Benimde 3 gündür kafamı bu kurcalıyor karnım 3 günde daha bi büyüdü ama mide kısmım resmen boşaldı da alt göbek kısmım aşağıya kaydı gibi. Bende herkesin hamilelik göbeği farklı olur benimkide böyle heralde diye düşünmüştümbu haftalarda karnın aşağı düşmesi normal mi, bana sanki karnım aşağı düştü gibi geliyor oturduğumda karnımı bacaklarımın arasında hissediyorum. sanki karnım önceden daha yukarıdaydı ama şimdi vajinama yaklaştı gibi, oradan itibaren başlıyor sanki. anlatabildim mi bilmiyorum, saçmasapan korku sardı. Bu ne ya.
Dik duruyorlar dimi ya bende bazen dik mi duruyo bu çocuk göbeğimin hemen altında sanki ayağıyla ittirip şişlik yapıyo gibi hissediyorum demek dik de duruyolarmışKızlar bugün doktora gittim bebiş karnımda dik duruyordukafası midemde ayakları aşağıda( anladınız siz ) sabahtan beri oram seyirip duruyor sanıyordum içerden vuruyormuş orama meğersem ah kızım ya
Cok gecmis olsunBende aynıyım ya sinüzit ve alerjik rinit…
bana doktorum 1 doz tetanoz yeter 2. gerek yok dedı. ilk gebeliğim olmasına ragmen. yaptırmayacagım 2.Kızlar ben tetanoz hala yaptirmadim 24.haftamdayim.. en son 2019da yaptırmıştım.. saglikocagina gittiğimde bana hemen tetanoz vuracakti sana bir tane yeter dedi ben bogmacali olandan istiyorum dedim onuda hemen vuracakti bende vurdurmadim.. normalde 27.haftadan itibaren vurulması gerekiyor diye arastirmistim.. siz ne yaptınız kızlar bu aşıyı
Ben 20. haftamda oldum ilk dozu. İkinci 25 ocakta olcamKızlar ben tetanoz hala yaptirmadim 24.haftamdayim.. en son 2019da yaptırmıştım.. saglikocagina gittiğimde bana hemen tetanoz vuracakti sana bir tane yeter dedi ben bogmacali olandan istiyorum dedim onuda hemen vuracakti bende vurdurmadim.. normalde 27.haftadan itibaren vurulması gerekiyor diye arastirmistim.. siz ne yaptınız kızlar bu aşıyı
Merhabalar öncelikle bir an önce geçer inşallah.Tüp bebekle 18 haftalık hamileyim dün ki kontrolde bebeğimin beyninin 2 tarafında koroid plexus kisti olduğunu öğrendim.Ben hem nifty hem 3 lü test yaptırmıştım her şey temiz çıkmıştı.Doktor testlerin temizse kafaya takma kendiliğinden kapanır dedi ama bizde ne moral kaldı ne başka bir şey.1 günde 10 yıl yaşlandım Allah beterinden korusun.Bugün kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.Sizin doktorlarınız ne dedi acabaGeçmiş olsun benim de 23.haftada detaylı ultrasonda koroid pleksus kisti olduğunu öğrendik dediğiniz gibi doktor 6.aydan sonra kendiliğinden kaybolabildiğini söyledi ama 2 mm'den büyük olduğu için endişelendik.Fetal Dna analizi yaptırmamızı tavsiye etti ancak onu da devlet hastaneleri yapmıyor özelde 15-16 bin tl tutuyormuş siz nasıl yaptırdınız ?
Kızlar bende 2015 te tek doz olmuştum beni 12. Haftadan itibaren sürekli aradılar gitmedim erken diye 22 de gittim vuruldum 1-2 hafta sonra kanamam geldi 5-6 gün arayla baktık çok şükür bebisimle alakalı değildi yoğun mantar enfeksiyonu cikti bundan kaynaklı olabilir dedi doktorum suan 26+0 ım ama tedirgin oldum 2. Dozu yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası çok kararsız kaldımbana doktorum 1 doz tetanoz yeter 2. gerek yok dedı. ilk gebeliğim olmasına ragmen. yaptırmayacagım 2.
