2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anaa bebeğin bi yerde toplanmasına yalancı sancı mı deniyomuş bende de var bu iki üç gündür. Vajinaya doğru da hafif bi ağrı eşlik ediyo. Korkulacak bi şey değil dimi ya

Aynen aynısı bildiğin kasıldım.Hatta tekrarlar mı diye bekledim süre tutacaktım tekrarlamadı. Sık sık vulvada elektrik çarpması hissediyorum ama onun bir ilgisi var mı bilmiyorum
Kaçıncı haftadan itibaren yalancı kasılmalar başlıyor acaba?

Anaa bebeğin bi yerde toplanmasına yalancı sancı mı deniyomuş bende de var bu iki üç gündür. Vajinaya doğru da hafif bi ağrı eşlik ediyo. Korkulacak bi şey değil dimi ya
Yalancı sancılardan korkmamıza gerek yokmuş düzensiz oldukları sürece kaçıncı haftandasın arkadaşım?

Sonucum 122 normal mi kızlar deger aralıgı yazmıyor 50 gr seker testi

Her dönemde görülebildiğini söylüyorlar. 26dan itibaren sıklığı artabiliyormuş. Ben 22de yaşamıştım sonra tekrarlamadı
Belki yaşıyorumdur ama farkında değilimdir kasık ağrım oluyo ara ara bilemedim

Belki yaşıyorumdur ama farkında değilimdir kasık ağrım oluyo ara ara bilemedim
Kasık ağrısı benim de oluyor. Bu tuhaf bir his. Ya herkesin hamileliği bambaşka o yüzden pek konuşmuyorum bunları. Bende bu yok diyince insan ister istemez aa bende niye var, bir sorun mu var acaba kafasına giriyor. En azından benim öyle oluyor

Ay yok olmasını istediğimden değil hatta kasık bölgesinde ağrıya sebep olabilicek bir şey hiç olmasa keşke çünkü gebeliğimin başından beri kasık ağrısından muzdaribim

Çok sağol kuzum bilgilendirdiğin için.

Ay yok olmasını istediğimden değil hatta kasık bölgesinde ağrıya sebep olabilicek bir şey hiç olmasa keşke çünkü gebeliğimin başından beri kasık ağrısından muzdaribim
Off o kasık ağrısı 16-17. Haftalarda beni bitirdi ölüyorum sandım. Şimdi regl olacak gibi ağrıyor. Nasıl diyim günde 15 dk falan oluyor.

Off o kasık ağrısı 16-17. Haftalarda beni bitirdi ölüyorum sandım. Şimdi regl olacak gibi ağrıyor. Nasıl diyim günde 15 dk falan oluyor.
16.haftam benimde inanılmaz zordu doktorlardan çıkamadım ağrı yüzünden. Sonuç ne çıktı peki gaz sağ kasığım hamilelikle değişti ve gelişti artık çok güçlü sürekli ağrıyan taraf o. Sol kasığımın hamile olduğumdan bile haberi olmayabilir öyle olayla alakasız

Annişkolar Aranızda elinde güzel hastane çantası listesi olan var mı? Ama böyle kavimler göçü tarzı değil, anne ve bebek için gerekli ve pratik şeyler olan?
Ahahaha dimi ya geçen birini okudum bebeğin elbiselerinden altı altı koyuyormus kız ben diğerlerinde birsen doğduğunda giymesi için bide her ihtimale karşı altına yapar bi yedek onun dışında yoktu bişi olursa alırım diyordum

Kız anlamadım ne yazdığını
+Heh anladım 6 koymuş

Canim hatirlar misin bilmem bende corona oldum . Parol bol bol portakal suyu portakal mandalina yani c vitamini ve balli limonlu su ve hafif eksili acili corbayla gecti. Ates malesef yukselip duruyor. Doktora gitsen parol ve vitamin haric bir sey veremiyor. Bana bi kere de parol serum yapilmisti. Gecmisler olsun bebise hic bir sey olmaz sen kendini dik tut iyi bak . Geciyor ama biraz surunduruyor.

İnşallah canım benim

Kızlar hormonlar tavan benim. Hasta olunca duygusal olurdum zaten. Üstüne hamilelik geldi. Ağlayıp duruyorum. Bebişe iyi bakamadım gibi hissediyorum üzülüyorum. Saçma biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…