2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İlk olarak herşeyi söyleyene kulağımızı kapatıyoruzz çünkü onun yaşadığı onun vücüduna göre ağır gelmiştir bilemeyiz hepimiz acı direnci farklı herkeste herşey olcak diye bişey ben lise zamanında kadın doğum da staj yapıp doğuma şahit olmuş biriyiim biri ıkındı ıkındı çıkmadı koridarda yüyürkem kafası çıkmıştı çok etkilemişti o beni demekki zamanını bekliyormuş bide doğuma korkuyla girmemek lazım herşeyden önce anneyiz bebişimiz olucak bunun düşüncesi bile doğumdan önce sonrasında Rabbim yanımızda dayanma gücünü veriyor kendimizi olabildiğince rahat bırakmamız lazım ben gözümle şahit oldum bebek doğduktan sonra ki süreçte herkes anasının karnında anne olmuyor yaşayarak görerek herşeyi yapıcaz kadınların isteyip yapamadığı bişey yok biz güçlüyüzz ben hep kendi bildiğimi yaptım te az önce eltim diyo şeker yüklemesini yapma şeker bebeğe geçer ben şimdi bunu nasıl dinliyim hepimiz çok güzel çok tatlı anneler olucaz inşallah hepimize güveniyorum

ben hep kendi bildiğimi yaptım te az önce eltim diyo şeker yüklemesini yapma şeker bebeğe geçer ben şimdi bunu nasıl dinliyim
O kadar şeker bebeğe geçiyorsa şeker hastasıysan ve bilmiyorsan bebeğe geçecekleri bir düşün diyeydin. Sanırım bu bebeğe geçer argümanını grupta daha önce duymamıştık bir ilk oldu

Canım benim annelik içgüdüsel bir şey su akar yolunu bulur emin ol halledersin

Ben onu sevmedim ya. Sayfayı karışık yapıyor gibi geliyor bana. Belki ilk baştan öyle kullansam alışırdım
İlk bir iki gün öyle geliyor da sonra alışıyor gözün, ben de sizde bi şey yazmıyor mesela ona kuruluyordum bunlar hangi haftada ne diyorlar hiç bilmiyoruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…