- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Canım çok geçmiş olsun ya 2024e güzel başlamadık heralde dünden beriKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
Yemiycen guzumŞeker testi yapılcagını unutup bebek hareketlensin usg de iyi gözüksün diye çikolata yemem sonra şekerli suyu icince aklıma gelmesı
Doktora dedıgımde suyu ıcmedıysen baska gun ver demesi
Bir de suyum az fazlaymıs karbonhidrat yasakladı of napcam ya
Bu görsel aklima geldi Allah seniÇok teşekkür ederim kızlar iyi dileleriniz içinİnşallah atlatacağım. Dediğiniz gibi ilk çıktığı zamanlardaki gibi değil artık hastalık.
Sürekli uyuyorum. Uyanınca kuş kadar da olsa atıştırmaya çalışıyorum sonra yine uyuyorum. Limonlu zencefilli ballı çay içiyorum. Parol almaya devam ediyorum. Şimdilik günde 3 defa.
Su gibi terliyorum, sürekli üstümü değiştirmem gerekiyor. Hayatımda böyle terlememiştim yazın bile. Bebiş için aldığım nemlendirme cihazını çalıştırıyorum daha rahat nefes alıyorum. Burnumu tuzlu-karbonatlı su ile temizliyorum sık sık. Meyve tüketmeye çalışıyorum. Zaten multivitamin içiyoruz malum onları da almaya devam ediyorum.
Dobarlancam
Bende bunlar var. Babayı unutmamak lazım tabiAnnişkolar Aranızda elinde güzel hastane çantası listesi olan var mı? Ama böyle kavimler göçü tarzı değil, anne ve bebek için gerekli ve pratik şeyler olan?
Doktorda oyle dedı her turlu yemıcen dusukte cıksa yuksekte cıksa dedi:)Yemiycen guzumBen şekerden dolayı çok çok az ve nadir yiyorum ama karbonhidrati tamamen kesmek imkansiz, basit karbonhidrat kast edilmiştir büyük ihtimal. O da kolay ve vücut için de iyi bir şey. Şeker hastalarının diyet listelerine bir göz gezdir. Az kaldi zaten şu son birkaç ayda dayanırsın
Canım ben test yapmamıştım ama koku gittiği için korona olduğumdan şüphelenmiştim. Doktorum da o yüzden rapor vermişti. Bol bol dinlen. İçini de ferah yut. Hastalık ilk çıktığında kardeşim yeni hamileydi. Çok şükür bir sorun olmamıştı. İnşallah sende sağlıkla tamamlayacaksın süreci.Çok teşekkür ederim kızlar iyi dileleriniz içinİnşallah atlatacağım. Dediğiniz gibi ilk çıktığı zamanlardaki gibi değil artık hastalık.
Sürekli uyuyorum. Uyanınca kuş kadar da olsa atıştırmaya çalışıyorum sonra yine uyuyorum. Limonlu zencefilli ballı çay içiyorum. Parol almaya devam ediyorum. Şimdilik günde 3 defa.
Su gibi terliyorum, sürekli üstümü değiştirmem gerekiyor. Hayatımda böyle terlememiştim yazın bile. Bebiş için aldığım nemlendirme cihazını çalıştırıyorum daha rahat nefes alıyorum. Burnumu tuzlu-karbonatlı su ile temizliyorum sık sık. Meyve tüketmeye çalışıyorum. Zaten multivitamin içiyoruz malum onları da almaya devam ediyorum.
Dobarlancam
Tesekkur ederim amin insallahGerçekten zor vallahi insanın nazlanacak kimsesi olmaması da zor geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Ben vicdan azabiyla da olsa burun spreyi kullanıyorum çünkü baska asla acimiyor. Kronik sinuzitim ve alerjim var. Gram nefes girmiyor burnumdan. Bu da nefes darligi yapiyorKıyamam geçmiş olsun.
