Senin diğer bebelerin kaç yaşındaydı canım, daha önce sorduysam kusura bakmaMerhaba hanımlar nasılsınız bugün biraz duygusalımbebeğim böyle yukarı doğru hareket ediyo yani kasıkta çok hareketi vardı bi iki gündür karnıma doğru hareketi var ve böyle büyümüş sanki rabbim sağlıkla doğurmaya nasip etsin rabbim herkesin doğumlarını kolaylaştırsın rabbim benim gibi riskli gebelerin kalplerine sakinlikle versin riskler ortadan kalksın bu kadar zaman geçmiş rabbim bizi birbirimize zamanında kavuştursun inşallah içinden geldi karnımda hareketlerini görünce ağlamam geldi ilk defa anne oluyorum gibi rabbim zamanında güzel doğumlar nasip eylesin
Teşekkürler canım. Çok incesinEki Görüntüle 3359582
2023 yılının ilk zamanları ülke olarak sıkıntılı bir süreç yaşadık. İkinci yarısında ise hayatımızda alacağımız en güzel haberi aldık ve hamile olduğumuzu öğrendik. Her anlamda acısıyla tatlısıyla, iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz bir yıl oldu. Umuyorum 2024 yılı hepimize önce sağlık, daha sonra mutluluk - huzur ve bol bereket getirir.
Dilerim dünyadaki tüm canlıların aç yatmadığı, acı çekmediği, hastaların şifa bulduğu, savaşların sona erdiği, herkesin iç huzurunu bulduğu ve aydınlanma yaşadığı bir yıl yaşarız. Bizlerin geleceği olan çocuklarımıza yarınlarda daha iyi bir gelecek bırakabilmemizi canı gönülden diliyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla hamilelik dönemimizi tamamlarız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Hepimiz için güzel bir gelecek diliyorum.
Hafta sonu yoğun olabilirim diye şimdiden bir yeni yıl mesajı yayınlayayım istedim
K kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 G Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek P Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ W wolfgang @Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento I ihlamurunkokusu P Papatyaguluu @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soulseksenlerdeyim @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne I Ilknurck @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81
Ahahahah kızım 10 yaşında oğlum sekiz yaşındaSenin diğer bebelerin kaç yaşındaydı canım, daha önce sorduysam kusura bakma
Üzerimde bilmediğim bi duygusallık var normalde içime atan biriyimSenin diğer bebelerin kaç yaşındaydı canım, daha önce sorduysam kusura bakma
Onlar bayağı büyümüş ya bu sana ne tatlı geliyordur şimdiAhahahah kızım 10 yaşında oğlum sekiz yaşında
Yeni bebek heyecanındandır, bir de hamileyken nasıl oluyor bu hormonlar hele lohusalıktaÜzerimde bilmediğim bi duygusallık var normalde içime atan biriyim
Şifa olsun bizlere canım aminn inşallah sağlıkla gelsin minnoşlarCanım bende kullanıyorum ama Nasipse kendi doktorum doğuma kadar demişti ama belki kan sulandırıcı hapıı dahaa erken kesedebilir ama iğnee Nasip olursa doğuma kadar İNŞALLAH sağlıkla kucaklayalım bebişleri
Sağol canım cevabın için bunda kullanmıyorsun sanırımCoraspin 32 bazı doktorlar34 e kadar. Iğne de doğuma kadar devam etmiştim ben
Ben 2 haftaya yaptırcam, 75lik. Midem hassas diyince az kahvaltı yapıp gelin dedi, bastırsın diye. Bulanmaz diye umut ediyorum.Cooook sukur
Valla bende boyle olcam diye korkuyorum hicbir ilacimizi icmeden ac karna gitmemiz gerekiyor degil mi Sonucun umarim guzel cikmistir tatlim
Alla alla bana su içmiceksin demediler. Fala su içmeyin mideniz bulanır kusarsınız önermiyoruz dediler sadece. Ben de şekerli içeceği içtikten sonra 2 yudum su içtim ağzımı çalkaladım en son.Bende ctesi gunu yaptirdim 75lik cok sukur iyi ciktibenim midem pek hassas degildir ama seker cok sevmem beni pek rahatsiz etmedi ac kalmakta okay geceden itibaren ama susuz durmak baya zordu o gunde demistim burda su dahi icmiceksin dedileer aninda susadim daha sekerli icecegi icmeden
Dikkat et bebeğimmÜf ben de çok severim ha akşam alıp yiyimŞeker yüklemesi yapıldı bana iki gün önce, 50gr şekerle değerim 142 çıkmış. İnternette 140 sınır diyorlar. Doktor sonucu görene kadar yiyebildiğimi kar sayarım hahayttt. Anca bıkbık çok kilo almışsın liyakat dikkat et liyakat
Evet büyümüşler bebek olayını unutmuşum vallaOnlar bayağı büyümüş ya bu sana ne tatlı geliyordur şimdi
evet ya hersey bana küfür gibi geliyor herkes bana sanki kötü davranıyor gibi geliyorYeni bebek heyecanındandır, bir de hamileyken nasıl oluyor bu hormonlar hele lohusalıkta
2 aydır yok musun? Oooo seni ayıplayalım hemen.Günaydın kizceler, benim sabah erkenden uyanmalarim başladı artık, buraya da 2 aydır girmiyorum sanırım baya olmuş özledim yahu8 ocakta şeker yüklemem var ben çok tatlı yiyorum artık hayır olsun inşallah bisi çıkmaz
Bi de bisi sorcam ben 24. Haftamdayim ama değerlerimiz bu şekilde
Normal mi? Sanki FL KISA gibi, haftasından geride ya.
Kendi halime kaldım biraz diyelim2 aydır yok musun? Oooo seni ayıplayalım hemen.Hayırdır iyi misin, niye yoksun ya?
İnşallah sonucun iyi çıkar şeker yüklemesinde. Ama sıkıntılı çıkarsa da sorun yapılacak bir şey yok. Yeme içmeye dikkat etmek gerekiyor, hiç sıkma canını.
Tedbir amaçlı coraspin kullanıyorum sadece. Igneye gerek yok dedi hematoloji doktoru. Bu gebeligimde hiç kullanmadim iğne.Sağol canım cevabın için bunda kullanmıyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?