- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Evet ben de öyle hissediyorum, benim tam o "göbek böyle böyleyse oglandir" söylentisini dogrular şekilde. Vucudun hiçbir yerinde değişiklik yok ama göbek öne doğru ve yuvarlakBana daha iyi bi yilbas fotisi cekmek nasip olmadioldu da daha doğrusu esim
Pek becerememis acimiz yanliskendini basketbol topu yutmus gibi hissedenler
fotoğraftan gusto akıyor zaten, bir de benimkine bak öyle dümdüz dururken beni şu ağacın önünde bi çeksene demişim garibim de çekmiş gelişine djfhjdfHamilelik fotoğraflarımı kendim çekiyorum ben, yarı profesyonel bir makinem var. Eşim çekemez, o gıdılı selfieler çeken tayfadan
Aynen benimde oyle valla bak bu normalEvet ben de öyle hissediyorum, benim tam o "göbek böyle böyleyse oglandir" söylentisini dogrular şekilde. Vucudun hiçbir yerinde değişiklik yok ama göbek öne doğru ve yuvarlak
Kurulma bebeğim, noooo stresİlk bir iki gün öyle geliyor da sonra alışıyor gözün, ben de sizde bi şey yazmıyor mesela ona kuruluyordum bunlar hangi haftada ne diyorlar hiç bilmiyoruz diye
Ay hepsi bi hatıra yafotoğraftan gusto akıyor zaten, bir de benimkine bak öyle dümdüz dururken beni şu ağacın önünde bi çeksene demişim garibim de çekmiş gelişine djfhjdf
Aynı benım göbek gittikçe one gidiyor yana giden veya baska tarafa giden bir kilo yok:)Evet ben de öyle hissediyorum, benim tam o "göbek böyle böyleyse oglandir" söylentisini dogrular şekilde. Vucudun hiçbir yerinde değişiklik yok ama göbek öne doğru ve yuvarlak
Ooo taktiklere bak alırım bi dalAy hepsi bi hatıra yabu arada özel bir fotoğraf istiyorsan timer koyarak ve yan durarak çek. Muhakkak elbise giy, bacaklarından birini kıvır ve elbiseyi ya çeker gibi ya da göbeğini kaldırır gibi yap. Kolların kesinlikle kıvrık olmalı ama tabi öyle olması gerekirmiş gibi mesela saçını kulak arkası yaparken çekmişler gibi de olabilir ay hiç de haberin yokmuş kanka falan yani.
Elbise açık renkse gündüz gün ışığının bol olduğu bir yer olacak. Mesela Balkon/teras kapisindan dışarı bakar gibi. Benim gönderdiğim gibiyse koyu renkli ve dar olmalı, fotoğraf sadece göbüşü göstermeli. Ay bol bol çekin ya işte
Valla biz bizden bir önceki ay grubuna da gidip sohbet ediyoruz. Aslında kapımız açık ama ne gelen var ne giden Mayıs ayındanOnlar zamanında sağlıkla doğursun da yeter.
DuygulandımSana bir şey diyeyim mi? Senin yavruna Almanya’nın en iyisi ebesi bile senin gibi bakamaz. Öyle bir şey geliyor ki insana, yavruna senden daha iyi bakan kimse olmuyor. Okurken çok önemli bir şey sandım ebenin olmamasını, içini ferah tut. Bilmediğin her şeyi tıkır tıkır yapıyorsun, doğumundan itibaren nerdeyse yalnız olan biri olarak söylüyorum. Bak mesela benim çocuğum var şimdi hamile değilim diyelim, en yakın arkadaşımtospalak la aynı yerde olalım, o doğum yapsın. Bebeğine ondan daha iyi asla bakamam, ablam söylerdi bunu anlamazdım, anne olunca anladım.
Geçmiş olsunUykusuzlar kulübü. Midem yanıyor
Yaaaa muhteşemmiş. Çok şanslısın. İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzumGeçmiş olsunböyle yazanlari görünce şükrediyorum çok rahat ve güzel bir hamilelik geciriyorum 23+4 olduk bugün hiç bulantı yada başka birşey yaşamadım sadece plesanta önde diye bebeğimin hareketlerini az hissettim ama şuan oda yavaş yavas daha çok hissediyorum sabaha 10.30 da randevum var bir türlü uyuyamadım. Heyacandan sanırım bebeğimi göreceğim güzel haberlerle dönerim inşallah eve
Yaaaa muhteşemmiş. Çok şanslısın. İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzumBen de 23+4'üm bakalım hangimiz önce doğuracak.
Benim detaylıda 23-24 Nisan çıktı.Detaylı ultrasonda 27 Nisan tahmini doğum çıktı ama ben normal doğum istemiyorum birde tüp bebek olunca hiç tehlikeye atıp doğumu beklemek istemiyorum başından beri sezaryan istiyorum öncelikle sağlıklı olsun da kafam çok karışık
Sendemi sezaryan istiyorsun ben sezaryan olursa 24.04.2024 tarihi olsun çok istiyorum ama o kadar gitmez büyük ihtimalleBenim detaylıda 23-24 Nisan çıktı.
Sezeryan olursa 38. haftada alıyorlar. O da bayram haftasına denk geliyor. Aşırı endişeliyim bayram haftasından. Doktorum olmayacak başkasının eline kalacağım gibi.
Yok kuzum. Benim bir isteğim yok özellikle. Ben genel olarak bayram haftasından korkuyorumSendemi sezaryan istiyorsun ben sezaryan olursa 24.04.2024 tarihi olsun çok istiyorum ama o kadar gitmez büyük ihtimalleof bazen diyorum bı dogsunda düşündüğüm şeylere bak
Bu arada 24'ü çok geç olur planlı sezeryan için diye biliyorum. Bebişler tam tahmini doğum tarihini beklemiyolar çoğu.Sendemi sezaryan istiyorsun ben sezaryan olursa 24.04.2024 tarihi olsun çok istiyorum ama o kadar gitmez büyük ihtimalleof bazen diyorum bı dogsunda düşündüğüm şeylere bak
Hiç böyle düşünmemiştim şimdi benimde korkum oldu ya bayrama denk gelirse doktorum olmazsa al işte hiç derdim yokmuş gibi birde bunu düşünürüm sürekliYok kuzum. Benim bir isteğim yok özellikle. Ben genel olarak bayram haftasından korkuyorumsuyum gelirse hastaneye gidersem doktorum yurtdışında tatillerde olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?