2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 3 gündür kafamı bu kurcalıyor karnım 3 günde daha bi büyüdü ama mide kısmım resmen boşaldı da alt göbek kısmım aşağıya kaydı gibi. Bende herkesin hamilelik göbeği farklı olur benimkide böyle heralde diye düşünmüştüm

Kızlar bugün doktora gittim bebiş karnımda dik duruyordu kafası midemde ayakları aşağıda( anladınız siz) sabahtan beri oram seyirip duruyor sanıyordum içerden vuruyormuş orama meğersem ah kızım ya
Dik duruyorlar dimi ya bende bazen dik mi duruyo bu çocuk göbeğimin hemen altında sanki ayağıyla ittirip şişlik yapıyo gibi hissediyorum demek dik de duruyolarmış sanırım bu haftalarda her şekilde duruyolar yerleri geniş

bana doktorum 1 doz tetanoz yeter 2. gerek yok dedı. ilk gebeliğim olmasına ragmen. yaptırmayacagım 2.

Ben 20. haftamda oldum ilk dozu. İkinci 25 ocakta olcam

Kızlar doktora gittim geldim. Bugün 24+1 Doktor artık 25 tesin dedi. 6. ayını neredeyse doldurup 7 ye girmeye başlayacaksın dedi. Covid li gittiğim için biraz bozuldu. Ama maskemi falan takmıştım.

Dün geceden beri göğüs altım çok fena acıyor. Nefesim falan kesiliyor.

Ardından KBB doktora gittim. Evde test kiti yaptım covid çıktı dedim. Doğrudur o dedi hemen camları falan açtı fcgvbhnjmkö.

3 gün rapor verdi bu hafta sürekli yat dinlen dedi. Parol içmeye devam et ama böyle geçmez dedi antibiyotik de verdi. Doktoruma yazdım o da kullanabilirsin dedi antibiyotiği. Umarım hafta sonuna toparlanmış olurum.

Kızımı görünce hastalığı unuttum. Kaç kilo kaç cm olmuş konuşmayı unuttuk bu sefer Ama her şeyine normal dedi çok şükür. Baş aşağı duruyordu bebiş. Sanırım göğüs altım o yüzden de ağrıyor olabilir, bebek oraları tekmeliyorsa. Doktor normal dedi. Bir dahaki kontrol 24 Ocak.

Merhabalar öncelikle bir an önce geçer inşallah.Tüp bebekle 18 haftalık hamileyim dün ki kontrolde bebeğimin beyninin 2 tarafında koroid plexus kisti olduğunu öğrendim.Ben hem nifty hem 3 lü test yaptırmıştım her şey temiz çıkmıştı.Doktor testlerin temizse kafaya takma kendiliğinden kapanır dedi ama bizde ne moral kaldı ne başka bir şey.1 günde 10 yıl yaşlandım Allah beterinden korusun.Bugün kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.Sizin doktorlarınız ne dedi acaba

bana doktorum 1 doz tetanoz yeter 2. gerek yok dedı. ilk gebeliğim olmasına ragmen. yaptırmayacagım 2.
Kızlar bende 2015 te tek doz olmuştum beni 12. Haftadan itibaren sürekli aradılar gitmedim erken diye 22 de gittim vuruldum 1-2 hafta sonra kanamam geldi 5-6 gün arayla baktık çok şükür bebisimle alakalı değildi yoğun mantar enfeksiyonu cikti bundan kaynaklı olabilir dedi doktorum suan 26+0 ım ama tedirgin oldum 2. Dozu yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası çok kararsız kaldım

Ben biriinciyi vurdum ikinciyi cuma günü vurduracagım 23haftayo bitiriyorum hayırlısı ile

Ben 22. Haftam da birinci doz vuruldum ikinci doz 22 Ocak da 28. Haftaya denk gelecek.

Günaydın güzel kızlar, bir süredir yoktum. Msjları geriden teker teker okudum. Hasta olanlara geçmiş olsun, bir an önce toparlarsınız inşallah

Ya bende okuyorum kötü şeyler böyle yazdığın gibi birde bebek hareketlerinde azalma yapıyormuş 2 3 gün öyle okuyorum moralim bozuluyor yaptirasim grlmiyo ama bir yandan da yaptırcam bari bebek büyüsün dedim bende yoksa benim doktorumda 18.haftada yaptir demisti
Sağol canım
Ben 20. haftamda oldum ilk dozu. İkinci 25 ocakta olcam
Herkesin doktoru farklı diyor ya bi doz ya 2 doz neye inanacagimizi sasirdik
Ben biriinciyi vurdum ikinciyi cuma günü vurduracagım 23haftayo bitiriyorum hayırlısı ile
Bebis hareketlerinde azalma oldu mu aşı olduğun günlerde
Ben 22. Haftam da birinci doz vuruldum ikinci doz 22 Ocak da 28. Haftaya denk gelecek.
Size doktor hiç bogmacali olan tetanoz var vs diye önerdi mi direkt tetanoz mu olun dedi

Ben hic asi vurulmadim gebeligimden beri

Kızlar epeyidir magnezyum kullanmama rağmen sabah çok kötü bir kramp yaşadım, geçtiğimiz hafta kan degerlerime bakilmisti sağlık ocağında referans aralığı 1.6-2.5 benim 1.79 çıkmış, bel ağrılarım oluyordu normal diyordum ama bu sabah büyük bir kramp yaşayınca ilacım yetersiz mi geliyor acaba diyorum. Magnezyum kullanmanız rağmen sizde de oluyor mu kramp?

Oluyor, doktoruna danış dozu arttırır muhtemelen

Doktorun bir şey dedi mi hiç canım bende kendi doktoruma Bayadır gitmiyorum arada perinatolojiye gittiğim icin
Kuzu valla kimse asıdan acmiyor agzini bana bisi demiyor bende yaptirmiorum beni saglik ocagim da bilior hamileuim ama bi kere aramadi asi icin xd

ben bebeğin kafası kıçı nerede pek hissedemiyorum açıkçası. dün akşamdan itibaren de hep hareketleri çok aşağıdaydı, gün içinde çok yoruldum, yanlışlıkla ağır taşıdım, karnım da aşağıda gibi hissedince korktum lan ben doğuruyor muyum diye. gülebilirsiniz ama daha önce böyle olmamıştı hiç yani, ilkti neyse bir anormallik hissetmiyorum şu an, demek ki döndü möndü bir şeyler oldu. zaten yine o tuhaf his gelirse doktora giderim. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…