Benim de karın ve kasık ağrım var doğuruyo muyum acaba diye düşündüm tövbe yarabbim şu süreci sağlıkla tamamlasaydıkben bebeğin kafası kıçı nerede pek hissedemiyorum açıkçası. dün akşamdan itibaren de hep hareketleri çok aşağıdaydı, gün içinde çok yoruldum, yanlışlıkla ağır taşıdım, karnım da aşağıda gibi hissedince korktum lan ben doğuruyor muyum diye. gülebilirsiniz ama daha önce böyle olmamıştı hiç yani, ilktineyse bir anormallik hissetmiyorum şu an, demek ki döndü möndü bir şeyler oldu. zaten yine o tuhaf his gelirse doktora giderim. teşekkürler
Ağır taşıyınca yorulunca aşağıya baskı hissediyorum ben de ama dinlenince geçiyor. Zamane çocukları anacım illa tembellik yaptırcaklarben bebeğin kafası kıçı nerede pek hissedemiyorum açıkçası. dün akşamdan itibaren de hep hareketleri çok aşağıdaydı, gün içinde çok yoruldum, yanlışlıkla ağır taşıdım, karnım da aşağıda gibi hissedince korktum lan ben doğuruyor muyum diye. gülebilirsiniz ama daha önce böyle olmamıştı hiç yani, ilktineyse bir anormallik hissetmiyorum şu an, demek ki döndü möndü bir şeyler oldu. zaten yine o tuhaf his gelirse doktora giderim. teşekkürler
ağrıya çok takılmıyorum çünkü normal olması, içimizde minik bir insan büyütüyoruz hem onun hem bizim vücudumuz her gün genişliyor. düzenli aralıklarla vuran bir ağrı değilse, hareketlerini kısıtlamıyorsa normal karşılanıyor doktorlar tarafından. sen de kafana takma, muhtemelen normaldir :) benim dün kafam bulanıktı, yorgundum endişeye kapıldım ve mantıklı düşünemedim, içim daraldı da yazdım. hiç kötü bir şey düşünmemek lazım, her şey olabilir ve normal bu süreçte, hepimizin bedenleri, kapasitesi, ağrıya refleksi farklı. kötü etkilemiş olmak istememBenim de karın ve kasık ağrım var doğuruyo muyum acaba diye düşündüm tövbe yarabbim şu süreci sağlıkla tamamlasaydıkdoktora yazdım bakalım ne dicek
O kadar ağrım vardı ki onun dışında hiç bişi hatırlamıyorum valla ağrıdan ağlıyorum resmenYa bende okuyorum kötü şeyler böyle yazdığın gibi birde bebek hareketlerinde azalma yapıyormuş 2 3 gün öyle okuyorum moralim bozuluyor yaptirasim grlmiyo ama bir yandan da yaptırcam bari bebek büyüsün dedim bende yoksa benim doktorumda 18.haftada yaptir demisti
Sağol canım
Herkesin doktoru farklı diyor ya bi doz ya 2 doz neye inanacagimizi sasirdik
Bebis hareketlerinde azalma oldu mu aşı olduğun günlerde
Size doktor hiç bogmacali olan tetanoz var vs diye önerdi mi direkt tetanoz mu olun dedi
kendime prensesler gibi baktığım için aylardır iki saat ırgatlık yapınca çocuk neye uğradığını şaşırdı herhal, bak aşağı düşüyom düşüyom düştüüüm dedi şakaladı beniAğır taşıyınca yorulunca aşağıya baskı hissediyorum ben de ama dinlenince geçiyor. Zamane çocukları anacım illa tembellik yaptırcaklar
Ay senin de ikili sayıya düşmüş 99kendime prensesler gibi baktığım için aylardır iki saat ırgatlık yapınca çocuk neye uğradığını şaşırdı herhal, bak aşağı düşüyom düşüyom düştüüüm dedi şakaladı beni
Çok garip en son ne zaman olmuştun acabaKuzu valla kimse asıdan acmiyor agzini bana bisi demiyor bende yaptirmiorum beni saglik ocagim da bilior hamileuim ama bi kere aramadi asi icin xd
canım bu mesajı görmemişim herhalde, şimdi mart annelerinde yazın dikkatimi çekti de geçmişten baktım. acaba enfeksiyon falan mı var, kahverengi akıntı bebekle ilgili korkutacak bir şey değil çünkü ama doktora görünmeden olmaz, temkinli olmak lazım. arada demişsin, ne sıklıkta ve yoğunlukta? kendini yorma dinlen bu araMerhaba arkadaslar 27 haftamdayim.ve arada kahverengi hala akintilarim.var devam edior bu sekilde yasayan varmi?
