2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ana öyle bir şey mi varmış. Başka başıma gelecek bir şey var mı kız anası olarak?
Bilimsel yorum yapmadım canikom, gözleme dayalı yorum yaptım. Bütün arkadaşlarım kız doğurdu hepsinin 6. ay itibariyle burnu şişmeye başlamıştı ondan dedim çok bilirkişi gibi konuşmuşum gerçi haklısın

Yalnız değilsin

Kız anaları da analarınun bütün güzelliği alıyo analarını şişiriyo benim göbek hariç her yerim şişiuor gibi hissediyorum

Ay sana da olmasına üzüldüm ama yalnız kuku olmadığıma sevindim şu an jfkdk, hormon kaynaklı ve geçici olduğunu umuyorum
hahahha ya ben şikayetlenmemiştim pek niye üzülüyoruz ki şu an genel olarak etlendik butlandık orası da vücudumuzla orantılı olmuştur işte zayıflayınca geçer bence

Yalnız gençler, ne güzel hamile fotolarınız olmuş sizin öyle. Benim hala öyle bi göbeğim yok üzerime yapışan bi şey de giysem yok yani. Bol bi tişörtle hamile olduğumu tamamen bile gizleyebiliyorum. Erkek karnı sivri oluyo diyolar ya yok benim tam tersi oldu yayıldı karnım. Babam darlayıp duruyo hadi ne zaman gelicek hala görünürde bi şey yok diye düşünün yani

Amann en güzeli. Son aylarda gizlemen imkansız olacak zaten. Herkesin iç karın genişliği farklı ondan öyle.

Bende hiç koyulaşma yok biliyonuz mu? Ne göğüs ucu ne başka yer. Karın bölgem normalde vücuduma göre koyuydu hamilelikle rengi açıldı, tüylenmem azaldı pambık gibi bi karnım var şu an çizgi de oluşmadı mesela var mı sizde?

Benim göğüs ucum koyulaştı, karnımda çizgi çıkmadı. Tüyler de aynı.

hahahha ya ben şikayetlenmemiştim pek niye üzülüyoruz ki şu an genel olarak etlendik butlandık orası da vücudumuzla orantılı olmuştur işte zayıflayınca geçer bence
dalga geçiyorum yav, bu güncelleme daha önce hiç duymadığım bir güncellemeydi o yüzden bir sorun mu acaba diye işkillenmemin yanısıra komikli yaklaştım

Merhaba , sizede çok geçmiş olsun kist 10 mm den küçük olunca ve başka bir bulgu yoksa dikkate almıyor doktorlar onlar için basit bişey. Doktorum hiç üzerinde durmadı. Ben 12 haftalıkken fetal dna yaptırdım panoramada nipt testi detaylı 13.140 tl ödemiştim. Doktorum iletişim numarası vermişti hastane aracılığı ile olmasın komisyon ödemeyeyim diye. Aradım doktorumun ismini verdim hemşire gönderdiler eve aynı gün kan aldı ve 10 gün sonra sonuçları aldım. Çok şükür temiz çıktı . Doktorum buna dayanarak başka test istemedi zaten. İlerleyen haftalarda %90 kayboluyormuş. Bir sonraki muayenede büyüme yoksa korkulacak bir şey olmadığının göstergesiymiş. Araştırmalarım sonucunda da bu bilgilere ulaştım. 10 ocakta 25 haftalık olacağım. Şeker yüklemesi muayene vs var. O zamana kadar stres yapmama kararı aldım. Sizde rahatlayın bence başka bulgu yoksa. Çoğu doktor hiç önemsemiyor tek bulgu olduğunda. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi

Var bende çizgi de, hatta 10. Haftada çıkarak kendi alanında bir rekor kırdı diyeyim ama rengi niyeyse açık kahve yani çok koyulasmadi kukuşko ve memişko gibi.

Benim de bu sabah bir şey dikkatimi çekti. Sanki burnum büyümeye başlamış.
Kız bebislerde öyle olurmuş diye duydum ben. Annelerde bir genişleme olurmuş, erkek bebislerde bir öne doğru gitme var, başka bir yerde pek değişiklik olmuyor. Son aylar tabi biraz farklı olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…