Kız bebislerde öyle olurmuş diye duydum ben. Annelerde bir genişleme olurmuş, erkek bebislerde bir öne doğru gitme var, başka bir yerde pek değişiklik olmuyor. Son aylar tabi biraz farklı olacak sanırım.
Var bende bu da özellikle hafif de olsa kambur durunca. Ama tekmeleri de kaburgamın dibinde hissettiğim için rahmin artık tee oralara varıp baskı yaptığını anladım
Jinekologumun durup durup ortaya bir seyler birakmasi vardir, bir kere ultrasondan bakarken sey demisti "bunlarin isi de zor ha o kadar dar yerde, ben olsam klostrofobi sahibi olurdum" (bunu Alman sogukluguyla okuyun....) Aklima o geldi eheh ama orasi en guzel yer valla bence ^^
Selam çocuklar, şimdi size çok saçma bir soru sorucam hazır mısınız? Pat diye soruyorum bak, vulvanızda bir değişiklik oldu mu? Aaa resmen etlenmiş ya, dün akşam fark ettim. Ulan yoksa 9 kiloyu vulvaya mı aldım sinirim bozuldu dkkdkdl endişelenmeli miyim? İnşallah başka büyüyen kukular da vardır
Selam çocuklar, şimdi size çok saçma bir soru sorucam hazır mısınız? Pat diye soruyorum bak, vulvanızda bir değişiklik oldu mu? Aaa resmen etlenmiş ya, dün akşam fark ettim. Ulan yoksa 9 kiloyu vulvaya mı aldım sinirim bozuldu dkkdkdl endişelenmeli miyim? İnşallah başka büyüyen kukular da vardır
Ay bana nedense çok saçma ve olasılık dışı gelmişti ama rahatladım valla ya bir sürü kişinin öyleymiş, seni de kuku listesine ekliyorum nisan sonu yoklama alıcam