2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim kızlar iyi dileleriniz için İnşallah atlatacağım. Dediğiniz gibi ilk çıktığı zamanlardaki gibi değil artık hastalık.

Sürekli uyuyorum. Uyanınca kuş kadar da olsa atıştırmaya çalışıyorum sonra yine uyuyorum. Limonlu zencefilli ballı çay içiyorum. Parol almaya devam ediyorum. Şimdilik günde 3 defa.

Su gibi terliyorum, sürekli üstümü değiştirmem gerekiyor. Hayatımda böyle terlememiştim yazın bile. Bebiş için aldığım nemlendirme cihazını çalıştırıyorum daha rahat nefes alıyorum. Burnumu tuzlu-karbonatlı su ile temizliyorum sık sık. Meyve tüketmeye çalışıyorum. Zaten multivitamin içiyoruz malum onları da almaya devam ediyorum.

Dobarlancam

Canım çok geçmiş olsun ya 2024e güzel başlamadık heralde dünden beri inşallah devamı güzel olur yahuuu

Yemiycen guzum Ben şekerden dolayı çok çok az ve nadir yiyorum ama karbonhidrati tamamen kesmek imkansiz, basit karbonhidrat kast edilmiştir büyük ihtimal. O da kolay ve vücut için de iyi bir şey. Şeker hastalarının diyet listelerine bir göz gezdir. Az kaldi zaten şu son birkaç ayda dayanırsın

Bu görsel aklima geldi Allah seni

Eklentiler

• 1000022932.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 83
Annişkolar Aranızda elinde güzel hastane çantası listesi olan var mı? Ama böyle kavimler göçü tarzı değil, anne ve bebek için gerekli ve pratik şeyler olan?
Bende bunlar var. Babayı unutmamak lazım tabi
+Terlik eklenebilir bence

Eklentiler

• IMG_9571.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_9572.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 101
Doktorda oyle dedı her turlu yemıcen dusukte cıksa yuksekte cıksa dedi:)

Canım ben test yapmamıştım ama koku gittiği için korona olduğumdan şüphelenmiştim. Doktorum da o yüzden rapor vermişti. Bol bol dinlen. İçini de ferah yut. Hastalık ilk çıktığında kardeşim yeni hamileydi. Çok şükür bir sorun olmamıştı. İnşallah sende sağlıkla tamamlayacaksın süreci.

Ben vicdan azabiyla da olsa burun spreyi kullanıyorum çünkü baska asla acimiyor. Kronik sinuzitim ve alerjim var. Gram nefes girmiyor burnumdan. Bu da nefes darligi yapiyor

Bende bunlar var. Babayı unutmamak lazım tabi
+Terlik eklenebilir bence
Doğumda ayakların sicak olması önemliymiş o yüzden sıcak tutan patik ya da çorap giyin ve kokulu hiçbir şeyi kullanmayın diyor baktığım almanca siteler (bebek sadece annenin vücudunun kokusunu alsın diye)

Oiyy tebessüm ettirdi yine kerata. Alsın tabi
+Listeyi hazırlayan muhtemelen yaz annesi. Terlikle gidip gelmiş. Ben de roll ondan sonrasını almam yanıma

Doğuma kıyafetle alıyorlar mı ki bilmiyordum sonrası için diyorlarsa o olabilir. Zaten belirli bir süre duşta bile birşey kullanmamak gerekmiş vücuda saf suyla yıkanmak gerekliymis annenin kokusu gitmesin diye. Şampuanı bile vücuttan uzak arındırmak gerekiyormus

Burda normal odanda doguruyorsun ekstrem durumlar hariç eheheh hatta istediğin müziği açabiliyorsun filan bir de doğum anında çıkarsan bile o sancı zamanı iyi olabilir hakikaten ayakların sıcak olması.

Geçmiş olsun canım ben de 12. haftada covid olmuştum baya zordu. Ciğerlerime inecek diye göğüs doktoru antibiyotik vermişti 10 gün kullandım. Bir de d dimer değerime bakıldı kandaki pıhtılaşma değerini gösteriyor, üst sınır 500 ken benim 2090 çıktı. Doktor hemen kan sulandırıcı iğneye başlamamız lazım dedi, o gün bugündür her gün hala iğne oluyorum. Değerim hala düşmedi maalesef. Ona mutlaka baktır bence bebeğe giden kan akışını etkileyebilir çünkü. İnşallah senin normaldir.

Bir ay önce bir kere yaşadım. Ortada toplanıp taş gibi oldu karnım. Başlar herhalde yavaştan
Evet karnim cok sertti, sonra vajinadan yukarı sol kısımda bir çekme oldu, acılı ama hafif yani. Ayaktaydım, oturunca bir dakika kadar sürdü ve geçti. Şu an karnim da yumuşadı biraz.

Evet karnim cok sertti, sonra vajinadan yukarı sol kısımda bir çekme oldu, acılı ama hafif yani. Ayaktaydım, oturunca bir dakika kadar sürdü ve geçti. Şu an karnim da yumuşadı biraz.
Aynen aynısı bildiğin kasıldım.Hatta tekrarlar mı diye bekledim süre tutacaktım tekrarlamadı. Sık sık vulvada elektrik çarpması hissediyorum ama onun bir ilgisi var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…