2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah yeni yıl hepimize bir bebiş getiricek yuppi

Ay ozaöan ben her gün havuç yiyim turuncu saçlı kızlar çok hoşuam gidiyor belki bizimkide öyle olur hah ama öyle çok turuncu değil koyu turuncu

Ay ozaöan ben her gün havuç yiyim turuncu saçlı kızlar çok hoşuam gidiyor belki bizimkide öyle olur hah ama öyle çok turuncu değil koyu turuncu
Saç rengine etki etmiyor ama cilt rengine etki ediyor

Valla bebeğin eşi aşağıda ağrılarımı da söylüyorum ama ona özel bi bakılmadı sanki bilmiyorum haftaya gideceğim bakalım
Kizlar ben hayatimda basur nedir bilmezdi
bu nasil bisi ya ne yapmak laziim
Ah ah dogumlarımda çıktı hamileyken bişi yapılıyor mu bilmiyorum

cok zor bisi xidden gidersem doktora soyleyecegim

SEKER YUKLEMESI YAPTIRDINIZ MI KIZLAR BEN BU HAFTA SONU GITMEYI DUSUNUORUM

SEKER YUKLEMESI YAPTIRDINIZ MI KIZLAR BEN BU HAFTA SONU GITMEYI DUSUNUORUM
Yaptırdım ben ama sonuçları doktorla görüşmedim henüz. Herkesin yaptırması gerekiyormuş ihmal etmeyin sakın, gebelikte şeker çok tehlikeli Allah korusun

Yaptırdım ben ama sonuçları doktorla görüşmedim henüz. Herkesin yaptırması gerekiyormuş ihmal etmeyin sakın, gebelikte şeker çok tehlikeli Allah korusun
Bende yaptircam ama bakalim korkuyorum umarim temiz cikar sonuclarimiz

Ne güzel dilekler

Ya cok tatlisinnnn hepimiz icin mutlu huzurlu herseyden once sagliklaa bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz bir sene olsunn insallahh hepinizi iyi ki bi sekilde tanidim. Cok tatli bir grubumuz var cok tatli bebisler dogurmak uzere

Kızlar dolap uygulamasından çantalar beğendim nasıl sizce.evet renkler alakasız ikisi de ayrı ayrı hoşuma gitti bebek arabamiz gri aynı mı yapsam

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-28-15-22-20-850_com.dolap.android.webp
    15 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2023-12-28-12-08-04-851_com.dolap.android.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar dolap uygulamasından çantalar beğendim nasıl sizce.evet renkler alakasız ikisi de ayrı ayrı hoşuma gitti bebek arabamiz gri aynı mı yapsam
Ben ikisini de beğendim. Bebek arabasıyla takım olsun düşüncem hiç bir zaman olmadı. Aksine. Güle güle kullan bebişim.

Ben de yaptırdım ama içtikten 50 dk sonra yarısını, 1.5 saat sonra da kalan yarisini çıkardım
Off kıyamam. Ben de çok zorlanmıştım. Bence şeker yüklemesini tek sıkıntılı yanı zaten bu. Başka da sıkıntılı yanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…