2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

üç dört gündür kıçımdan solutan bir tıkanıklığım ve akıntım vardı hatırlarsanız doktora gittim, doktor dedi ki ALERJİK RİNİT ve farenjitin var bir tane alerji ilacı verdi bir de şu deniz suyu damlalardan kullanabilirsin ama geçeceğini garanti edemem hamilelikte olabiliyor böyle şeyler dedi, ağladım oracıkta kendimi tutamayıp. keşke hasta olsaydım en azından geçeceğini bilirdim gece uykumdan tıkanarak uyanıyorum, sonra uyuyamıyorum, kramplarım yeniden başladı çok canım sıkıldı. zaten yaptığım yüksek yatmak, ılık içecekler tüketmek, yatmadan üç dört saat öncesinde yemeyi durdurmak falan gibi bilinen öneriler sıraladı, yakında reflü de başlar o da öksürük yapar bütün semptomlar birbirine girebilir dedi ay şiştim ve sizi de şişirdim kusura bakmayın

Ya faranjit çok kötü ben de hasta olmaya başlıyim faranjite döner inşallah hemen toparlanirsin

Ay ne şişirmesi be aşkolsun. İyice tetiklemiştir hamilelik mevcut allerjini. Burun etleri falan da iyice şişiyormuş. Bir şey olmaz gaviscon, allerji ilaçları vs bunların bir zararı yokki az kaldı azz

Maşallah kaçıncı haftan

Canım çok geçmiş olsun bu nefes için hava nemlendiricileri işe yarıyor diye duydum ama en azından belki tıkanıklığına iyi gelir kullanan fayda gören biri varsa aslında bizi yeşillendirirse çok iyi olur

Hep vursun istiyorumaslında vuruyor ama yumusaklıgı sertlıgı degıstı o garip geldı yoksa sımdı bıle vuruyo:)

Kuzum 26+1 de gittim dün kilosu tam haftası ile uyumlu çıktı doktor kibar bir kız olacak kilosu şaşırtmazsa 3200/3300 doğar ilerleyen haftalarda daha rahat tahminde bulunur sanırım
Oyy sağlıkla gelsinler de biz onları topaç gibi yaparız evel Allah

Ya faranjit çok kötü ben de hasta olmaya başlıyim faranjite döner inşallah hemen toparlanirsin
Sağol minnoş, amin
Ay ne şişirmesi be aşkolsun. İyice tetiklemiştir hamilelik mevcut allerjini. Burun etleri falan da iyice şişiyormuş. Bir şey olmaz gaviscon, allerji ilaçları vs bunların bir zararı yokki az kaldı azz
Evet dediğin gibi oldu muhtemelen, neye alerjim olduğunu bileydim iyiydi ama kediye köpeğe varsa çözümüm yok o yüzden saldım konuyu napalım zaten belki de hafifleyerek geçecek.
Teşekkür ederim çok ben de iyi geldiğini duydum ama teyitlemek için biri yazarsa mükemmel olur, inşallah yazarlar

Canım çoook geçmiş olsun. Benim de ödüm kopuyor hasta olmaktan. İnşallah hemencecik toparlarsın. Bende de alerji için doktorlar sürekli ayı şeyi önerir. 1 lt su içine 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat ekleyip iyice karıştırıp. Ağzını bununu bununla iyice yıka çalkala. Bolca burnuna çek sümkür. Alerji ilacın da rahatlatır mutlaka. Kullandığn yumuşatıcı falan varsa deterjanlarında daha doğal kullanmaya çalış bu ara. Gerekirse granül beyaz sbunla yıka kıyafetleirni, yastık kılıfını. Bence ilaçla da destekleneceği için en kötü 1 hafta sonra rahatlamış olacaksın gör bak.

Eneeeeemm benim sütüm gelmicek miii
Yav agzimdan aldin, bende süte dair en ufak bir ibare yok

Bir de bundan 5-6 yıl once benim memelerin ikisinde de tümör bulunmustu, ama iyi huylu olduğu belirlendi. Fazla östrojenden olurmus.ismi fibroadenom. O zamanki uzman doktor hicbi sey olmaz, fazla hormondan oluşur, bebeğiniz olursa boooool booll emzirirsiniz demişti.

Bi öyle olmasın var ya BULACAM SENI OGLUM

Yaa iyi iyi çok sevindim iyi huylu olmasına He ya benim de öyle. Memikler büyüdü ama bence ben yağlandım Yapış yakasına
Ben b.ku yedim o zaman.
Cümleten hayırlı işler

Ay ben de sürekli sandalyede oturamıyorum artık. Sırtımı yaslama ihtiyacı hissediyorum. Daha 7-8-9. aylar var bakalım nolcaz.
Of her dakika aynı şeyi düşünüyorum. Şimdiden böyleysem son haftalar yataktan kalkamıcak gibi hissediyorum. Bir de nefes darlığı başladı iyice. Bildiğin tıkanıyorum yatınca, yemekten sonra falan. Doktor demir ilaçlarını düzenli kullan dedi. O da kabızlık yapıyor. Kabız oldukça iyice şişiyorum hareket edemiyorum. Tam bir kısır döngü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…