2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aslında kramp bacağımda oldu o ayrıntıyı atlamışım sanırım bacağımda bayağı büyük yumru var gibiydi bakmaya korktum elimle hissettim, doktoruma sorcam evet dozu yükseltir belki

Geçmiş olsun kuzum bol bol vitamin meyve tüket inşallah çabucak geçer

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim güzel kızlar. Herkes hasta ya nasıl bir salgın varsa. Bu arada doktor bebemin boyunu ve kilosunu söylemiş, benim devreler yandığı için söylemedi diye üzülüyordum eşim dedi 24+1 Ama doktor 25 tesin dedi. Boy 32cm Kilo 790gr mış

Ay maşallah ya azıcık tosuncuk mu olucak güzellik acabaa
23+1 de en son gittik biz kontrole beyfendi 560 gramdı çok merak ediyorum 16 gün oldu acaba ne kadar oldu

Maşallah ne kadar büyümüş bir sonraki kontrolde 1 kg olur sanırım

23+1 de en son gittik biz kontrole beyfendi 560 gramdı çok merak ediyorum 16 gün oldu acaba ne kadar oldu
Ya niyeyse benimle haftaları uyumlu olanların hep daha az benim ki daha yüksek çıkıyor gibi geliyo. Bana da tombiş bir kızım olacakmış gibi bir his geliyor.

Büyümüştür senin spanda

Ya niyeyse benimle haftaları uyumlu olanların hep daha az benim ki daha yüksek çıkıyor gibi geliyo. Bana da tombiş bir kızım olacakmış gibi bir his geliyor.

Büyümüştür senin spanda
Azcık büyük bebiş küçük bebişten iyidir boşverrr sadece 1 numara bez çok stoklama bir de benim yaptığım minnacık bebek kıyafeti alışverişini çok yapma annemden baya azar işittim çok çok küçük almışım diye H&M den indirimde almıştım haberiniz olsun harbiden çok küçük oluyormuş 0-1 50 beden olan kıyafetleri

Bende 23 te gittigmde 550 idi kizcem suan kac acaba bu cuma gidicem

E normal yakınız o zaman. Benim de 24+1'de 790gr çıktı. Gerç arada baya fark var. Benim kız cidden tombiş olacak gibi
e yani 5 günde 162 gram almazsa ki sanırım 10 günde 100 gram falan alıyo normal ahahahahha bir de kız bebek daha zayıf olur derler aman maşallah diyelim de tekrar tekrar

Ay bütün kıyafetleri tamam aslında yeni doğan falan. Ama baktık küçük geliyo patiklerini keserim artık azıcık idareten geçiştiririm.

e yani 5 günde 162 gram almazsa ki sanırım 10 günde 100 gram falan alıyo normal ahahahahha bir de kız bebek daha zayıf olur derler aman maşallah diyelim de tekrar tekrar
Dr banu'nun yazısına baktım bu hafta içi. 33cm diyor. Benimki 32 çıktı. Kilo 725gr diyor benimki her hafta hep daha yüksek çıkıyor başından beri 790 çıktı. Sanırım boyu normal gidiyor ama azıcık tontiş yanaklı bişi olacak galiba Gerçi ablam da öyle doğmuş. Aman sağlıklı olsunlar da.

Bu arada doktorların söylediği kilodan daha az ya da fazla doğabiliyor bebişler. Doktorlar bence aşağı yukarı bi tahminde bulunuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…