- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Benimde vardı onlar yalancı sancı adet döngüsüne denk gelincede oluyor daha çok sancımız olurKızlar merhaba. Bu gece uyurken çok zorlandım biraz da sancım oldu. Çok döndüm durdum. Sancı olması normal mi? 23+2yim. Yarın dr kontrolüm var
Çok geçmiş olsun canım bitmedi gitti şu illet ya inşallah birşey olmaz bebeğine Allah'ın izniyle sen korkma ama bir an önce doktora görünKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
Ayyyy çok geçmiş olsun canım geçen sene kardeşim de düşmüştü hamile iken Zor geçirmiştiKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
O kadar üzülmüştüm ki ne yazacağımı bilememiştim şuan çok sevindim ikisi de daha iyi olucak inşallah dualarımız onlarlaGünaydın kızlar. Şükürler olsun @tweeetyyy miz yani Cansu'muz ve minik Arya'mız iyilermiş. Bebiş 730gr doğmuş. Duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.İnşallah bebişini kucağına alıp eve gittiği günün haberini de alırız Yeni yılın ilk bebeği
@kelebek012Ashley @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk cintoniklime @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress Z Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 M muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 denizz98 @Kapadokyalii @esragirgin M mansure97 @2kedianasi @Buseesii L lokumm2708 @kokyanus P pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan
23.haftada heeerkese bişey oldu. Ben de 3 gün boyunca sancı gibi şeyler yaşadım 23+2 deyim sizin gibi. Benimkisi gaz ve kabızlıktan kaynaklıymış ama karnım taş gibi sizde de bunlar varsa sancı yapabilirKızlar merhaba. Bu gece uyurken çok zorlandım biraz da sancım oldu. Çok döndüm durdum. Sancı olması normal mi? 23+2yim. Yarın dr kontrolüm var
Göbek deliği çevresi ağrısı bu haftalarda normalmiş doktordan dinledimYani genel bi ağrı bazen göbek deliği çevresinde bazen rahim çevresinde . Evet maalesef bende de sıfır uyku
Ya öyle miymiş, yarın ben de sorayım. Gece olunca daha da zor uykundan oluyorsunGöbek deliği çevresi ağrısı bu haftalarda normalmiş doktordan dinledim
Çok geçmiş olsun inşallah herkes şu virüslerden kolayca kurtulur en güzeli istirahat bol vitamin çok dikkat etmemiz gerekiyorKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
çok geçmiş olsun acil şifalarKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
Benim uyandırıcak kadar olmuyo siz yine de tabi doktorunuza sorun ama bazı ağrılar normal zaman zaman olcak ne yazık kiYa öyle miymiş, yarın ben de sorayım. Gece olunca daha da zor uykundan oluyorsun
Geçmiş olsun canım korkma bi şey olmaz inşallah, bağışıklığını yükseltecek şeyler ye. Midene dokunmazsa sarımsak (yerli olacak), hakiki bal ve limon karıştırıp her gün ye oğlum hasta olunca hep bunu veriyorum. Benim de geçmeyen gribimsi bi şeyim var sürekli limon tüketiyorum o yüzden, 2 tane sıkıp içine de bir çay kaşığı sumak atıyorum dikiyorum kafaya. Geçmese de epey bastırıyor, her takviye de kullanılmıyor bitmiyor o yüzdenKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
Çok geçmiş olsun ama tedirgin olma. Bu hastalığın çok daha zor atlatıldığı dönemlerde hamile olup da bulaşanlar olmuştur eminim. Şu andaki varyantları hızlı bulaşan ama daha hafif geçen varyantlar. Grip gibi atlatacağını düşünüyorum. Doktor ilaç verirse alırsın yoksa da dinlenirsin geçer inşallah. Strese sokma kendiniKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
Ah kuzum hiç endişelenme hepimizin yaşadığı bu artık. Hiçbir şey olmaz. Çok geçmiş olsunKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
Geçmiş olsun canım, kafana takıp endişelenme, bağışıklığını destekleyecek şekilde taze meyve sebze ve protein ağırlıklı beslen, rapor alıp iyice dinlen hemen toparlarsın bebeğe de bir şeycik olmaz onlar bizden daha güçlüKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
Geçmiş olsun bebişim. Bizim gruptan I ImaginaryLife de covid geçirdi diye hatırlıyorum gördüğünde neler yaptığını yazar sanaKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?