TeraziyimBurcun aslan mı
Evet benımde sol önde 17 18 .haftadan beri hissediyorum ama ya altta ya da sag daDetaylı ultrason raporunda benim de plasenta anterior yazıyodu. Araştırdım önde demekmiş. Fotoğraflara baktım sağ önde görünüyor. 18.haftanın başından beri hareket hissediyorum ama şu an 22+4 olmama rağmen bi kez bile sağ tarafta hissetmedim hep sol ve ortada hissediyorum. Plasentanın önde olması bu kadar etkiliyor işte
Bence vuruş sertliği tamamen rahmin boyutuyla ilgili. İçerde sıkıştığında daha sert hissediyoruz rahim genişleyince daha azEvet benımde sol önde 17 18 .haftadan beri hissediyorum ama ya altta ya da sag da solda hic hissetmedim ama vurus sertlıgının azaldıgını düşünüyorum aslında sayı olarak azalmadıda hayırlısı bakalım 23+5 te bitiyor saglıkla afiyetle insallah:)
Aaa evet o olabılır derım acıyordu bu ara belkı genıslemıstır zaten karnımda baya buyudu bir anda dogru vallahi rahatladım:)Bence vuruş sertliği tamamen rahmin boyutuyla ilgili. İçerde sıkıştığında daha sert hissediyoruz rahim genişleyince daha az
Birkaç gündür huysuz şirin gibiyim ama genel olarak hamilelik bana da çok iyi geldi, aşırı gergin biriydim pamuk gibi oldum. İlk üç ay kesilmeyen kanamalarım lekelenmelerim, dördüncü ayı tamamlayana kadar süren bulantım ve salyalanmam, plasentam aşağıda diye beşinci ayım bitene kadar yatmam falan derken çoğu bitti. Müthiş bir hamilelik geçirdiğim söylenemez ama ben sadece şükran duyuyorum ve mutluyum, inanılmaz bir şey bu. Her şey kabul ve her şey bir şekilde çözülür, bana bunları oğlum yüklüyor benceBende bisi var kızlar, yolda, Restaurant-cafede falan böyle erkek çocukları görüyorum 15-20 yaşları arasında. Ayyyyyy onlar benim bi hoşuma gidiyor bi hoşuma gidiyor. oğlum da olucak böyle diyorum, içimde bir sevgi bir gurur gibi bi sey oluyo. Sonra kendimi mal gibi sırıtırken buluyorum sokağın, restaurantin ortasında kendi kendime. Zaten bana hamilelikte bisi oldu, pamuk gibi oldum, şekerden tut rahim agzi acikligina kadar her şey geldi başıma yine de şu benim:(hatta şu an bi alisveris merkezinde arkadaşlarımla "geziyorum" daha doğrusu onlar geziyor, ben bel agrisindan yürüyemeyip taburenin üstüne oturdum, onlar ne gösterirse " çok guzelmis" diyorum).
Siz nasılsınız kızlar, hadi birbirimize pozitif enerji verelim
Yarım gömlek altı diye geçiyor bulabilirsiniz her yerdeAy ben de yaa ama cok iyiymiş markası nedir
Benimki zıpırdak biri, karnımda seğirme gibi hissettiğim pıt pıt vuruşlar oluyor bana ama geri vurunca kaçıyor saklanıyor sankiBirde bebisinizin hareketlerini nasil tanimlarsiniz tarif edersiniz hanimlar sorsam? Ben pek anlam yukleyemiyorum aslinda kafasimi ayagimi bilmiyorum ama bazen icimde hamsi baligu yuvarlaniyor gibi
Ayni benimki gibi desene hahahaBenimki zıpırdak biri, karnımda seğirme gibi hissettiğim pıt pıt vuruşlar oluyor bana ama geri vurunca kaçıyor saklanıyor sankiböyle fıyt diye kayıp kayboluyor, yakalanmaktan hoşlanmıyor gibi
Çok geçmiş olsun E evdekiliyakat yazmıltım ben de 2 hafta önce aynısı benim başıma geldi, reflü ve rinit. Burun spreyi ve gargara verdiler öksürük için, 6 gün kullandım azaldı. okyanus suyu iyi geliyor ama kötüyken sadece ilaç etki etti. Hala tam geçmedi ama azaldı baya. Bir de pastil serbest, ilaç olmayan doğal olan onu kullandım. Duş buhar falan eh. Grip gibi düşünme, alerji bu o yolu açmak lazım. Bir de oda havalandırma ve nemlendirme lazım, ben evde hava temizleyici kullanıyorum. Reflü için de gaviscon iyi grliyordu, öksürüğü kesiyordu.üç dört gündür kıçımdan solutan bir tıkanıklığım ve akıntım vardı hatırlarsanız doktora gittim, doktor dedi ki ALERJİK RİNİT ve farenjitin varbir tane alerji ilacı verdi bir de şu deniz suyu damlalardan kullanabilirsin ama geçeceğini garanti edemem hamilelikte olabiliyor böyle şeyler dedi, ağladım oracıkta kendimi tutamayıp. keşke hasta olsaydım en azından geçeceğini bilirdim gece uykumdan tıkanarak uyanıyorum, sonra uyuyamıyorum, kramplarım yeniden başladı çok canım sıkıldı. zaten yaptığım yüksek yatmak, ılık içecekler tüketmek, yatmadan üç dört saat öncesinde yemeyi durdurmak falan gibi bilinen öneriler sıraladı, yakında reflü de başlar o da öksürük yapar bütün semptomlar birbirine girebilir dedi ay şiştim ve sizi de şişirdim kusura bakmayın
