Bende de çıktı yaKizlar ben hayatimda basur nedir bilmezdim bu nasil bisi ya ne yapmak lazim
Ben yağlamayınca kaşınıyo. Yağlayıp nemlendirince kaşınmıyor.Kızlar kaşıntısı olan var mı ben göbek ve göğüs ucu kaşıntısından öldüm dün gece
Yağlıyorum ,nemlendiriyorum ama yine aynıBen yağlamayınca kaşınıyo. Yağlayıp nemlendirince kaşınmıyor.
Aynen öyle. Orda 2-3 saat boyunca 10 saatlik açlıkla şekerli su içip beklemek zor birazOff kıyamam. Ben de çok zorlanmıştım. Bence şeker yüklemesini tek sıkıntılı yanı zaten bu. Başka da sıkıntılı yanı yok.
Cooook sukurYaptırdım canım, çok şükür güzel çıktı.
Valla bende boyle olcam diye korkuyorum hicbir ilacimizi icmeden ac karna gitmemiz gerekiyor degil mi Sonucun umarim guzel cikmistir tatlimBen de yaptırdım ama içtikten 50 dk sonra yarısını, 1.5 saat sonra da kalan yarisini çıkardım
Panik ol diye söylemiyorum, başıma geldiği için yol olsun diye söylüyorum: bende de vardı, hatta artık göğüslerimde kaşıntı yarası olmaya başlamıştı. Geceleri uykumdan kasinarak uyaniyordum. Jinekoloğumla konusunca hamilelik kolestazindan suphelendi ve hemen test yaptı. Değerlerim normal çıktı ama bu kadar kasinmak normal değil dedi. Ben bu arada hamilelikten önce de her gün vücudunu kremleyen bir insandım, o alışkanlığım hep vardır yani nemlendirmekten değil. Koleztaz bebek için de anne için de çok tehlikeli bir komplikasyon. O yüzden doktorum sürekli test yapıyor, değerler negatif çıkıyor ben rahatlıyorum ama kaşıntı tam gaz hatta daha kötü devam ediyordu.Yağlıyorum ,nemlendiriyorum ama yine aynı
Evet, belli aralıklarla tik tik olduğu zaman hıçkırık tuttuğunu anlıyorum ehehehe cok tatli değil mi yaKızlar düzenli olarak bebişin kalp atışını dışardan hissediyormuşum gibi oldu bir baktım internete hıçkırıkmış sonra happy mom uygulamasına girdim bu haftalarda (24) hıçkırık hissedebileceği yazıyordu var mı hisseden aranızda?
Saatli kullandığım bir ilaç yok hiç bilmiyorum o yüzden. En az 8 saat aç olman lazım. sıvı olarak su icebilirsinCooook sukur
Valla bende boyle olcam diye korkuyorum hicbir ilacimizi icmeden ac karna gitmemiz gerekiyor degil mi Sonucun umarim guzel cikmistir tatlim
Insallah canim benimSaatli kullandığım bir ilaç yok hiç bilmiyorum o yüzden. En az 8 saat aç olman lazım. sıvı olarak su icebilirsinnormal çıktı çok şükür sonuçlarim inşallah sen de kolayca atlatır güzel sonuçlar alirsin
Gerçektenn çokk hoş bir hisss plasentam benim öndeymiş 20. Haftada anca hissettim oğluşu tabi artık fight club var içerde o ayrı ama hıçkırması bir değişikmişEvet, belli aralıklarla tik tik olduğu zaman hıçkırık tuttuğunu anlıyorum ehehehe cok tatli değil mi ya
Benim de öyle önde. Hatta ben 22ye kadar tam hissedemedim ama şimdilerde hasret gideriyoruz heheGerçektenn çokk hoş bir hisss plasentam benim öndeymiş 20. Haftada anca hissettim oğluşu tabi artık fight club var içerde o ayrı ama hıçkırması bir değişikmiş
Ay canım ya çok teşekkür ederizz duygulandım valla hepimize bebişlerimizle musmutlu yıllar dilerim bende inşallah kolay doğumlarımız,bol bol sütümüz,uyuyan,emen tatlı mı tatlı bebişilerimiz olur hepimizin ve tabiki çevremizde bizi demoralize edecek insanlardan uzak oluruz inşallah olamazsak da onlarla savaşacak gücümüz ve enerjimiz olur çok aminEki Görüntüle 3359582
2023 yılının ilk zamanları ülke olarak sıkıntılı bir süreç yaşadık. İkinci yarısında ise hayatımızda alacağımız en güzel haberi aldık ve hamile olduğumuzu öğrendik. Her anlamda acısıyla tatlısıyla, iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz bir yıl oldu. Umuyorum 2024 yılı hepimize önce sağlık, daha sonra mutluluk - huzur ve bol bereket getirir.
