Merhaba 23+4 olduk bugün ve sabah kanamam oldu bu haftalarda kanama yaşayan var mı acaba uyandığımdan beri korkuyorum hastaneye geldim şimdi muayene olacağım
Merhaba 23+4 olduk bugün ve sabah kanamam oldu bu haftalarda kanama yaşayan var mı acaba uyandığımdan beri korkuyorum hastaneye geldim şimdi muayene olacağım
Canım ben 27. Haftamdayim dun sabah leke şeklinde kanama yaşadım hemen acile gittik biraz sancım da oldu stres de etki etmiştir diye düşünüyorum ama şimdi hamd olsun daha iyiyim.Ben kendim çok dikkat etmedim kaç gündür kendimi yordum çok fazla bu yüzden olduğunu düşünüyorum artık daha dikkatli olmalıyız.Sana da geçmiş olsun inşallah devam etmeden geçer ilişki yaşadınız mı ya da ağır bir iş yaptin mi
Göğüs ucundan bahsedilmişken öğrendiğim bi bilgiyi sizinle de paylaşayım dedim. Bu arkadaşım yeni doğum yapmış bir doktor. Şimdiden ayvayı alıp buzluğa stoklamamı söyledi. Belki sizin de işinize yarar
Muayene etti bir sıkıntı gözükmüyor ama takipte kal yine olursa direkt gel bu haftalarda kanama beklediğimiz bir durum değil dedi rapor yazdı istirahat için çok korktum Allahım hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin ilk kez böyle bir korku yaşadım
Canım ben 27. Haftamdayim dun sabah leke şeklinde kanama yaşadım hemen acile gittik biraz sancım da oldu stres de etki etmiştir diye düşünüyorum ama şimdi hamd olsun daha iyiyim.Ben kendim çok dikkat etmedim kaç gündür kendimi yordum çok fazla bu yüzden olduğunu düşünüyorum artık daha dikkatli olmalıyız.Sana da geçmiş olsun inşallah devam etmeden geçer ilişki yaşadınız mı ya da ağır bir iş yaptin mi
Yaa öyle mi sanada çok geçmiş olsun dün 6 saatlik bi yolculuk yaptım akşamda yorgun düştüm ondandır diye düşünüyorum ilişki bir haftadan fazla zaman oldu başka bir sebep bulamadım sana ne dedi peki doktor
Balm olan tamamen organik içerik o sebeple onu tercih edicem ama krem olan da kullanılabiliyor o da içerik olarak emzirmeden önce temizlenmesine gerek yok
Günaydın kızlar. Şükürler olsun Ttweeetyyy
miz yani Cansu'muz ve minik Arya'mız iyilermiş. Bebiş 730gr doğmuş. Duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. İnşallah bebişini kucağına alıp eve gittiği günün haberini de alırız Yeni yılın ilk bebeği
Sık sık yazamıyorum kızlar, çok şükür, tek tek bakamadım mesajlara, inşallah arkadaşımız kızını da alır ve sağlıkla çıkar hastaneden, annelik çok zor gerçekten ben de başından beri hep sabreden ve güçlü duran annelerden olmaya çalışıyorum, süreç kolay olsun diye dua ediyorum, Rabbim selamet versin günlerimize, çok sevindim, inşallah eve gidiyorum mesajını da alacağız canım benim Ttweeetyyy
, dualarımız seninle
Muayene etti bir sıkıntı gözükmüyor ama takipte kal yine olursa direkt gel bu haftalarda kanama beklediğimiz bir durum değil dedi rapor yazdı istirahat için çok korktum Allahım hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin ilk kez böyle bir korku yaşadım
Aminnnn bende bikere doğum yaptım erken doğumdu süt sağma makinesinden başka bişey almamıştım evden acil onu getirdiler ne lohusa takımları ne hazırlıklar hiç biri nasip olmamıştı. İnşallah bu sefer sağlıkla vakti zamanında doğumlarımız olsun hazırlıklarımızla çantamızla gidelim hepimiz inşallah
Yaa öyle mi sanada çok geçmiş olsun dün 6 saatlik bi yolculuk yaptım akşamda yorgun düştüm ondandır diye düşünüyorum ilişki bir haftadan fazla zaman oldu başka bir sebep bulamadım sana ne dedi peki doktor
Teşekkür ederim seni yolculuk yormuş olabilir.muayene oldum aktif bir kanamam olmadığını söyledi benim akıntıyla geldiği için su mu geldi diye de örnek alıp test etti ondan da birşey çıkmadı ilişki yaşayıp yaşandığımı sordu bizde uzun süredir ilişki yok istirahat verdi daha dikkat edelim onlar da büyüdüğü için artık daha baskı olur artık yormayalim kendimizi