Amin inşallah yeni yıl hepimize bir bebiş getiricek yuppiEki Görüntüle 3359582
2023 yılının ilk zamanları ülke olarak sıkıntılı bir süreç yaşadık. İkinci yarısında ise hayatımızda alacağımız en güzel haberi aldık ve hamile olduğumuzu öğrendik. Her anlamda acısıyla tatlısıyla, iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz bir yıl oldu. Umuyorum 2024 yılı hepimize önce sağlık, daha sonra mutluluk - huzur ve bol bereket getirir.
Dilerim dünyadaki tüm canlıların aç yatmadığı, acı çekmediği, hastaların şifa bulduğu, savaşların sona erdiği, herkesin iç huzurunu bulduğu ve aydınlanma yaşadığı bir yıl yaşarız. Bizlerin geleceği olan çocuklarımıza yarınlarda daha iyi bir gelecek bırakabilmemizi canı gönülden diliyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla hamilelik dönemimizi tamamlarız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Hepimiz için güzel bir gelecek diliyorum.
Hafta sonu yoğun olabilirim diye şimdiden bir yeni yıl mesajı yayınlayayım istedim
K kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 G Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsnitsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ W wolfgang @Meine Sterne O ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu P Papatyaguluu @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver Z zeytin81
Ay ozaöan ben her gün havuç yiyim turuncu saçlı kızlar çok hoşuam gidiyor belki bizimkide öyle olur hah ama öyle çok turuncu değil koyu turuncuYa siz gülüyorsunuz da benim çok yakın bir arkadaşım var, kendisi bildiğimiz alman yani sarı saçlı bembeyaz tenli, mavi gözlü o tarz bisey kurun kafanızda. Annesi bebekken çok havuç suyu icirmis, yani o kadar çok iciriyormus ki sevdi diye buna bisey oldu diye gittiği cocuk doktoru havuç suyunu kes, rengi turunculasmaya başlamış demiş. Belki çok açık renkli diye olmuştur ama yani havuç suyunun çok icirilmedigini ben buralarda duydumama tabi hamileyken yenen havucu bilemiyorum, o o kadar geçmez heralde.
Saç rengine etki etmiyor ama cilt rengine etki ediyorAy ozaöan ben her gün havuç yiyim turuncu saçlı kızlar çok hoşuam gidiyor belki bizimkide öyle olur hah ama öyle çok turuncu değil koyu turuncu
TühSaç rengine etki etmiyor ama cilt rengine etki ediyor
Valla bebeğin eşi aşağıda ağrılarımı da söylüyorum ama ona özel bi bakılmadı sanki bilmiyorum haftaya gideceğim bakalımBenim tam bu anlattığın gibiydi birebir ama magnezyuma başlayınca hepsi geçti 1 hafta sürdü sadece. Doktorum hem kaslar gerildiği için hem de gazdan dolayı oluyo demişti. Acaba gaz mı yapıyo? Benimde sadece sağ kasıktı apandisite bile baktırmaya göndermişti ama gaz çıktı
Kizlar ben hayatimda basur nedir bilmezdi
Ah ah dogumlarımda çıktı hamileyken bişi yapılıyor mu bilmiyorumbu nasil bisi ya ne yapmak laziim
Valla bebeğin eşi aşağıda ağrılarımı da söylüyorum ama ona özel bi bakılmadı sanki bilmiyorum haftaya gideceğim bakalım
Ah ah dogumlarımda çıktı hamileyken bişi yapılıyor mu bilmiyorum
Yaptırdım ben ama sonuçları doktorla görüşmedim henüz. Herkesin yaptırması gerekiyormuş ihmal etmeyin sakın, gebelikte şeker çok tehlikeli Allah korusunSEKER YUKLEMESI YAPTIRDINIZ MI KIZLAR BEN BU HAFTA SONU GITMEYI DUSUNUORUM
Bende yaptircam ama bakalim korkuyorum umarim temiz cikar sonuclarimizYaptırdım ben ama sonuçları doktorla görüşmedim henüz. Herkesin yaptırması gerekiyormuş ihmal etmeyin sakın, gebelikte şeker çok tehlikeli Allah korusun
Ne güzel dileklerEki Görüntüle 3359582
2023 yılının ilk zamanları ülke olarak sıkıntılı bir süreç yaşadık. İkinci yarısında ise hayatımızda alacağımız en güzel haberi aldık ve hamile olduğumuzu öğrendik. Her anlamda acısıyla tatlısıyla, iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz bir yıl oldu. Umuyorum 2024 yılı hepimize önce sağlık, daha sonra mutluluk - huzur ve bol bereket getirir.
Dilerim dünyadaki tüm canlıların aç yatmadığı, acı çekmediği, hastaların şifa bulduğu, savaşların sona erdiği, herkesin iç huzurunu bulduğu ve aydınlanma yaşadığı bir yıl yaşarız. Bizlerin geleceği olan çocuklarımıza yarınlarda daha iyi bir gelecek bırakabilmemizi canı gönülden diliyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla hamilelik dönemimizi tamamlarız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Hepimiz için güzel bir gelecek diliyorum.
Hafta sonu yoğun olabilirim diye şimdiden bir yeni yıl mesajı yayınlayayım istedim
K kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 G Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsnitsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ W wolfgang @Meine Sterne O ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu P Papatyaguluu @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver Z zeytin81
Dün yaptırdım bende. 75 gram ile yapıldı. Şükür sorun çıkmadıSEKER YUKLEMESI YAPTIRDINIZ MI KIZLAR BEN BU HAFTA SONU GITMEYI DUSUNUORUM
Cok.sukur cok sukur Rabbim bebisinjde senide korusun kuzuDün yaptırdım bende. 75 gram ile yapıldı. Şükür sorun çıkmadı
Ya cok tatlisinnnnEki Görüntüle 3359582
Yaptırdım canım, çok şükür güzel çıktı.SEKER YUKLEMESI YAPTIRDINIZ MI KIZLAR BEN BU HAFTA SONU GITMEYI DUSUNUORUM
Ben de yaptırdım ama içtikten 50 dk sonra yarısını, 1.5 saat sonra da kalan yarisini çıkardımSEKER YUKLEMESI YAPTIRDINIZ MI KIZLAR BEN BU HAFTA SONU GITMEYI DUSUNUORUM
Ben ikisini de beğendim. Bebek arabasıyla takım olsun düşüncem hiç bir zaman olmadı. Aksine. Güle güle kullan bebişim.Kızlar dolap uygulamasından çantalar beğendim nasıl sizce.evet renkler alakasız ikisi de ayrı ayrı hoşuma gittibebek arabamiz gri aynı mı yapsam
Off kıyamam. Ben de çok zorlanmıştım. Bence şeker yüklemesini tek sıkıntılı yanı zaten bu. Başka da sıkıntılı yanı yok.Ben de yaptırdım ama içtikten 50 dk sonra yarısını, 1.5 saat sonra da kalan yarisini çıkardım
Teşekkürler kuzumBen ikisini de beğendim. Bebek arabasıyla takım olsun düşüncem hiç bir zaman olmadı. Aksine. Güle güle kullan bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?