aaaaa ben onu kapıyorum gözümü kanatıyo diye farkında bile değilim, ay heyecanlandım çok az kalmış beAy senin de ikili sayıya düşmüş 99ya da dohuzyüzdohsandokuz mu demeliydim
Nerdeyse beraber pırtıldıycazaaaaa ben onu kapıyorum gözümü kanatıyo diye farkında bile değilim, ay heyecanlandım çok az kalmış be
ay ben inat edip seni beklerim pırtıldamak için, şimdi 99 günü görünce martta doğurucam endişesi yüzümü yaladı geçti, ne kadar geç o kadar iyi jdkdjkNerdeyse beraber pırtıldıycaz
Önermedi canım tetanoz aşısı ol dedi ben yirmi yıl önce beş doz vurulmuştum geçerli değilmişYa bende okuyorum kötü şeyler böyle yazdığın gibi birde bebek hareketlerinde azalma yapıyormuş 2 3 gün öyle okuyorum moralim bozuluyor yaptirasim grlmiyo ama bir yandan da yaptırcam bari bebek büyüsün dedim bende yoksa benim doktorumda 18.haftada yaptir demisti
Sağol canım
Herkesin doktoru farklı diyor ya bi doz ya 2 doz neye inanacagimizi sasirdik
Bebis hareketlerinde azalma oldu mu aşı olduğun günlerde
Size doktor hiç bogmacali olan tetanoz var vs diye önerdi mi direkt tetanoz mu olun dedi
Normalde magnete karşıyım. Böyle üstünde çocuklarının ismi falan yazıyor ya hani. Asmıyorum hiç onları. Ama bu magnet çok tatlışmış bunu kesin asardım.Kapı süsüm nasıl kızlarhoşgeldin Mila etiketi aldım Alin üstüne yapistiracam magnetli güneşi hediye edecem 20 tane var
Canım idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştım ben en son öyle kramp gibi yaşadığımda. Aman diyim dikkat et. Sırf idrar tahlili ver arada kontrol ettir. Bunun dışında gün geçtikçe aldığımız magnezyum ister istemez yetersiz gelmeye başlayacak. Doktorunla görüş böyle anlarda günde 2 tane içebilir miyim diye sor istersen.Kızlar epeyidir magnezyum kullanmama rağmen sabah çok kötü bir kramp yaşadım, geçtiğimiz hafta kan degerlerime bakilmisti sağlık ocağında referans aralığı 1.6-2.5 benim 1.79 çıkmış, bel ağrılarım oluyordu normal diyordum ama bu sabah büyük bir kramp yaşayınca ilacım yetersiz mi geliyor acaba diyorum. Magnezyum kullanmanız rağmen sizde de oluyor mu kramp?
Benim de karnım aşağıda, bebeğim de her zaman aşağılarda orda takılıyor süreklibu haftalarda karnın aşağı düşmesi normal mi, bana sanki karnım aşağı düştü gibi geliyor oturduğumda karnımı bacaklarımın arasında hissediyorum. sanki karnım önceden daha yukarıdaydı ama şimdi vajinama yaklaştı gibi, oradan itibaren başlıyor sanki. anlatabildim mi bilmiyorum, saçmasapan korku sardı. Bu ne ya.
Benim başından beri ağrım var 2-3 gündür olan daha farklı geldiği için bana yazdım doktora. Belki de bu haftada bu normaldir ama bilmediğim için tedirgin gezmek istemedim. Çünkü hiç geçmeyen hafif bi regl ağrısı hareket kısıtlamıyo tabi ama beni rahatsız ediyo yatmak istiyorum sürekli. Herkes hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tamamlar inşallah süreciniağrıya çok takılmıyorum çünkü normal olması, içimizde minik bir insan büyütüyoruz hem onun hem bizim vücudumuz her gün genişliyor. düzenli aralıklarla vuran bir ağrı değilse, hareketlerini kısıtlamıyorsa normal karşılanıyor doktorlar tarafından. sen de kafana takma, muhtemelen normaldir :) benim dün kafam bulanıktı, yorgundum endişeye kapıldım ve mantıklı düşünemedim, içim daraldı da yazdım. hiç kötü bir şey düşünmemek lazım, her şey olabilir ve normal bu süreçte, hepimizin bedenleri, kapasitesi, ağrıya refleksi farklı. kötü etkilemiş olmak istemem
Geçmiş olsun canım moralini yüksek tut bol bol vitamin depola uyu bol bol koronayken kekik çayı bir ara nüksetmişti iyi geliyor diye hamilelikte yan etkisi yoksa iç derimHaydaa. Bende tat ve koku alma gitmedi. Ama suyu içerken tadı metal içiyormuşum gibi geliyor. Kimbilir ne varyantına yakalandık. Akşam bir banyo yaptım aşırı iyi geldi. Açıldım resmen. Yatarken 1 parol daha alacağım. Nemlendirici makinemi de çalıştıracağım gece, baya faydasını gördüm. Daha rahat nefes alınıyor gerçekten. Sabah da 8 de doktor randevum var, normalde bugündü gidemedim. Bakalım bebişim ne alemde. Sürekli kıpır kıpır, sanki hastalığımı hissediyor gibi.
içim biraz daha rahatladı, teşekkürler cevabın içinBenim de karnım aşağıda, bebeğim de her zaman aşağılarda orda takılıyor süreklimesela öne doğru oturuken karnım bacaklarımın arasına giriyor ve bebeğimin hareketlerini bacaklarimda hissedebiliyorum doktorum muayene ederken de oralarda eğer aksi bi durum olsa söylerdi diye düşünüyorum
Arada oluyor hep degil yogun olmuyor sivimsi boyle sanki orda yara varmiscasinaa. Cok tedavi gordum fitil vs ama bu ecmior alttan muayene de hic yapmadilar icerde ne var bilmorumcanım bu mesajı görmemişim herhalde, şimdi mart annelerinde yazın dikkatimi çekti de geçmişten baktım. acaba enfeksiyon falan mı var, kahverengi akıntı bebekle ilgili korkutacak bir şey değil çünkü ama doktora görünmeden olmaz, temkinli olmak lazım. arada demişsin, ne sıklıkta ve yoğunlukta? kendini yorma dinlen bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?