- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Hastalık bu, zaten bebişlerimiz baya korunuyormuş onlara geçmiyormuş aslında. Hasta olan biziz.Kızlar hormonlar tavan benim. Hasta olunca duygusal olurdum zaten. Üstüne hamilelik geldi. Ağlayıp duruyorum. Bebişe iyi bakamadım gibi hissediyorum üzülüyorum. Saçma biliyorum
Geçmesin. Ben hasta olurum sorun değil, bebişlere bişey olmasınHastalık bu, zaten bebişlerimiz baya korunuyormuş onlara geçmiyormuş aslında. Hasta olan biziz.
Hiçte saçma değil benim kızım hamile kaldığından beri dersleri çok kötü oluyor notları düştü aslında ilgileniyorum ama yine de böyle olunca nasıl ağlıyorum neden yetemiyprum ben çocuklara eksik olacağım diyeKızlar hormonlar tavan benim. Hasta olunca duygusal olurdum zaten. Üstüne hamilelik geldi. Ağlayıp duruyorum. Bebişe iyi bakamadım gibi hissediyorum üzülüyorum. Saçma biliyorum
Aslında çok da güzel anneleriz ama işte. Yetememek bile normal ki. Sonuçta insanızHiçte saçma değil benim kızım hamile kaldığından beri dersleri çok kötü oluyor notları düştü aslında ilgileniyorum ama yine de böyle olunca nasıl ağlıyorum neden yetemiyprum ben çocuklara eksik olacağım diye
Kız galiba ben de covid oldum. Sarımsaklı yoğurt yapayım dedim kendime antibiyotik gibi. Tat almıyorumHastalık bu, zaten bebişlerimiz baya korunuyormuş onlara geçmiyormuş aslında. Hasta olan biziz.
İşte aslında öyle bu zamanlarda çok hassas oluyoruzAslında çok da güzel anneleriz ama işte. Yetememek bile normal ki. Sonuçta insanız
Haydaa. Bende tat ve koku alma gitmedi. Ama suyu içerken tadı metal içiyormuşum gibi geliyor. Kimbilir ne varyantına yakalandık. Akşam bir banyo yaptım aşırı iyi geldi. Açıldım resmen. Yatarken 1 parol daha alacağım. Nemlendirici makinemi de çalıştıracağım gece, baya faydasını gördüm. Daha rahat nefes alınıyor gerçekten. Sabah da 8 de doktor randevum var, normalde bugündü gidemedim. Bakalım bebişim ne alemde. Sürekli kıpır kıpır, sanki hastalığımı hissediyor gibi.Kız galiba ben de covid oldum. Sarımsaklı yoğurt yapayım dedim kendime antibiyotik gibi. Tat almıyorumyarın acile gidip test yaptırım d dimer baktırcam ben
Dün ben ilk su içerken aynı metal gibi demiştim eşime. O da korona mı oldun falan demişti. Ben de yok ya elma yedim üstüne içtim diye oldu demiştim. Sabah beri bi sürü şey yiyorum normal gibi gelmişti. Ama bildiğin sarımsağın hiçbir kokusunu almadım. Doktor ekstra önlem vs dersr yazar mısın? Ben de acilde baktırmaya çalışıcamHaydaa. Bende tat ve koku alma gitmedi. Ama suyu içerken tadı metal içiyormuşum gibi geliyor. Kimbilir ne varyantına yakalandık. Akşam bir banyo yaptım aşırı iyi geldi. Açıldım resmen. Yatarken 1 parol daha alacağım. Nemlendirici makinemi de çalıştıracağım gece, baya faydasını gördüm. Daha rahat nefes alınıyor gerçekten. Sabah da 8 de doktor randevum var, normalde bugündü gidemedim. Bakalım bebişim ne alemde. Sürekli kıpır kıpır, sanki hastalığımı hissediyor gibi.
Bebek:Annişkolar Aranızda elinde güzel hastane çantası listesi olan var mı? Ama böyle kavimler göçü tarzı değil, anne ve bebek için gerekli ve pratik şeyler olan?
