2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

@Ashleyyy @evdekiliyakat Hali M mansure97 Karusel Kizlar karnim buyudukce midem de geriliyor ve sisiyor sizde de bu sekilde mi ben korkuom bazen aciyor cunku
Ben yemek sonrası midemin sertleşmesini yemekten hemen sonra 15-20 dk evin içinde yürümeyle hafifletiyorum. Onu yapmazsam var ya uykular haram midem davul. Bi de ben bebişin hareketlerini midemin orda, kaburgamın dibinde de hissediyorum bazen. Bundan dolayı da midemin çabuk dolması, yanması normal diye düşünüyorum. Şu an yatıyorum mesela ama yastığım o kadar yüksek ki yanmayı hafifletsin diye, oturuyorum say

Tabi, bende zaten vardı rinit. Bizde dyson vardı, dolar azken almıştık. O havayı temizliyor. Kış klasiği bende, normalde allerset içerdim de onu istemedi doktor. Nac600 verdiler gargara, balgam için. Fluxionase diye bir steroidli burun spreyi verdiler, onların ikisini 6 gün kullandım. Kulak burun boğaz verdi, doktorum onayladı. Ben vicks sürdüm valla birkaç gün dayanamayıp bir de sıcak suya koydum buhara kafamı koydum. Esas önemlisi klasik ama bol bol su içmek. Benim boğazım da yanıyordu ve öksürmeden duramıyordum, reflü için da gaviscon. Pastil de strepsils zencefilli aldım, arada da zencefil limon çayı içtim o da boğazıma iyi geldi. Bir de sterimara devam günde 2-3 falan.

Benimkisi cok sert darbeler atiyor bszende icerden mincik mi attiyor bilmiyorum ama boyle aci verior hareketi hissediyorum sen ve bebisin cok iyi bag kurmussunuz
Youtube'da videolar var özellikle İngilizce olanları hosuma gidiyor, bağ kurma üzerine detaylı ve güzel fikirler veriyor.
Bana olmuyor ama mincik atarlarmis evet

@Ashleyyy @evdekiliyakat Hali M mansure97 Karusel Kizlar karnim buyudukce midem de geriliyor ve sisiyor sizde de bu sekilde mi ben korkuom bazen aciyor cunku
Yemeği azıcık kaçırırsam benimki de gergin oluyor ama şişkinlik gibi acı olarak değil. O yüzden doyduğum an bırakıyorum artık acıkınca tekrar yiyorum. Seninki de çok yiyince oluyorsa bi de böyle az ve sık yemeyi dene canım

Ben 20.haftadayım 1 aydır çok şiddetli ama benim sağ böbrekten taş ve kum düşürüyorum eş zamanlı idrar yolu enfeksiyonum var sizinde idrar testi vermenizi tavsiye ederim. Normalde doktorum rahim bağlarında ki ağrıların çok şiddetli olmayacağını altta yatan başka sebepler olduğunu söylüyor

Benimki zıpırdak biri, karnımda seğirme gibi hissettiğim pıt pıt vuruşlar oluyor bana ama geri vurunca kaçıyor saklanıyor sanki böyle fıyt diye kayıp kayboluyor, yakalanmaktan hoşlanmıyor gibi
Aynısı bende de oluyor, ben elimi koydugum an kaçıyor resmej

Selamlar kararsız kaldığım birşeyi sizinle paylaşmak istedim beşik prk beşik ile ahşap beşik arasında kalmış durumdaydım ahşap beşik görünüş olarak içindeni uyku setleriyle felan çok hoş duruyor ama bebiş büyünce kendisi beşikten çıkmaya çalıştığı zaöan ahşap yerlere kafasını vurur mu düşüncesi oluyor park beşikte kullanım çeşitliliği açısından iyi ama görünüş olarak ahşap hoşjma gidiyor beşik alanınız varmı

Kızlar duymuşsunuzdur şu ara ülkede uyuz salgını var. Benim iki kardeşime de doktor uyuz dedi. Onlardan dolayı temaslı herkesin kaşınmasa bile ilaç kullanması gerektiğini söyledi doktor. Bana da kremler losyonlar bi de hamilelerin kullanabileceği bir ilaç verdi. Son 3-4 gündür kaşınmalar başlamıştı bende de. Cuma günü hep birlikte bir haftalık tedavi uygulayacağız. Sizden dua istiyorum bu konuda ve kaşıntısı olanlarınız varsa dikkatli olun, özellikle üst bacak ve genital bölge geceleri kaşınıyorsa bi doktora görünün derim.

Eşim gripti iki gün ayrı yattık ikimiz de deliksiz uyumusuz biz de birbirimizi uyandırdıgimiz sonucuna vardık

Ya bide ben cok.havuc tuketiyorum dun esim bana dediki cocugu turuncu yapcaksin yiyip durma inanma boyle seylere de vesveselendirdi beni ne yapsam ki

Merhaba canim.bence anne yani ozellikli park besikler en iyisi ve bende iki tane aldim biri kucuk anne yani yataga baglananlardan biride normal park besik ikisini de kullanirim uzun sure tahta besikler gercekten guxel ama uzun soluklu kullanim icin malesef iyi degl

Bende kum doktum 20 ci haftalarimda cok agri ve aci oluyor oyle boyle degil Allab kolaylik versin cok zor

Youtube'da videolar var özellikle İngilizce olanları hosuma gidiyor, bağ kurma üzerine detaylı ve güzel fikirler veriyor.
Bana olmuyor ama mincik atarlarmis evet
Bakayim onlara ben kuzum birde tavuk gogsu bol yiyin diorlar kilo alimi fazla oluyormus bebegin dogru mu sizce

Canım ben ahşap beşik kullandım az ayaklaninca düşecek korkusu olmuştu ve her istediğin salona tasiyamiyorsun evet daha güzel ama daha kullanışlı değil ahşap beşiği letgo da satıp park yatak aldık bebek büyüyünce kendi iniyordu park yataktan küçük bir çıkışı oluyor ve salona tasiyabiliyorsun bide yenidoğan bölümü de vardı üstüne ek parça olarak dikişli olacagimiz için bebeği alması kolay oluyordu bu benim fikrim tabi gönlünden ne geçiyorsa onu al canım sağlıkla gelsinler ins

Haftaya gidicem inşallah doktor test yapar sağol canım

Günaydın hanımlar. Çok sinir oldum sabah sabah. İkidir sağlık ocağına tokluk kan şekerine baktırmaya gidiyorum. İkisinde de tekrar tekrar uyarmama rağmen(açlık değil tokluğa bakılacak diye) ikisinde de açlığa bakmışlar. Ya sinir oldum böyle bir salaklık olabilir mi? Şikayet falan edilebiliyor mu bunlar bir yere? Bilgisi olan var mı? Yani benden ikidir yok yere 1 tüp kan aldılar. Zaten kansızım, demir ilacı kullanıyorum zar zor kan üretiyor vücudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…