2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba 23+4 olduk bugün ve sabah kanamam oldu bu haftalarda kanama yaşayan var mı acaba uyandığımdan beri korkuyorum hastaneye geldim şimdi muayene olacağım
Canım ben 27. Haftamdayim dun sabah leke şeklinde kanama yaşadım hemen acile gittik biraz sancım da oldu stres de etki etmiştir diye düşünüyorum ama şimdi hamd olsun daha iyiyim.Ben kendim çok dikkat etmedim kaç gündür kendimi yordum çok fazla bu yüzden olduğunu düşünüyorum artık daha dikkatli olmalıyız.Sana da geçmiş olsun inşallah devam etmeden geçer ilişki yaşadınız mı ya da ağır bir iş yaptin mi

Aaaa iyi misin ne dedi doktor neden olmuş rabbim sana bağıslasın
Muayene etti bir sıkıntı gözükmüyor ama takipte kal yine olursa direkt gel bu haftalarda kanama beklediğimiz bir durum değil dedi rapor yazdı istirahat için çok korktum Allahım hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin ilk kez böyle bir korku yaşadım

Yaa öyle mi sanada çok geçmiş olsun dün 6 saatlik bi yolculuk yaptım akşamda yorgun düştüm ondandır diye düşünüyorum ilişki bir haftadan fazla zaman oldu başka bir sebep bulamadım sana ne dedi peki doktor

Evet bunu çok övmüşler doğumdan önce başlamış herkes. Komşum göndermişti bana da en iyisi bu diye kendide kullanmış
Bende lansinoh alacaktım ama benm alacağım tüp şeklinde ve krem diye yazıyor bu balm ile arasında bi fark var mı

Bende lansinoh alacaktım ama benm alacağım tüp şeklinde ve krem diye yazıyor bu balm ile arasında bi fark var mı
Balm olan tamamen organik içerik o sebeple onu tercih edicem ama krem olan da kullanılabiliyor o da içerik olarak emzirmeden önce temizlenmesine gerek yok

Sık sık yazamıyorum kızlar, çok şükür, tek tek bakamadım mesajlara, inşallah arkadaşımız kızını da alır ve sağlıkla çıkar hastaneden, annelik çok zor gerçekten ben de başından beri hep sabreden ve güçlü duran annelerden olmaya çalışıyorum, süreç kolay olsun diye dua ediyorum, Rabbim selamet versin günlerimize, çok sevindim, inşallah eve gidiyorum mesajını da alacağız canım benim T tweeetyyy , dualarımız seninle

Ya öyle altı ay ne demek rabbim emeklerimizin karşılığını bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alarak versin dikkat et kendine rabbim ikinizide korusun

Rabbim o doğum çantalarını böyle erken zamanlarda acil olarak değilde vakti zamanında bekleyerek kullanmayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım ben iki kere doğum yaptım ikisi de acil oldu hazirlik yaparak gitmek nasip olmadı bu bebeğime olur inşallah

Amin inşallah canım ben iki kere doğum yaptım ikisi de acil oldu hazirlik yaparak gitmek nasip olmadı bu bebeğime olur inşallah
Aminnnn bende bikere doğum yaptım erken doğumdu süt sağma makinesinden başka bişey almamıştım evden acil onu getirdiler ne lohusa takımları ne hazırlıklar hiç biri nasip olmamıştı. İnşallah bu sefer sağlıkla vakti zamanında doğumlarımız olsun hazırlıklarımızla çantamızla gidelim hepimiz inşallah

Teşekkür ederim seni yolculuk yormuş olabilir.muayene oldum aktif bir kanamam olmadığını söyledi benim akıntıyla geldiği için su mu geldi diye de örnek alıp test etti ondan da birşey çıkmadı ilişki yaşayıp yaşandığımı sordu bizde uzun süredir ilişki yok istirahat verdi daha dikkat edelim onlar da büyüdüğü için artık daha baskı olur artık yormayalim kendimizi

Kızlar merhaba. Bu gece uyurken çok zorlandım biraz da sancım oldu. Çok döndüm durdum. Sancı olması normal mi? 23+2yim. Yarın dr kontrolüm var

Kızlar merhaba. Bu gece uyurken çok zorlandım biraz da sancım oldu. Çok döndüm durdum. Sancı olması normal mi? 23+2yim. Yarın dr kontrolüm var
RAHİM ÇEVRESİNDE BİR AĞRI MI KASLAR GERİLDİĞİ İÇİN OLUYORMUŞ BENDE GÜNLERDİR UYUYAMIYORUM UYKUSUZLUKTAN ÖLÜYORUM YATAĞA YATINCA HORTLAK . SABAHA KADAR DÖN DUR HUZURSUZLUK SIFIR UYKU

RAHİM ÇEVRESİNDE BİR AĞRI MI KASLAR GERİLDİĞİ İÇİN OLUYORMUŞ BENDE GÜNLERDİR UYUYAMIYORUM UYKUSUZLUKTAN ÖLÜYORUM YATAĞA YATINCA HORTLAK . SABAHA KADAR DÖN DUR HUZURSUZLUK SIFIR UYKU
Yani genel bi ağrı bazen göbek deliği çevresinde bazen rahim çevresinde . Evet maalesef bende de sıfır uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…