Bende dün detaylıdan çıktım her şey normal bi sıkıntı yok dedi doktorum. Ancak beynin sağ tarafında 4.3 mm koroid pleksus kisti gördü. Rapora yazılması gerektiği için söylüyorum yoksa hiç üzerinde durulacak bişey değil dedi diğer bulguların gelişimi her şey normal 4 gün önde fln dedi. DNA da yaptırdın sıkıntı yok dedi. Genelde kaybolan bişeymiş ama işte böyle bişeyi öğrenince dert oldu. İnşallah ilerleyen haftalarda kaybolur . Biraz stres yaptım sanırım. 450 gramı geçmiş miniğim. İnşallah sağlıklı bir şekilde doğar tüm bebekler
Geçmiş olsun benim de 23.haftada detaylı ultrasonda koroid pleksus kisti olduğunu öğrendik dediğiniz gibi doktor 6.aydan sonra kendiliğinden kaybolabildiğini söyledi ama 2 mm'den büyük olduğu için endişelendik.Fetal Dna analizi yaptırmamızı tavsiye etti ancak onu da devlet hastaneleri yapmıyor özelde 15-16 bin tl tutuyormuş siz nasıl yaptırdınız ?
Selam çocuklar, şimdi size çok saçma bir soru sorucam hazır mısınız? Pat diye soruyorum bak, vulvanızda bir değişiklik oldu mu? Aaa resmen etlenmiş ya, dün akşam fark ettim. Ulan yoksa 9 kiloyu vulvaya mı aldım sinirim bozuldu dkkdkdl endişelenmeli miyim? İnşallah başka büyüyen kukular da vardır
Selam çocuklar, şimdi size çok saçma bir soru sorucam hazır mısınız? Pat diye soruyorum bak, vulvanızda bir değişiklik oldu mu? Aaa resmen etlenmiş ya, dün akşam fark ettim. Ulan yoksa 9 kiloyu vulvaya mı aldım sinirim bozuldu dkkdkdl endişelenmeli miyim? İnşallah başka büyüyen kukular da vardır
Ben cok kilo almadim ama o dokuz kilonun da yarısından fazlası bebek, rahim, kan, su, amniyo sıvısı zart zurt. Kukuya gelinceye kadar o kilo çoktan bölüşülmüş oluyor bence, hormonlardandir, dedi prof.dr.
Ya ben de bakmıyordum, his olarak banyoda temizlenirken aa şiş gibi gelmişti de yani üstünde durmamıştım. Dün aynada bakayım dedim, başka bir kukuyla karşılaştım
yemin ederim güne böyle başladım, sabah uyandığımda göbeğimi açıp sevip eşimi darlıyorum bugünler çok güzel çok kıymetli bir daha hamile kalır mıyız bilmiyoruz tadını çıkaralım diye ehuehu