2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar nasılsınız bugün biraz duygusalım bebeğim böyle yukarı doğru hareket ediyo yani kasıkta çok hareketi vardı bi iki gündür karnıma doğru hareketi var ve böyle büyümüş sanki rabbim sağlıkla doğurmaya nasip etsin rabbim herkesin doğumlarını kolaylaştırsın rabbim benim gibi riskli gebelerin kalplerine sakinlikle versin riskler ortadan kalksın bu kadar zaman geçmiş rabbim bizi birbirimize zamanında kavuştursun inşallah içinden geldi karnımda hareketlerini görünce ağlamam geldi ilk defa anne oluyorum gibi rabbim zamanında güzel doğumlar nasip eylesin

Senin diğer bebelerin kaç yaşındaydı canım, daha önce sorduysam kusura bakma

Teşekkürler canım. Çok incesin tüm güzel dileklerine gönülden amin diyorum

Şifa olsun bizlere canım aminn inşallah sağlıkla gelsin minnoşlar

Cooook sukur

Valla bende boyle olcam diye korkuyorum hicbir ilacimizi icmeden ac karna gitmemiz gerekiyor degil mi Sonucun umarim guzel cikmistir tatlim
Ben 2 haftaya yaptırcam, 75lik. Midem hassas diyince az kahvaltı yapıp gelin dedi, bastırsın diye. Bulanmaz diye umut ediyorum.

Bende ctesi gunu yaptirdim 75lik cok sukur iyi cikti benim midem pek hassas degildir ama seker cok sevmem beni pek rahatsiz etmedi ac kalmakta okay geceden itibaren ama susuz durmak baya zordu o gunde demistim burda su dahi icmiceksin dedileer aninda susadim daha sekerli icecegi icmeden

G Gamgusar

Happy momdan önemli bir bilgi
Yapılan bir araştırmaya göre 24. Haftada 25 mm veya daha altı servikal kısalık teşhisi konulan kadınların, yaklaşık olarak yarısının 35. Haftadan önce doğum yaptığı belirtilmiştir.

Alla alla bana su içmiceksin demediler. Fala su içmeyin mideniz bulanır kusarsınız önermiyoruz dediler sadece. Ben de şekerli içeceği içtikten sonra 2 yudum su içtim ağzımı çalkaladım en son.

Dikkat et bebeğimm

Günaydın kizceler, benim sabah erkenden uyanmalarim başladı artık, buraya da 2 aydır girmiyorum sanırım baya olmuş özledim yahu 8 ocakta şeker yüklemem var ben çok tatlı yiyorum artık hayır olsun inşallah bisi çıkmaz
Bi de bisi sorcam ben 24. Haftamdayim ama değerlerimiz bu şekilde
Normal mi? Sanki FL KISA gibi, haftasından geride ya.

Eklentiler

• Screenshot_20231225_200927_Gallery.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 75
2 aydır yok musun? Oooo seni ayıplayalım hemen. Hayırdır iyi misin, niye yoksun ya?

İnşallah sonucun iyi çıkar şeker yüklemesinde. Ama sıkıntılı çıkarsa da sorun yapılacak bir şey yok. Yeme içmeye dikkat etmek gerekiyor, hiç sıkma canını.

Kendi halime kaldım biraz diyelim ama özledim çok buraları artık sonlara yaklaştık gelicem buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…