2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorun gerizekalılığı. Bilmiyorum valla kime şikayet ediliyor. E-nabızdan doktor puanlama çıkıyor ama o işe yarıyor mu emin değlim.

Gönlümdn çok bebiş nasıl rahat eder düşüncesi var teşekkürler

Teşekkür ederim

Özel olarak link değil de markaların modest bölümüne bakabilirsin bence. Oversize trikolar tunikler güzel şeyler oluyor. Benim favorim he-qa
Karusel
ben de bu dönemde çoğu şeyimi trendyol modestten aldım , en azından popomu kapatıyor ve taytlarla kilotlu çorapla çok rahat kombinleyebiliyorum
TRENDYOL MODEST Lacivert Yaka Detaylı Triko Kazak TCTAW24AK00053 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu kilotlu çorapla elbise yaptım boyum 1.60
bu zaten aşırı rahat botla çizmeyle giy çık elbise
bunun üstünü tarytla giyiyorum altını da farklı üstlerle veya şık olmak için takım olarak gömlekle ya da beyaz boğazlıyla falan süper oluyor

Doktorun gerizekalılığı. Bilmiyorum valla kime şikayet ediliyor. E-nabızdan doktor puanlama çıkıyor ama o işe yarıyor mu emin değlim.
Benim hamile olduguumu bildikleri halde hala cagirmiyorlar saglik ocagina buda ayri bi salaklolik ve ben gitmedigim halde benm adima kayit acmislar 1 ay once

Süveter çok güzelmiş ya yandan yırtmacı da şık duruyor, elbisenin benzerini ben de waikikiden favladım, ben yakası çok kapalı da giyemiyorum sana da atayım bu tarz beğeniyorsan

Benim tam bu anlattığın gibiydi birebir ama magnezyuma başlayınca hepsi geçti 1 hafta sürdü sadece. Doktorum hem kaslar gerildiği için hem de gazdan dolayı oluyo demişti. Acaba gaz mı yapıyo? Benimde sadece sağ kasıktı apandisite bile baktırmaya göndermişti ama gaz çıktı

Ya siz gülüyorsunuz da benim çok yakın bir arkadaşım var, kendisi bildiğimiz alman yani sarı saçlı bembeyaz tenli, mavi gözlü o tarz bisey kurun kafanızda. Annesi bebekken çok havuç suyu icirmis, yani o kadar çok iciriyormus ki sevdi diye buna bisey oldu diye gittiği cocuk doktoru havuç suyunu kes, rengi turunculasmaya başlamış demiş. Belki çok açık renkli diye olmuştur ama yani havuç suyunun çok icirilmedigini ben buralarda duydum ama tabi hamileyken yenen havucu bilemiyorum, o o kadar geçmez heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…