2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bebislerde öyle olurmuş diye duydum ben. Annelerde bir genişleme olurmuş, erkek bebislerde bir öne doğru gitme var, başka bir yerde pek değişiklik olmuyor. Son aylar tabi biraz farklı olacak sanırım.
açılın aykırı bi oğlan geliyo burnum büyüdü, karnım geniş, hiç de güzelleşmedim, cildim bozuk, totom büyüdü ve daha nicesi

Bir de göğsüm altı sanki kaburgalarım acımaya başladı. Sizlerde de oluyormu. Sandalyede çok oturunca özellikle.
Var bende bu da özellikle hafif de olsa kambur durunca. Ama tekmeleri de kaburgamın dibinde hissettiğim için rahmin artık tee oralara varıp baskı yaptığını anladım

Eki Görüntüle 3360998
Ay şöyle bişey gördüm şimdi çok üzüldüm yavruma
Jinekologumun durup durup ortaya bir seyler birakmasi vardir, bir kere ultrasondan bakarken sey demisti "bunlarin isi de zor ha o kadar dar yerde, ben olsam klostrofobi sahibi olurdum" (bunu Alman sogukluguyla okuyun....) Aklima o geldi eheh ama orasi en guzel yer valla bence ^^

ahahahaah uzun süredir görüşmüyoruz aramıza dağlar girmiş nasıl temizleniyor diye sormayın bi ben bilirim bi o

Benimde Henüz göbek abartılcak bi şişlik yok yanii anlaşılması kolay değil Nasipse 23. Haftadayız bakalım canım sağlıkla ilerlesinlerde
Aynen kilosu bıyu haftasına göre bende 24 haftalığım karnımızın içi büyük herhalde

Hiccc sacma degil benimde boyle suskolasmis ahahahaha uzulme tek degilsin ama ben pek onemsemedigim icin yazmamistim buraya olasi diye

Hiccc sacma degil benimde boyle suskolasmis ahahahaha uzulme tek degilsin ama ben pek onemsemedigim icin yazmamistim buraya olasi diye
Ay bana nedense çok saçma ve olasılık dışı gelmişti ama rahatladım valla ya bir sürü kişinin öyleymiş, seni de kuku listesine ekliyorum nisan sonu yoklama alıcam

Ay Salı sabah 8'de benim de kontrolüm var. 3 haftadır görmüyorum O gün tam 24+0
Bende salı günü gidicem kızımı çok özledim inşallah yüzünü gösterir sağlıklı olsun rabbim sağlık sıhat versin. İnşalalh eşi yerine gelmiştir

Bende salı günü gidicem kızımı çok özledim inşallah yüzünü gösterir sağlıklı olsun rabbim sağlık sıhat versin. İnşalalh eşi yerine gelmiştir
Amin tek derdimiz o saglık sıhat saglamlık afiyetlık insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…