2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

04.04.2024 çok mu erken olur acaba Uykusuzluk bende kafa yaptı saat 5 oldu nasıl uyanıp gidicem bilmiyorum biraz uyumaya çalışayım
Yat anam yat.
Onu ben de düşündüm, estetik bir doğum tarihi. Ama nasibi ne zaman ise o zaman gelsin diyorum hepimzin bebişleri.

Geçmiş olsun benim de 23.haftada detaylı ultrasonda koroid pleksus kisti olduğunu öğrendik dediğiniz gibi doktor 6.aydan sonra kendiliğinden kaybolabildiğini söyledi ama 2 mm'den büyük olduğu için endişelendik.Fetal Dna analizi yaptırmamızı tavsiye etti ancak onu da devlet hastaneleri yapmıyor özelde 15-16 bin tl tutuyormuş siz nasıl yaptırdınız ?

Günaydınlar bende yaptım hamilelşk takvimini çok güzel profil resmimi de değiştim Haha

Selam çocuklar, şimdi size çok saçma bir soru sorucam hazır mısınız? Pat diye soruyorum bak, vulvanızda bir değişiklik oldu mu? Aaa resmen etlenmiş ya, dün akşam fark ettim. Ulan yoksa 9 kiloyu vulvaya mı aldım sinirim bozuldu dkkdkdl endişelenmeli miyim? İnşallah başka büyüyen kukular da vardır

Kız ben bayadır göbeğimden görmüyordum, merak ettim. Gün içerisinde bir ara bakayım

ben de genel kilo alımıma bağlamıştım acaba ondan mı yoksa hamilelik hormonları mı?

Etlenmedi de koyulasti meme uçları gibi.

Ben cok kilo almadim ama o dokuz kilonun da yarısından fazlası bebek, rahim, kan, su, amniyo sıvısı zart zurt. Kukuya gelinceye kadar o kilo çoktan bölüşülmüş oluyor bence, hormonlardandir, dedi prof.dr.

Kız ben bayadır göbeğimden görmüyordum, merak ettim. Gün içerisinde bir ara bakayım
Ya ben de bakmıyordum, his olarak banyoda temizlenirken aa şiş gibi gelmişti de yani üstünde durmamıştım. Dün aynada bakayım dedim, başka bir kukuyla karşılaştım

ben de genel kilo alımıma bağlamıştım acaba ondan mı yoksa hamilelik hormonları mı?
Ay sana da olmasına üzüldüm ama yalnız kuku olmadığıma sevindim şu an jfkdk, hormon kaynaklı ve geçici olduğunu umuyorum

Günaydın annişkolar bu arada, yine ooooğh ne güzel de hamileyim hmmm oh oh dediğimiz bir güne başladık mı?
yemin ederim güne böyle başladım, sabah uyandığımda göbeğimi açıp sevip eşimi darlıyorum bugünler çok güzel çok kıymetli bir daha hamile kalır mıyız bilmiyoruz tadını çıkaralım diye ehuehu

Eklentiler

• 3CB30DFD-7650-4F19-B2F1-066EABE25756.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 4BDA45F5-3F3D-49FD-88AA-9C1036800C7A.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 36
Afra fotoğraf atmıştı ona bakarak yaptım ss almıştım dur atiyim eski mesajlara bakmak yerine
Onu yaptıktan sonra tekrar profil fotoğrafın olduğu yere basıp forum seçeneklerine giriyorsun ordan burayı aktifleştiriyorsun

Eklentiler

• 93E0B776-EA71-4BEF-ACB3-29DE1289185A.webp
    39 KB · Görüntüleme: 39
Benim de bu sabah bir şey dikkatimi çekti. Sanki burnum büyümeye başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…