Burnunuzu açmak için karbonatlı tuzlu su su yapabilirsiniz. yarım litre suya 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat ekleyip iyice karıştırın. İyice çekin bununuzda geriye kadar temizlensin. Doktorlar sürekli öneriyor bunu normalde de. Zararı yok.Yaz ayında olsak ve deniz kenarında oturuyor olsak gidin kafanızı denize sokup burnunuza su kaçırın derdim ama öyle bir şansımız yok.
Boğaz kaşıntısı gıcıklı öksürük için de dün gece eşim yarım limon sıktı içine bal kattı, yudum yudum içtim. Yaktı böyle boğazımı. Ardından da uyuyasıya kadar sürekli yudum yudum su içtim. Boğazımı asla kuru bırakmamaya çalıştım. Gece sağımdan soluma dönerken de içtim. Gün içinde de sıvı bişiler tüketmeye çalışın sürekli. Boğazı nemli tutmak önemli.
Doğumda ayakların sicak olması önemliymiş o yüzden sıcak tutan patik ya da çorap giyin ve kokulu hiçbir şeyi kullanmayın diyor baktığım almanca siteler (bebek sadece annenin vücudunun kokusunu alsın diye)Bende bunlar var. Babayı unutmamak lazım tabi
+Terlik eklenebilir bence
Oiyy tebessüm ettirdi yine kerata. Alsın tabiDoğumda ayakların sicak olması önemliymiş o yüzden sıcak tutan patik ya da çorap giyin ve kokulu hiçbir şeyi kullanmayın diyor baktığım almanca siteler (bebek sadece annenin vücudunun kokusunu alsın diye)
Doğuma kıyafetle alıyorlar mı ki bilmiyordum sonrası için diyorlarsa o olabilir. Zaten belirli bir süre duşta bile birşey kullanmamak gerekmiş vücuda saf suyla yıkanmak gerekliymis annenin kokusu gitmesin diye. Şampuanı bile vücuttan uzak arındırmak gerekiyormusDoğumda ayakların sicak olması önemliymiş o yüzden sıcak tutan patik ya da çorap giyin ve kokulu hiçbir şeyi kullanmayın diyor baktığım almanca siteler (bebek sadece annenin vücudunun kokusunu alsın diye)
Burda normal odanda doguruyorsun ekstrem durumlar hariç eheheh hatta istediğin müziği açabiliyorsun filanDoğuma kıyafetle alıyorlar mı ki bilmiyordum sonrası için diyorlarsa o olabilir. Zaten belirli bir süre duşta bile birşey kullanmamak gerekmiş vücuda saf suyla yıkanmak gerekliymis annenin kokusu gitmesin diye. Şampuanı bile vücuttan uzak arındırmak gerekiyormus
Bir ay önce bir kere yaşadım. Ortada toplanıp taş gibi oldu karnım. Başlar herhalde yavaştanArkadaşlar ben ilk yalancı sancımı yaşadım sanırım bi beş dakika öncedeneyimleyen var mı bunu?
Geçmiş olsun canımKızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
Evet karnim cok sertti, sonra vajinadan yukarı sol kısımda bir çekme oldu, acılı ama hafif yani. Ayaktaydım, oturunca bir dakika kadar sürdü ve geçti. Şu an karnim da yumuşadı biraz.Bir ay önce bir kere yaşadım. Ortada toplanıp taş gibi oldu karnım. Başlar herhalde yavaştan
Bende bugün yaşadım ilk kez hatta yazdım mart grubunaArkadaşlar ben ilk yalancı sancımı yaşadım sanırım bi beş dakika öncedeneyimleyen var mı bunu?
Aynen aynısı bildiğin kasıldım.Hatta tekrarlar mı diye bekledim süre tutacaktım tekrarlamadı. Sık sık vulvada elektrik çarpması hissediyorum ama onun bir ilgisi var mı bilmiyorumEvet karnim cok sertti, sonra vajinadan yukarı sol kısımda bir çekme oldu, acılı ama hafif yani. Ayaktaydım, oturunca bir dakika kadar sürdü ve geçti. Şu an karnim da yumuşadı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?