- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Doktorun gerizekalılığı. Bilmiyorum valla kime şikayet ediliyor. E-nabızdan doktor puanlama çıkıyor ama o işe yarıyor mu emin değlim.Günaydın hanımlar. Çok sinir oldum sabah sabah. İkidir sağlık ocağına tokluk kan şekerine baktırmaya gidiyorum. İkisinde de tekrar tekrar uyarmama rağmen(açlık değil tokluğa bakılacak diye) ikisinde de açlığa bakmışlar. Ya sinir oldum böyle bir salaklık olabilir mi? Şikayet falan edilebiliyor mu bunlar bir yere? Bilgisi olan var mı? Yani benden ikidir yok yere 1 tüp kan aldılar. Zaten kansızım, demir ilacı kullanıyorum zar zor kan üretiyor vücudum
Gönlümdn çok bebiş nasıl rahat eder düşüncesi varCanım ben ahşap beşik kullandım az ayaklaninca düşecek korkusu olmuştu ve her istediğin salona tasiyamiyorsun evet daha güzel ama daha kullanışlı değil ahşap beşiği letgo da satıp park yatak aldık bebek büyüyünce kendi iniyordu park yataktan küçük bir çıkışı oluyor ve salona tasiyabiliyorsun bide yenidoğan bölümü de vardı üstüne ek parça olarak dikişli olacagimiz için bebeği alması kolay oluyordu bu benim fikrim tabi gönlünden ne geçiyorsa onu al canım sağlıkla gelsinler ins
Teşekkür ederimMerhaba canim.bence anne yani ozellikli park besikler en iyisi ve bende iki tane aldim biri kucuk anne yani yataga baglananlardan biride normal park besik ikisini de kullanirim uzun sure tahta besikler gercekten guxel ama uzun soluklu kullanim icin malesef iyi degl
Özel olarak link değil de markaların modest bölümüne bakabilirsin bence. Oversize trikolar tunikler güzel şeyler oluyor. Benim favorim he-qa
Bakayim onlara ben kuzum birde tavuk gogsu bol yiyin diorlar kilo alimi fazla oluyormus bebegin dogru mu sizce
Bence tatlı olan tavuk göğsü değildir o yaCok yanlış adama sordunbende hamilelik şekeri var canım ben pek yiyemiyorum o tarz ürünler. Çok da severim ama
Ajaha normal olan kiz tatli deglBence tatlı olan tavuk göğsü değildir o ya
Benim hamile olduguumu bildikleri halde hala cagirmiyorlar saglik ocaginaDoktorun gerizekalılığı. Bilmiyorum valla kime şikayet ediliyor. E-nabızdan doktor puanlama çıkıyor ama o işe yarıyor mu emin değlim.
Yok kız turuncu olur muYa bide ben cok.havuc tuketiyorum dun esim bana dediki cocugu turuncu yapcaksin yiyip durma inanma boyle seylere de vesveselendirdi benine yapsam ki
Ne yersek oyuz diyor ya diyetisyenlerYok kız turuncu olur mu
Süveter çok güzelmiş ya yandan yırtmacı da şık duruyor, elbisenin benzerini ben de waikikiden favladım, ben yakası çok kapalı da giyemiyorum sana da atayım bu tarz beğeniyorsanKarusel
ben de bu dönemde çoğu şeyimi trendyol modestten aldım , en azından popomu kapatıyor ve taytlarla kilotlu çorapla çok rahat kombinleyebiliyorum
TRENDYOL MODEST Lacivert Yaka Detaylı Triko Kazak TCTAW24AK00053 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu kilotlu çorapla elbise yaptım boyum 1.60
bu zaten aşırı rahat botla çizmeyle giy çık elbiseTRENDYOL MODEST Siyah Kuşaklı Ribana Triko Elbise TCTAW24EB00008 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOL MODEST Siyah Kuşaklı Ribana Triko Elbise TCTAW24EB00008 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunun üstünü tarytla giyiyorum altını da farklı üstlerle veya şık olmak için takım olarak gömlekle ya da beyaz boğazlıyla falan süper oluyorTRENDYOL MODEST Lacivert Kuşaklı Pirinç Örgü Süveter-Pantolon Triko Alt-Üst Takım TCTAW24US00045 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOL MODEST Lacivert Kuşaklı Pirinç Örgü Süveter-Pantolon Triko Alt-Üst Takım TCTAW24US00045 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ne yersek oyuz diyor ya diyetisyenlerama o kadar da değil.
Ay kahkaha attim.he shshsjsjsj ne bilim esim oyle diyince zhsjsjd korktumYok kız turuncu olur mu
Benimki de avokado yemekten yeşil olacak o zaman hdjdkdk.Ne yersek oyuz diyor ya diyetisyenlerama o kadar da değil.
Ben eşim bana saçma bi şey diyince şunu diyorum tavsiye ederimAy kahkaha attim.he shshsjsjsj ne bilim esim oyle diyince zhsjsjd korktum
Benim ki de meyve hurma varsa o olacak kesinBenimki de avokado yemekten yeşil olacak o zaman hdjdkdk.
Tavuk göğüs şekeri yükseltiyor mu canım? Siz hangisinden bahsediyorsunuz tatlı olan mı, bu muCok yanlış adama sordunbende hamilelik şekeri var canım ben pek yiyemiyorum o tarz ürünler. Çok da severim ama
Hoş geldin turuncu bebekBenim ki de meyve hurma varsa o olacak kesin
Benim tam bu anlattığın gibiydi birebir ama magnezyuma başlayınca hepsi geçti 1 hafta sürdü sadece. Doktorum hem kaslar gerildiği için hem de gazdan dolayı oluyo demişti. Acaba gaz mı yapıyo? Benimde sadece sağ kasıktı apandisite bile baktırmaya göndermişti ama gaz çıktıHalen arada çok şiddetli sağ kasık ağrısı çeken var mı bazen sanki bıçak batıyor gibi oluyor bazen ayakkabımı bile çıkartamıyorum sağ ayağımı kaldıramıyorum dönerken bile kasık ağrımdan ayağımı kaldırmakta zorlanıyorum bu konuda sorun yaşayan doktoruyla konuşan var mı
Aaa ben hiç öyle düşünmemiştim, ben tatlı olana yordum hemenTavuk göğüs şekeri yükseltiyor mu canım? Siz hangisinden bahsediyorsunuz tatlı olan mı, bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?