Ben yemek sonrası midemin sertleşmesini yemekten hemen sonra 15-20 dk evin içinde yürümeyle hafifletiyorum. Onu yapmazsam var ya uykular haram midem davul. Bi de ben bebişin hareketlerini midemin orda, kaburgamın dibinde de hissediyorum bazen. Bundan dolayı da midemin çabuk dolması, yanması normal diye düşünüyorum. Şu an yatıyorum mesela ama yastığım o kadar yüksek ki yanmayı hafifletsin diye, oturuyorum say
Tabi, bende zaten vardı rinit. Bizde dyson vardı, dolar azken almıştık. O havayı temizliyor. Kış klasiği bende, normalde allerset içerdim de onu istemedi doktor. Nac600 verdiler gargara, balgam için. Fluxionase diye bir steroidli burun spreyi verdiler, onların ikisini 6 gün kullandım. Kulak burun boğaz verdi, doktorum onayladı. Ben vicks sürdüm valla birkaç gün dayanamayıp bir de sıcak suya koydum buhara kafamı koydum. Esas önemlisi klasik ama bol bol su içmek. Benim boğazım da yanıyordu ve öksürmeden duramıyordum, reflü için da gaviscon. Pastil de strepsils zencefilli aldım, arada da zencefil limon çayı içtim o da boğazıma iyi geldi. Bir de sterimara devam günde 2-3 falan.Sağol canım sana da çok geçmiş olsun berbat bir şeymiş gerçekten. İlaç ve pastil olarak ne kullanıyorsun paylaşır mısın rica etsem? Odayı ve evi sürekli havalandırıyorum aslında sadece uyurken cam kapanıyor, nemi korumak için ve gece rahat uyuyayım diye kalorifere lavanta yağı damlattığım ıslak havlu asıyorum ama geçmezse hava temizleyici şart olacak sanırım çünkü bende kediler ve köpüş de var, toz tüy çok fazla oluyor. Bir bakalım duruma göre
Youtube'da videolar var özellikle İngilizce olanları hosuma gidiyor, bağ kurma üzerine detaylı ve güzel fikirler veriyor.Benimkisi cok sert darbeler atiyor bszende icerden mincik mi attiyor bilmiyorum ama boyle aci verior hareketi hissediyorumsen ve bebisin cok iyi bag kurmussunuz
Yemeği azıcık kaçırırsam benimki de gergin oluyor ama şişkinlik gibi acı olarak değil. O yüzden doyduğum an bırakıyorum artık acıkınca tekrar yiyorum. Seninki de çok yiyince oluyorsa bi de böyle az ve sık yemeyi dene canım
Ben 20.haftadayım 1 aydır çok şiddetli ama benim sağ böbrekten taş ve kum düşürüyorum eş zamanlı idrar yolu enfeksiyonum var sizinde idrar testi vermenizi tavsiye ederim. Normalde doktorum rahim bağlarında ki ağrıların çok şiddetli olmayacağını altta yatan başka sebepler olduğunu söylüyorHalen arada çok şiddetli sağ kasık ağrısı çeken var mı bazen sanki bıçak batıyor gibi oluyor bazen ayakkabımı bile çıkartamıyorum sağ ayağımı kaldıramıyorum dönerken bile kasık ağrımdan ayağımı kaldırmakta zorlanıyorum bu konuda sorun yaşayan doktoruyla konuşan var mı
Aynısı bende de oluyor, ben elimi koydugum an kaçıyor resmejBenimki zıpırdak biri, karnımda seğirme gibi hissettiğim pıt pıt vuruşlar oluyor bana ama geri vurunca kaçıyor saklanıyor sankiböyle fıyt diye kayıp kayboluyor, yakalanmaktan hoşlanmıyor gibi
Eşim gripti iki gün ayrı yattık ikimiz de deliksiz uyumusuzZerrin özer'den geceler haram oldu bak bu aralar şarkısını armağan ediyorum hepmize.