Dilerim dünyadaki tüm canlıların aç yatmadığı, acı çekmediği, hastaların şifa bulduğu, savaşların sona erdiği, herkesin iç huzurunu bulduğu ve aydınlanma yaşadığı bir yıl yaşarız. Bizlerin geleceği olan çocuklarımıza yarınlarda daha iyi bir gelecek bırakabilmemizi canı gönülden diliyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla hamilelik dönemimizi tamamlarız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Hepimiz için güzel bir gelecek diliyorum.
Hafta sonu yoğun olabilirim diye şimdiden bir yeni yıl mesajı yayınlayayım istedim
@kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 G Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsnitsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd Meine Sterne @ozlemhsan seeymaaa @wttrress @Zaaraaa M momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus P pelinn @mehtap49 @hmsbki G gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81
Nasıl anlıyorsunuz hıçkırık olduğunuKızlar düzenli olarak bebişin kalp atışını dışardan hissediyormuşum gibi oldu bir baktım internete hıçkırıkmış sonra happy mom uygulamasına girdim bu haftalarda (24) hıçkırık hissedebileceği yazıyordu var mı hisseden aranızda?
İkisinde de rahat eder canımGönlümdn çok bebiş nasıl rahat eder düşüncesi varteşekkürler
Acı baharatlı ekşi kızartma ağrıyı arttırıyor canım lise yıllarından beri çekiyorum ben sıcak suya oturuyorsun ağrıyı sakinleştirir gebe değilken hap ve kremi bana iyi geliyordu şuan sadece perhiz ve sıcak su geçmiş olsun canımKizlar ben hayatimda basur nedir bilmezdim bu nasil bisi ya ne yapmak lazim
Çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabın içinPanik ol diye söylemiyorum, başıma geldiği için yol olsun diye söylüyorum: bende de vardı, hatta artık göğüslerimde kaşıntı yarası olmaya başlamıştı. Geceleri uykumdan kasinarak uyaniyordum. Jinekoloğumla konusunca hamilelik kolestazindan suphelendi ve hemen test yaptı. Değerlerim normal çıktı ama bu kadar kasinmak normal değil dedi. Ben bu arada hamilelikten önce de her gün vücudunu kremleyen bir insandım, o alışkanlığım hep vardır yani nemlendirmekten değil. Koleztaz bebek için de anne için de çok tehlikeli bir komplikasyon. O yüzden doktorum sürekli test yapıyor, değerler negatif çıkıyor ben rahatlıyorum ama kaşıntı tam gaz hatta daha kötü devam ediyordu.
Cildiyeden randevu aldım ve cilt doktoru egzama değil ama ona benzer şekilde ekstrem bir kuruluk oluşmuş dedi. Yağlarla falan değil, tıbbi şekilde tedavi edilmesi lazım hamilelikte aşırı kuruluk oluşabilir hormonlardan dolayı dedi ve bana bir tane kortizonlu kremi bir de cok pahalı, sadece eczaneden alınan tıbbi bir vücut losyonunu çaktı. Krem kortizollu olduğu için en fazla iki hafta kullan dedi ama ben bir haftada kestim çünkü şak diye bütün kasintilarim yok oldu.
Biraz uzun oldu ama seni cok iyi anlıyorum o yüzden ayrıntılı yazdım artık delirmek üzereydim kasintidan. Hamilelikte birçok şeyden çektim ama o kasintiyi asla unutmayacağım, çekmeyen anlamaz. Hele de kolaztaz korkusu... biraz gozlemle, yağ sürme sakın, süreceksen içeriği temiz vücut losyonu sür. Yok hala devam ediyorsa hem jinekolog hem de dermatolog yolu göründü demektir. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?