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun berbat bir şeymiş gerçekten. İlaç ve pastil olarak ne kullanıyorsun paylaşır mısın rica etsem? Odayı ve evi sürekli havalandırıyorum aslında sadece uyurken cam kapanıyor, nemi korumak için ve gece rahat uyuyayım diye kalorifere lavanta yağı damlattığım ıslak havlu asıyorum ama geçmezse hava temizleyici şart olacak sanırım çünkü bende kediler ve köpüş de var, toz tüy çok fazla oluyor. Bir bakalım duruma göreÇok geçmiş olsun E evdekiliyakat yazmıltım ben de 2 hafta önce aynısı benim başıma geldi, reflü ve rinit. Burun spreyi ve gargara verdiler öksürük için, 6 gün kullandım azaldı. okyanus suyu iyi geliyor ama kötüyken sadece ilaç etki etti. Hala tam geçmedi ama azaldı baya. Bir de pastil serbest, ilaç olmayan doğal olan onu kullandım. Duş buhar falan eh. Grip gibi düşünme, alerji bu o yolu açmak lazım. Bir de oda havalandırma ve nemlendirme lazım, ben evde hava temizleyici kullanıyorum. Reflü için de gaviscon iyi grliyordu, öksürüğü kesiyordu.
Rabbim sifa versin gormemistim.ben hasta oldugunu yazdiginiSağol canım sana da çok geçmiş olsun berbat bir şeymiş gerçekten. İlaç ve pastil olarak ne kullanıyorsun paylaşır mısın rica etsem? Odayı ve evi sürekli havalandırıyorum aslında sadece uyurken cam kapanıyor, nemi korumak için ve gece rahat uyuyayım diye kalorifere lavanta yağı damlattığım ıslak havlu asıyorum ama geçmezse hava temizleyici şart olacak sanırım çünkü bende kediler ve köpüş de var, toz tüy çok fazla oluyor. Bir bakalım duruma göre
Hee yoo ben öyle bir şey hissetmedim henüz ama genel olarak grupta yazılıp konuşulan ağrı sızılar bana üç-dört hafta sonra yükleniyor hamileliğin başından beri dinlendiğim için diye düşünüyorum
Sağolasın canım benim, aminRabbim sifa versin gormemistim.ben hasta oldugunu yazdiginiikinizide Allah korusun bebislerinizi de tabi
Ordan oraya geziyorsa ya da takla gibi yapıyorsa büyük bi balık yavaşça içimde yer değiştiriyor gibi oluyor. Bazen eşim elini yan kısımlardan birine koyuyor, birkaç dakika sonra oraya gelip elinin altında dönüyor ama onu ben hissediyorum, tekme belki o pozisyonda bir kere atıyor, daha çok kafasının elinin altına geldiğini düşünüyorum. Eşimin öyle tutmasına sevindiğini düşünüyorum (hani oğlanlar anneci olurdu lan bu da mı gol değil).Birde bebisinizin hareketlerini nasil tanimlarsiniz tarif edersiniz hanimlar sorsam? Ben pek anlam yukleyemiyorum aslinda kafasimi ayagimi bilmiyorum ama bazen icimde hamsi baligu yuvarlaniyor gibi
Benimkisi cok sert darbeler atiyor bszende icerden mincik mi attiyor bilmiyorum ama boyle aci verior hareketi hissediyorumOrdan oraya geziyorsa ya da takla gibi yapıyorsa büyük bi balık yavaşça içimde yer değiştiriyor gibi oluyor. Bazen eşim elini yan kısımlardan birine koyuyor, birkaç dakika sonra oraya gelip elinin altında dönüyor ama onu ben hissediyorum, tekme belki o pozisyonda bir kere atıyor, daha çok kafasının elinin altına geldiğini düşünüyorum. Eşimin öyle tutmasına sevindiğini düşünüyorum (hani oğlanlar anneci olurdu lan bu da mı gol değil).
Onun dışında bayagi tekme ya da dirsek vurma şeklinde hissediyorum tabi o büyüklükte ne kadar şiddetli gelirse o kadar. Bazen ama cok az pıt yapıyor, nabıyon gız der gibi. Tekme attığı yeri sevdiğim zaman ya da işaret parmağımla pıt pıt yapınca o da bana cevap veriyor
heh o tas gibi hissi bende sureklk var gergin yani o kismjmdaNasıl bir acı senin ki bilmiyorum ama benimde özellikle yemeklerden sonra taş gibi oluyor bazen çok yiyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?