Benim değişmeye başladı gerçi. Artık gündüz de kıpır kıpır oluyor. Ara ara hamile değilmişim gibi oluyo demekki baya derin uyuyo. Gece bir ara hiç uyutmuyordu mesela 1 haftadır o değişti. Sanki o da uyuyor benimle gece. Hele dün gece o kadar iyi uyumuşum ki anlatamam. Uzun zamandır bu kadar güzel uyumuyordum. Sadece 1 defa wc kalktım geldim kıvrılıp yattım baktım sabah olmuş. Eşim şehir dışına gitti. Yalnız yattığım için de deliksiz uyudum sanırım. O da çok dönüyo. Birbirimizi uyandırıyoruz. O yüzden artık haftada 1 gece ayrı yatalım dicem
Ya bide ben cok.havuc tuketiyorum dun esim bana dediki cocugu turuncu yapcaksin yiyip durma inanma boyle seylere de vesveselendirdi beniYemeği azıcık kaçırırsam benimki de gergin oluyor ama şişkinlik gibi acı olarak değil. O yüzden doyduğum an bırakıyorum artık acıkınca tekrar yiyorum. Seninki de çok yiyince oluyorsa bi de böyle az ve sık yemeyi dene canım
Merhaba canim.bence anne yani ozellikli park besikler en iyisi ve bende iki tane aldim biri kucuk anne yani yataga baglananlardan biride normal park besik ikisini de kullanirim uzun sure tahta besikler gercekten guxel ama uzun soluklu kullanim icin malesef iyi deglSelamlar kararsız kaldığım birşeyi sizinle paylaşmak istedim beşik prk beşik ile ahşap beşik arasında kalmış durumdaydım ahşap beşik görünüş olarak içindeni uyku setleriyle felan çok hoş duruyor ama bebiş büyünce kendisi beşikten çıkmaya çalıştığı zaöan ahşap yerlere kafasını vurur mu düşüncesi oluyor park beşikte kullanım çeşitliliği açısından iyi ama görünüş olarak ahşap hoşjma gidiyor beşik alanınız varmı
Bende kum doktum 20 ci haftalarimda cok agri ve aci oluyor oyle boyle degilBen 20.haftadayım 1 aydır çok şiddetli ama benim sağ böbrekten taş ve kum düşürüyorum eş zamanlı idrar yolu enfeksiyonum var sizinde idrar testi vermenizi tavsiye ederim. Normalde doktorum rahim bağlarında ki ağrıların çok şiddetli olmayacağını altta yatan başka sebepler olduğunu söylüyor
Bakayim onlara ben kuzum birde tavuk gogsu bol yiyin diorlar kilo alimi fazla oluyormus bebegin dogru mu sizceYoutube'da videolar var özellikle İngilizce olanları hosuma gidiyor, bağ kurma üzerine detaylı ve güzel fikirler veriyor.
Bana olmuyor ama mincik atarlarmis evet
Canım ben ahşap beşik kullandım az ayaklaninca düşecek korkusu olmuştu ve her istediğin salona tasiyamiyorsun evet daha güzel ama daha kullanışlı değil ahşap beşiği letgo da satıp park yatak aldık bebek büyüyünce kendi iniyordu park yataktan küçük bir çıkışı oluyor ve salona tasiyabiliyorsun bide yenidoğan bölümü de vardı üstüne ek parça olarak dikişli olacagimiz için bebeği alması kolay oluyordu bu benim fikrim tabi gönlünden ne geçiyorsa onu al canım sağlıkla gelsinler insSelamlar kararsız kaldığım birşeyi sizinle paylaşmak istedim beşik prk beşik ile ahşap beşik arasında kalmış durumdaydım ahşap beşik görünüş olarak içindeni uyku setleriyle felan çok hoş duruyor ama bebiş büyünce kendisi beşikten çıkmaya çalıştığı zaöan ahşap yerlere kafasını vurur mu düşüncesi oluyor park beşikte kullanım çeşitliliği açısından iyi ama görünüş olarak ahşap hoşjma gidiyor beşik alanınız varmı
Haftaya gidicem inşallah doktor test yapar sağol canımBen 20.haftadayım 1 aydır çok şiddetli ama benim sağ böbrekten taş ve kum düşürüyorum eş zamanlı idrar yolu enfeksiyonum var sizinde idrar testi vermenizi tavsiye ederim. Normalde doktorum rahim bağlarında ki ağrıların çok şiddetli olmayacağını altta yatan başka sebepler olduğunu söylüyor
Cok yanlış adama sordunBakayim onlara ben kuzum birde tavuk gogsu bol yiyin diorlar kilo alimi fazla oluyormus bebegin dogru mu sizce
Rabbim sifa versin kuzum dikkat etCok yanlış adama sordunbende hamilelik şekeri var canım ben pek yiyemiyorum o tarz ürünler. Çok da severim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?