2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben hayatimda basur nedir bilmezdim bu nasil bisi ya ne yapmak lazim
Ben de çok zorlaniyorum. Bazen kanıyor. Bıraktım o yüzden bi kaç günlüğüne kan ilaçlarını . Kabız olmamak gerekiyor sabah ac karna 1 bardak ılık su iyi geliyor bana başladım bakalım. Armut da iyi gelir aslında

Ben hissediyorum sanki ama emin değilim. Bugün 23 haftalık olduk 1 haftadır falan hissediyorum sanki hıçkırık olduğunu düşünüyorum ama başka bişey de olabilir

Belim çıktı bence yerınden baska bisi olamaz aman aman

Sagol canim benim kan sulandirici kullandigim icin birde skntı kanayinca Allah aemanetiz wrtik

meyve bol bol.tuketiyorum aslinda kabiz degilim ama nasil oldu anlamadim hxix

Şınk atabılır mısın cnaım besıklerı blkı bana da fikir olur

Kızlar kan sulandırıcı iğne aspirin kullananlar doktorunuz ne zamana kadar kullanın dedi

Kızlar kan sulandırıcı iğne aspirin kullananlar doktorunuz ne zamana kadar kullanın dedi
Coraspirin baslatti bana 8 gundur iciyorum bebek ve benim icin gerekliymis.Doguma kadar kullanican dediler kan hapida verdi onuda kullaniom

Şınk atabılır mısın cnaım besıklerı blkı bana da fikir olur

Bu park besigini aldim ..
Anne yani besiginide Dolaptan aldim nette cok pahalilar cunku gerekli degil o kdar para vermeye..

Pesin fiyatina 3 taksitte oluyor faizsiz

tesekkur ederım canım:)

Gebelik zehirlenmesi olmamasi icin size de mi verdiler aciklama yapmis olamlari lazim verdilerse
Anladım canım ben beşinci haftadan beri kullanıyorum iğne ve coraspirini pıhtılaşma ve gebelik kayıplarım olduğu için.. sana da ne için verdi merak ettim kendi doktoruma yer bulamayıp başka bir dr da muayene oldum o 37 dedi kendi drm sonuna kadar kullanmamı söyledi her drun farklı bir yorumu olunca sormak istedim sizlere

Bazi doktorlar aciklama yapmadan veriyorlar ilaclari bende o yuzden sordum aciklama yapmadi deseydin kizacaktim doktora cunku ciddi mesele.. Rabbim yardimcimiz olsun

Bazi doktorlar aciklama yapmadan veriyorlar ilaclari bende o yuzden sordum aciklama yapmadi deseydin kizacaktim doktora cunku ciddi mesele.. Rabbim yardimcimiz olsun
Böyle bi durumda zaten verdiği ilacı kullanmam asla amin inşallah biriktiyorum ignelerimi bebetomu kucağıma alınca hepsini zevkle aticam inşallah

yukarda bi arkadasimiz canta bakiyordu simdi bende daha yeni siparis verdimm . Oysho muadili daha once yazmistim . Oyshonun cantasi ben alana kadar bittiii ama bu junonun oslo modeli bilen varsa artik lucina diye bir marka olarak isim degisikligine gitmisler . Bunu aldim az once belki fikir olur

Eklentiler

• IMG_3312.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_3311.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_3310.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 58
Canım bende kullanıyorum ama Nasipse kendi doktorum doğuma kadar demişti ama belki kan sulandırıcı hapıı dahaa erken kesedebilir ama iğnee Nasip olursa doğuma kadar İNŞALLAH sağlıkla kucaklayalım bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…