ki.
Aynı sorun bende de var. Yani bir komplikasyon olmasa da bir gün boyunca hareket hissedemiyorum bazen ve kafamdan geçen senaryoları anlarsın büyük ihtimal biraz kendimi alıştırdım ama ben. Kendimi telkin ediyorum daha önce de oldu, sen hissedemiyorsun vs diye. Ön plasenta bir sabır sınavı resmen
o kendi tabirleri ile şehir görmemiş kızı alıp da kız şark kurnazı çıkaydı görürdüm ben onları. sana kurban olsun onlar boşver. inşallah gelmezler canım ama şimdiden kendini üzme. allah büyük, onların neler yaptığını görüyordur
Tam böyle eskiden vardı ya 5. Boyut samanyolunda ibretlik hikayeler öyle olurlardı güldüğüme bakma valla ben eşime de kvye de görümcelerime de söyledim babanızı Allaha havale ettim hakkımı da son nefesime kadar helal etmeyeceğim diye o yüzden umrumda değiller işte bazı zamanlarda zorunlu görüşmeler oluyor maalesef
Kızlar benim dün kontrolüm vardı bebiş 880 gram olmuş akşam biraz belim ağrıdı artık başladı bel ağrılarım eşime biraz sızlandım dur daha 1 kilo bile değil 3kilo olunca nasıl taşıyacaksın deyip beni kısır bir düşünme döngüsüne soktu
Kızlar benim dün kontrolüm vardı bebiş 880 gram olmuş akşam biraz belim ağrıdı artık başladı bel ağrılarım eşime biraz sızlandım dur daha 1 kilo bile değil 3kilo olunca nasıl taşıyacaksın deyip beni kısır bir düşünme döngüsüne soktu