Ben biriinciyi vurdum ikinciyi cuma günü vurduracagım 23haftayo bitiriyorum hayırlısı ileKızlar ben tetanoz hala yaptirmadim 24.haftamdayim.. en son 2019da yaptırmıştım.. saglikocagina gittiğimde bana hemen tetanoz vuracakti sana bir tane yeter dedi ben bogmacali olandan istiyorum dedim onuda hemen vuracakti bende vurdurmadim.. normalde 27.haftadan itibaren vurulması gerekiyor diye arastirmistim.. siz ne yaptınız kızlar bu aşıyı
Ben 22. Haftam da birinci doz vuruldum ikinci doz 22 Ocak da 28. Haftaya denk gelecek.Kızlar ben tetanoz hala yaptirmadim 24.haftamdayim.. en son 2019da yaptırmıştım.. saglikocagina gittiğimde bana hemen tetanoz vuracakti sana bir tane yeter dedi ben bogmacali olandan istiyorum dedim onuda hemen vuracakti bende vurdurmadim.. normalde 27.haftadan itibaren vurulması gerekiyor diye arastirmistim.. siz ne yaptınız kızlar bu aşıyı
Ya bende okuyorum kötü şeyler böyle yazdığın gibi birde bebek hareketlerinde azalma yapıyormuş 2 3 gün öyle okuyorum moralim bozuluyor yaptirasim grlmiyo ama bir yandan da yaptırcam bari bebek büyüsün dedim bende yoksa benim doktorumda 18.haftada yaptir demistiKızlar bende 2015 te tek doz olmuştum beni 12. Haftadan itibaren sürekli aradılar gitmedim erken diye 22 de gittim vuruldum 1-2 hafta sonra kanamam geldi 5-6 gün arayla baktık çok şükür bebisimle alakalı değildi yoğun mantar enfeksiyonu cikti bundan kaynaklı olabilir dedi doktorum suan 26+0 ım ama tedirgin oldum 2. Dozu yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası çok kararsız kaldım
Sağol canımbana doktorum 1 doz tetanoz yeter 2. gerek yok dedı. ilk gebeliğim olmasına ragmen. yaptırmayacagım 2.
Herkesin doktoru farklı diyor ya bi doz ya 2 doz neye inanacagimizi sasirdikBen 20. haftamda oldum ilk dozu. İkinci 25 ocakta olcam
Bebis hareketlerinde azalma oldu mu aşı olduğun günlerdeBen biriinciyi vurdum ikinciyi cuma günü vurduracagım 23haftayo bitiriyorum hayırlısı ile
Size doktor hiç bogmacali olan tetanoz var vs diye önerdi mi direkt tetanoz mu olun dediBen 22. Haftam da birinci doz vuruldum ikinci doz 22 Ocak da 28. Haftaya denk gelecek.
Ben hic asi vurulmadim gebeligimden beriKızlar ben tetanoz hala yaptirmadim 24.haftamdayim.. en son 2019da yaptırmıştım.. saglikocagina gittiğimde bana hemen tetanoz vuracakti sana bir tane yeter dedi ben bogmacali olandan istiyorum dedim onuda hemen vuracakti bende vurdurmadim.. normalde 27.haftadan itibaren vurulması gerekiyor diye arastirmistim.. siz ne yaptınız kızlar bu aşıyı
Doktorun bir şey dedi mi hiç canım bende kendi doktoruma Bayadır gitmiyorum arada perinatolojiye gittiğim icinBen hic asi vurulmadim gebeligimden beri
Oluyor, doktoruna danış dozu arttırır muhtemelenKızlar epeyidir magnezyum kullanmama rağmen sabah çok kötü bir kramp yaşadım, geçtiğimiz hafta kan degerlerime bakilmisti sağlık ocağında referans aralığı 1.6-2.5 benim 1.79 çıkmış, bel ağrılarım oluyordu normal diyordum ama bu sabah büyük bir kramp yaşayınca ilacım yetersiz mi geliyor acaba diyorum. Magnezyum kullanmanız rağmen sizde de oluyor mu kramp?
Kuzu valla kimse asıdan acmiyor agzini bana bisi demiyor bende yaptirmiorum beni saglik ocagim da bilior hamileuim ama bi kere aramadi asi icin xdDoktorun bir şey dedi mi hiç canım bende kendi doktoruma Bayadır gitmiyorum arada perinatolojiye gittiğim icin
Karnın büyümüştür aşağı daha fazla baskı yapmaya başlamıştır e yer çekimi. Bi de bebeğin kafası orda olduğunda da şişkinliğin aşağıdan başlaması normal. Benim detaylı usg sırasında öyleydi ve her zamankinden daha şişkindi kasık kısmım. Ağrın sızın yoksa hareketleri normalse korkma
ben bebeğin kafası kıçı nerede pek hissedemiyorum açıkçası. dün akşamdan itibaren de hep hareketleri çok aşağıdaydı, gün içinde çok yoruldum, yanlışlıkla ağır taşıdım, karnım da aşağıda gibi hissedince korktum lan ben doğuruyor muyum diye. gülebilirsiniz ama daha önce böyle olmamıştı hiç yani, ilktiBenimde 3 gündür kafamı bu kurcalıyor karnım 3 günde daha bi büyüdü ama mide kısmım resmen boşaldı da alt göbek kısmım aşağıya kaydı gibi. Bende herkesin hamilelik göbeği farklı olur benimkide böyle heralde diye düşünmüştüm
2 hafta sonra randevum soyliyecegim bu durumu da teşekkürler canımOluyor, doktoruna danış dozu arttırır muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?