2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aha sizde hareket konusmussunuz benım de detaylı raporunda plasenta onde demıstı
Canım plesanta öndeyse normal bence benimde doktor plesanta öndee geç hissedersin demişti aslında hareket ediyorlardır ama biz bence Ya az hissediyoruz yadaa o anları hissedemeyebiliyoruz ileriki dönemde artar umarım sağlıkla

Detaylı ultrason raporunda benim de plasenta anterior yazıyodu. Araştırdım önde demekmiş. Fotoğraflara baktım sağ önde görünüyor. 18.haftanın başından beri hareket hissediyorum ama şu an 22+4 olmama rağmen bi kez bile sağ tarafta hissetmedim hep sol ve ortada hissediyorum. Plasentanın önde olması bu kadar etkiliyor işte

Evett canımm ben 18. Haftada hatırlamıyorum 20. Haftadan itibaren odaaa net deill ortada genelde böyle tekmeymiş oda sanırım doktor öle demişti ve geç hissedersin demişti Halen aşırı net sürekli değil ama nadiren hissettiğim bebişin tekmeleri sanırım Sağlıkla ilerlesinler

Valla gözünü kapatıp yapıyorsun işte ben hamileliklerimi hiç sevmedim Allah ın gücüne gitmesin, kusmadım bir sorun yaşamadım ama sevmiyorum Önümdeki 3.5 ay bana o kadar uzun geliyor ki
Canımm benimm hamişliklerini bencee öpp başına koyyy kusmadım demen dahii benii ferahlattı 23. Haftadayım prilamm bağımlılık yaptı bırakamıorum arkadaşımm aslında 3,5 ay banada uzunn geliyor amaaa Sağlıkla geçsin die DUA edicez canımm

Tabii çok şükür her gününe Sadece çok severek geçirdiğim bir süreç değil onu demek istemiştim yoksa hepsi gününde ve sağlıkla gelsinler. Kıpırdarken çıkarıp sevip geri yerine koyasım geliyor sıpayı
İnşallah senin bulantın da en kısa zamanda şıp diye kesilir

Neler üretiyorlar benimde karşıma tesadüfen çıktı ama çok kullanışlı kısa gelenlerin altına giyiyorum iyi oluyor
Şimdi sen bunu atınca gömlek üzeri süveter kombini yapmak geldi benim de aklıma taytla güzel olur, teşekkürler süpermen

Aminn Çok ŞÜKÜR canımm sorma o bulantı benii mahvediyor sanırım prilam 3. Ayda kullanmaya başlamıştım ve keşke diyorum kullanmasaydım belki 16. Haftalarda geçerdi arkadaşlarımın geçti benimm tam gaz devamm geççceni de hiç sanmıorum prilam bir gün Gecee içmeim diğer gün kesinn istifra ediyorum bi kaç gün dayansam belki alışırım amaaa o zaman midede yanmayla beraber istifra oluyor prilamm içmeyince bu sefer berbat hissettiriyor ve 3 gün istifra etsem bebiş beslenemez die mecbur bırakamıorum amaaa olumsuz bir yan etkisi yokmuş prilamin hamişler doğuma kadar kullanabiliyormuş ayyy zaman konusunda bende senin gibiiyim ama mecbur bekliycez beklersen etrafa sarmayalım yeter ben de yalnız kalmayı hiç sevmiorum bu süreçte ama mecburen kaladabiliyoruz Yücee ALLAH sağlıkla zamanında doğumlar Nasip etsin canımm

Al benden de o kadar. Çok zor bir hamilelik geçiriyorum ama bana rüya gibi geliyor

Ben hamilelik kıyafeti almıyorum özellikle, elbiseler işimi çok güzel goruyor ama h&m den bir mama kazağı almıştım, bayık hamilelik kıyafeti çok yok orda gayet tarz şeyler var.

Benimde plasentam öndeymiş raporda yazıyo bende bebeği genelde hep sağda hissediyorum sola çook nadir gidiyo gibi sanki ondan mıymış

Ben hamilelik kıyafeti almıyorum özellikle, elbiseler işimi çok güzel goruyor ama h&m den bir mama kazağı almıştım, bayık hamilelik kıyafeti çok yok orda gayet tarz şeyler var.
Hm’de de bulamadım aradığımı. Ben de elbise alacam artık ya yaz olsa neler giyerdik de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…