İlk hamileliğimde okulda çalışıyordum bende olmuştum canım hiç sıkıntı yapma. Ateşim yükselmişti hatta parol vermişlerdi. Redoxon c vitamini içmiştim sadece ekstra vitaminlerimin yanında başka hiçbir şey kullanmamıştım. Hatta o ara hemşireler eve gelip ilaç bırakıyordu hamileyim diye kullanmadım hiçbişey çok rahat bi şekilde geldi geçti. Sadece dinlen bol bol vitamin. Bebeğe geçmiyor zaten hiçbişekilde için rahat olsun çok geçmiş olsun.Kızlar ben corona olmuşum. Evde test kiti alıp yaptım. Eşimi aradım gelsin de bir doktora gidelim. İlaç vermese de rapor alayım işe vermek için dinlenirim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Tedirgin etti bu durum beni. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Önereceği bir şey vardır belki diye. Bugün kontrolüm vardı ama gidemedim, yarın sabahtan gideceğim.
Eki Görüntüle 3362296
Evet bebeğe geçmemesi içimi rahatlattı. Akşam banyo yaptım biraz kendime geldim. Yarın daha da iyi olacağım inşallah. Bugün gidemedim doktora ama yarın kötü hisseder gibi olursam giderim. Bakarım daha iyi hissediyorum hiç doktora gitmem olmadı.İlk hamileliğimde okulda çalışıyordum bende olmuştum canım hiç sıkıntı yapma. Ateşim yükselmişti hatta parol vermişlerdi. Redoxon c vitamini içmiştim sadece ekstra vitaminlerimin yanında başka hiçbir şey kullanmamıştım. Hatta o ara hemşireler eve gelip ilaç bırakıyordu hamileyim diye kullanmadım hiçbişey çok rahat bi şekilde geldi geçti. Sadece dinlen bol bol vitamin. Bebeğe geçmiyor zaten hiçbişekilde için rahat olsun çok geçmiş olsun.
Bende aynıyım ya sinüzit ve alerjik rinit…Ben vicdan azabiyla da olsa burun spreyi kullanıyorum çünkü baska asla acimiyor. Kronik sinuzitim ve alerjim var. Gram nefes girmiyor burnumdan. Bu da nefes darligi yapiyor
Karnın büyümüştür aşağı daha fazla baskı yapmaya başlamıştır e yer çekimi. Bi de bebeğin kafası orda olduğunda da şişkinliğin aşağıdan başlaması normal. Benim detaylı usg sırasında öyleydi ve her zamankinden daha şişkindi kasık kısmım. Ağrın sızın yoksa hareketleri normalse korkmabu haftalarda karnın aşağı düşmesi normal mi, bana sanki karnım aşağı düştü gibi geliyor oturduğumda karnımı bacaklarımın arasında hissediyorum. sanki karnım önceden daha yukarıdaydı ama şimdi vajinama yaklaştı gibi, oradan itibaren başlıyor sanki. anlatabildim mi bilmiyorum, saçmasapan korku sardı. Bu ne ya.
Bence mutlaka doktora danışın. Gebelikte lekelenme veya kanama mutlaka doktorla irtibata geçilmesi gereken durumlardan biri. Bu haftalarda çok beklenmiyor diye biliyorum. Bazen yerleşme kanaması oluyor ama o da 3-4 ay arası plasenta yerleşirken. Plasentanın yeri veya rahim ağzıyla ilgili olabilir.Merhaba arkadaslar 27 haftamdayim.ve arada kahverengi hala akintilarim.var devam edior bu sekilde yasayan varmi?
Canım doktoruna söyle mutlaka. Umarım önemli bir şey yoktur.Merhaba arkadaslar 27 haftamdayim.ve arada kahverengi hala akintilarim.var devam edior bu sekilde yasayan varmi?
Bence mutlaka doktora danışın. Gebelikte lekelenme veya kanama mutlaka doktorla irtibata geçilmesi gereken durumlardan biri. Bu haftalarda çok beklenmiyor diye biliyorum. Bazen yerleşme kanaması oluyor ama o da 3-4 ay arası plasenta yerleşirken. Plasentanın yeri veya rahim ağzıyla ilgili olabilir.
Kizlar benim doktorum o kadar vurdum duymaz ki... Anlatamam size.. biktim artk ondan.. baska doktorda yok adam gibi gelende gidior.. Delirmek uzereyim..Canım doktoruna söyle mutlaka. Umarım önemli bir şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?