2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de karın ve kasık ağrım var doğuruyo muyum acaba diye düşündüm tövbe yarabbim şu süreci sağlıkla tamamlasaydıkdoktora yazdım bakalım ne dicek

Ağır taşıyınca yorulunca aşağıya baskı hissediyorum ben de ama dinlenince geçiyor. Zamane çocukları anacım illa tembellik yaptırcaklar

Benim de karın ve kasık ağrım var doğuruyo muyum acaba diye düşündüm tövbe yarabbim şu süreci sağlıkla tamamlasaydıkdoktora yazdım bakalım ne dicek
ağrıya çok takılmıyorum çünkü normal olması, içimizde minik bir insan büyütüyoruz hem onun hem bizim vücudumuz her gün genişliyor. düzenli aralıklarla vuran bir ağrı değilse, hareketlerini kısıtlamıyorsa normal karşılanıyor doktorlar tarafından. sen de kafana takma, muhtemelen normaldir :) benim dün kafam bulanıktı, yorgundum endişeye kapıldım ve mantıklı düşünemedim, içim daraldı da yazdım. hiç kötü bir şey düşünmemek lazım, her şey olabilir ve normal bu süreçte, hepimizin bedenleri, kapasitesi, ağrıya refleksi farklı. kötü etkilemiş olmak istemem

O kadar ağrım vardı ki onun dışında hiç bişi hatırlamıyorum valla ağrıdan ağlıyorum resmen

Ağır taşıyınca yorulunca aşağıya baskı hissediyorum ben de ama dinlenince geçiyor. Zamane çocukları anacım illa tembellik yaptırcaklar
kendime prensesler gibi baktığım için aylardır iki saat ırgatlık yapınca çocuk neye uğradığını şaşırdı herhal, bak aşağı düşüyom düşüyom düştüüüm dedi şakaladı beni

Merhaba arkadaslar 27 haftamdayim.ve arada kahverengi hala akintilarim.var devam edior bu sekilde yasayan varmi?
canım bu mesajı görmemişim herhalde, şimdi mart annelerinde yazın dikkatimi çekti de geçmişten baktım. acaba enfeksiyon falan mı var, kahverengi akıntı bebekle ilgili korkutacak bir şey değil çünkü ama doktora görünmeden olmaz, temkinli olmak lazım. arada demişsin, ne sıklıkta ve yoğunlukta? kendini yorma dinlen bu ara

Önermedi canım tetanoz aşısı ol dedi ben yirmi yıl önce beş doz vurulmuştum geçerli değilmiş

Kapı süsüm nasıl kızlar hoşgeldin Mila etiketi aldım Alin üstüne yapistiracam magnetli güneşi hediye edecem 20 tane var
Normalde magnete karşıyım. Böyle üstünde çocuklarının ismi falan yazıyor ya hani. Asmıyorum hiç onları. Ama bu magnet çok tatlışmış bunu kesin asardım. Kapı süsü de çok güzel

Canım idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştım ben en son öyle kramp gibi yaşadığımda. Aman diyim dikkat et. Sırf idrar tahlili ver arada kontrol ettir. Bunun dışında gün geçtikçe aldığımız magnezyum ister istemez yetersiz gelmeye başlayacak. Doktorunla görüş böyle anlarda günde 2 tane içebilir miyim diye sor istersen.

Benim de karnım aşağıda, bebeğim de her zaman aşağılarda orda takılıyor sürekli mesela öne doğru oturuken karnım bacaklarımın arasına giriyor ve bebeğimin hareketlerini bacaklarimda hissedebiliyorum doktorum muayene ederken de oralarda eğer aksi bi durum olsa söylerdi diye düşünüyorum

Benim başından beri ağrım var 2-3 gündür olan daha farklı geldiği için bana yazdım doktora. Belki de bu haftada bu normaldir ama bilmediğim için tedirgin gezmek istemedim. Çünkü hiç geçmeyen hafif bi regl ağrısı hareket kısıtlamıyo tabi ama beni rahatsız ediyo yatmak istiyorum sürekli. Herkes hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tamamlar inşallah sürecini

Geçmiş olsun canım moralini yüksek tut bol bol vitamin depola uyu bol bol koronayken kekik çayı bir ara nüksetmişti iyi geliyor diye hamilelikte yan etkisi yoksa iç derim

içim biraz daha rahatladı, teşekkürler cevabın için

Arada oluyor hep degil yogun olmuyor sivimsi boyle sanki orda yara varmiscasinaa. Cok tedavi gordum fitil vs ama bu ecmior alttan muayene de hic yapmadilar icerde ne var bilmorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…