2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Ben de çok fenayım, kafamı zor tutuyom. Bu grip mahvetti. 2 gün ateşler içindeydim. Parol destek oldu düşmesine. Zaten başka da bir şey kullanamıyoruz.
Kızlar çok geçmiş olsun ya

kızlar gümüş göğüs ucu kapları varken ekstradan göğüs pedine ihtiyac olur mu ? almak lazım mı ?
Benim gümüşe allerjim var almadım. Avent göğüs kalkanı ve dışarıda kullanırım diye bir kutu ped aldım. Ped göğüs ucu yaralarının iyileşmesini geciktiriyor dediler çok almadım o yüzden

Ay kızlar hasta olan herkese çok geçmiş olsunn vallahi hastalık zaten zor birde hamilelik olunca daha da zor oluyormuş ben olmuştum geçen ay illet bir hastalık daha da kuru kuru öksürüyorum geçmedi dikkat edin kendinize

Ben de bir yerde okumuştum. En iyi yarayan şey anne sütüymüş. Bebek emdikten sonra biraz sütü göğüs ucuna sürüp göğüsler hava alacak şekilde dışarıda bırakıp takılmak baya iyi geliyormuş. Memeler açık gezicem zaten arz olacaklar yakında.

Sana da geçmiş olsun kuzum. Sen hiç ilaç kullanmış mıydın?

Ay ben şimdiden saldım da ama böyle vücuduma yapışıyor ya gıcık oluyorum altına bez sıkıştırıyorum

Sana da geçmiş olsun kuzum. Sen hiç ilaç kullanmış mıydın?
Yok hayır kullanmadım nane limon meyveler ılık duslar falan atlatmaya çalıştım 4-5 gün çektim ya ben ateşimi boğaz ağrımı çok sorun etmiyorum onu çekerim ama benim burnum tıkalı olunca hayatta uyuyamam ona da ne yapsam olmadi günlerce uykusuz kaldım

Ay ben şimdiden saldım da ama böyle vücuduma yapışıyor ya gıcık oluyorum altına bez sıkıştırıyorum
Bu arada karnımı badem yağı ile nemlendirirken göğüslerime de sürüyorum ben. Nemli tutuyor iyi oluyor. Bu ay da geçsin de hele göğüs ucu kremi alıp kullanmaya başlayacağım Şubat ile birlikte. Bebiş doğmadan kullanmaya başlamak lazımmış.

Off evet o burun tıkanıklığı, geniz akıntısı mahvediyo.

Bu arada 1 kilo vermişim. 74,600 den 73600'e düşmüşüm. 3-4 gündür adam akıllı beslenemiyorum. Zorluyorum kendimi ama hemen fark etmiş. Bebiş tabi sömürmeye devam ediyo depolardan. Kuzum iyi olsun da dün bolca meyve tükettim ama kivi, mandalina, muz falan. İyi geldi. Bugün de yerim yine öyle.

Hasta olanlara gecmis olsun hanimlar.
Ben de 1.5 ay oksurdum. Tam gecti kurtuldum dedim rahatlamam 10 gun surebildi yone başa döndüm. Ağzım burnum tikali. Balgami atamiyorum. Öksürükten karın içlerim acıdı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim bir de ilkokul 1.sinif cocugum var. Resmen yorgunluktan mahvoldum.

Göğüs ucu kremi hangisi canım bu lansinoh var göğüs ucu balmı diye onlardan mı

Ben zaten çatır çatır çatladım o yüzden hiçbirşey sürmüyorum duştan çıkınca sadece nemlendiriyorum o da kış ayı olduğu için önceden de yapıyordum. Bende sürsem mi acaba diye bir araftayim da 30 da sürerim ya

Gerçekten zor vallahi insanın nazlanacak kimsesi olmaması da zor geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Kıyamam geçmiş olsun.

Burnunuzu açmak için karbonatlı tuzlu su su yapabilirsiniz. yarım litre suya 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat ekleyip iyice karıştırın. İyice çekin bununuzda geriye kadar temizlensin. Doktorlar sürekli öneriyor bunu normalde de. Zararı yok.Yaz ayında olsak ve deniz kenarında oturuyor olsak gidin kafanızı denize sokup burnunuza su kaçırın derdim ama öyle bir şansımız yok.

Boğaz kaşıntısı gıcıklı öksürük için de dün gece eşim yarım limon sıktı içine bal kattı, yudum yudum içtim. Yaktı böyle boğazımı. Ardından da uyuyasıya kadar sürekli yudum yudum su içtim. Boğazımı asla kuru bırakmamaya çalıştım. Gece sağımdan soluma dönerken de içtim. Gün içinde de sıvı bişiler tüketmeye çalışın sürekli. Boğazı nemli tutmak önemli.

Göğüs ucu kremi hangisi canım bu lansinoh var göğüs ucu balmı diye onlardan mı
Açıkçası daha araştırmadım. Ama lansinoh muş sanırım göğüs ucu kreminde iyi olan. Ondan alırım herhalde ben de.

Geçmiş olsun canım kızlar, tek tek etiketleyemedim. Hamilelikte hastalık çok zor, bol bol dinlenin ve çok su tüketin. Ben meyveli ılık su yapıyordum kendime iyi geliyordu

Açıkçası daha araştırmadım. Ama lansinoh muş sanırım göğüs ucu kreminde iyi olan. Ondan alırım herhalde ben de.
Evet bunu çok övmüşler doğumdan önce başlamış herkes. Komşum göndermişti bana da en iyisi bu diye kendide kullanmış

Eklentiler

• C208E058-A6F0-4209-AA5B-7DF2E962AE55.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 47
bugün aradım hala çıkmadı diye sisteme yüklememişler açken 70 bir saat sonra 127 iki saat sonra 120 miş iyi dedi korktum bidaha kan vermekten saatlerce beklemekten zaten kanım kalmadı 10 a düşmüş hgb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…