Ben de çok zorlaniyorum. Bazen kanıyor. Bıraktım o yüzden bi kaç günlüğüne kan ilaçlarını . Kabız olmamak gerekiyor sabah ac karna 1 bardak ılık su iyi geliyor bana başladım bakalım. Armut da iyi gelir aslında
Kızlar düzenli olarak bebişin kalp atışını dışardan hissediyormuşum gibi oldu bir baktım internete hıçkırıkmış sonra happy mom uygulamasına girdim bu haftalarda (24) hıçkırık hissedebileceği yazıyordu var mı hisseden aranızda?
Ben hissediyorum sanki ama emin değilim. Bugün 23 haftalık olduk 1 haftadır falan hissediyorum sanki hıçkırık olduğunu düşünüyorum ama başka bişey de olabilir
Acı baharatlı ekşi kızartma ağrıyı arttırıyor canım lise yıllarından beri çekiyorum ben sıcak suya oturuyorsun ağrıyı sakinleştirir gebe değilken hap ve kremi bana iyi geliyordu şuan sadece perhiz ve sıcak su geçmiş olsun canım
Ben de çok zorlaniyorum. Bazen kanıyor. Bıraktım o yüzden bi kaç günlüğüne kan ilaçlarını . Kabız olmamak gerekiyor sabah ac karna 1 bardak ılık su iyi geliyor bana başladım bakalım. Armut da iyi gelir aslında
Merhaba canim.bence anne yani ozellikli park besikler en iyisi ve bende iki tane aldim biri kucuk anne yani yataga baglananlardan biride normal park besik ikisini de kullanirim uzun sure tahta besikler gercekten guxel ama uzun soluklu kullanim icin malesef iyi degl
Milyonların favori uygulaması Dolap’la tanışmaya hazır mısın? Dolap ile artık Kadın, Bebek&Çocuk, Ev&Yaşam, Erkek ve Elektronik kategorilerinde yeni bir dönem başlıyor. Seçkin markaların yeni ve etiketli, ikinci el, sıfır ve sahibinden ürünlerini almak da satmak da Trendyol güvencesi ile...
Milyonların favori uygulaması Dolap’la tanışmaya hazır mısın? Dolap ile artık Kadın, Bebek&Çocuk, Ev&Yaşam, Erkek ve Elektronik kategorilerinde yeni bir dönem başlıyor. Seçkin markaların yeni ve etiketli, ikinci el, sıfır ve sahibinden ürünlerini almak da satmak da Trendyol güvencesi ile...
Anladım canım ben beşinci haftadan beri kullanıyorum iğne ve coraspirini pıhtılaşma ve gebelik kayıplarım olduğu için.. sana da ne için verdi merak ettim kendi doktoruma yer bulamayıp başka bir dr da muayene oldum o 37 dedi kendi drm sonuna kadar kullanmamı söyledi her drun farklı bir yorumu olunca sormak istedim sizlere
Anladım canım ben beşinci haftadan beri kullanıyorum iğne ve coraspirini pıhtılaşma ve gebelik kayıplarım olduğu için.. sana da ne için verdi merak ettim kendi doktoruma yer bulamayıp başka bir dr da muayene oldum o 37 dedi kendi drm sonuna kadar kullanmamı söyledi her drun farklı bir yorumu olunca sormak istedim sizlere
yukarda bi arkadasimiz canta bakiyordu simdi bende daha yeni siparis verdimm . Oysho muadili daha once yazmistim . Oyshonun cantasi ben alana kadar bittiii ama bu junonun oslo modeli bilen varsa artik lucina diye bir marka olarak isim degisikligine gitmisler . Bunu aldim az once belki fikir olur
Canım bende kullanıyorum ama Nasipse kendi doktorum doğuma kadar demişti ama belki kan sulandırıcı hapıı dahaa erken kesedebilir ama iğnee Nasip olursa doğuma kadar İNŞALLAH sağlıkla kucaklayalım bebişleri