2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bütün kıyafetleri tamam aslında yeni doğan falan. Ama baktık küçük geliyo patiklerini keserim artık azıcık idareten geçiştiririm.
Helal bee oda yaptınız mı canım ya da genel olarak bebişe oda yapmayı düşünüyor musunuz ben anne yanı beşiği aldım oda yapmam için oturma odasındaki l koltuk berjer ve konsolu evden çıkartmam gerekiyor çünkü başka oda yok evde yapsam mı yapmasam mı ilk bebeğim hevesleniyorum ama diyorum 2-3 sene yanımda yatar ay bilemiyorum ya fikirlerinize ihtiyacım var

Bugün doktora gittim hareketlerini sordum çok aşağıda hissediyorum diye normal dedi kafası yukarda ayakları aşağıda olduğu içinmiş ayaklarını da gösterdi minicik tam yemelik haftamızla uyumluyuz 2haftada önce 560gr di şimdi 748 gr olmuşuz

yanılmıyorsam yüzde onluk bir aşağı yukarı oynama payı var o kilonun. bazı doktor direkt makinenin maksimum gösterenini söyleyip geçiyor, bazı doktor da ortalamayı söylüyor şu kadar aşağı şu kadar yukarı oynayabilir diyor. zaten makineden makineye de fark çıkıyor. o ölçümler yol gösterici yani, kesin değil

Ay yok ya, oda yapsam ne anlayacak odadan. Park yatak aldım 1 yaşa kadar zaten yanımda. Sonrası Allah kerim. Ama dolp alacğaım kıyafetleri, ıvırları zıvırları tüm yayıntısını içine tıkacağım.

Şimdi biraz daha rahatlama geldi

Bu arada senin ne zaman yazdığını görsem. Nickini sürekli "evdeki nakliyat" diye okuyorum dfghjkljhg

Şimdi biraz daha rahatlama geldi

Bu arada senin ne zaman yazdığını görsem. Nickini sürekli "evdeki nakliyat" diye okuyorum dfghjkljhg
hahah ayol nasıl kolayına geliyosa öyle oku, istersen evdeki hububat diye oku ama nakliyatı karıştırma, taşınma fobim var fklfkf

Kızlar amme hizmeti. Astrologları dinliyorum bu ara. 2024 yılında en iyi diyete başlama tarihleri aşağıdaki tarihlermiş. Doğumdan sonra kendinize bir tarih seçerek niyet edeniniz varsa bu tarihlerde başlayabilirsiniz. Bu tarihlerde bişiler daha iyi oluyomuş, unuttum

24 Nisan
28 Mayıs
22 Haziran
21 Temmuz
30 Eylül

Bu arada aklıma geldi. Doktor sezeryan olacaksın derse, bebeğin doğum günü ve saatine kendiniz mi karar verirsiniz yoksa doktora mı bırakırsınız? Yükselenini belirlemek için?

ben oda yapmayı düşünmüyorum, yani ek bir oda hazırlamayı düşünüyorum tabi ki ama bebek yatağı falan almayıp bir adet şifonyer bir de yere yakın 90*190 yatakla konuyu kapıycam gibi sanki. adı montessori olunca fiyatlar üç katına çıkıyor çok şaşırıyorum buna ya. tabi fikirsizce yazdım şu an, çocuk gelişimi için bir sakıncası varsa bu şekilde yapmam ama sanki olmaz gibi geliyor

Bu arada aklıma geldi. Doktor sezeryan olacaksın derse, bebeğin doğum günü ve saatine kendiniz mi karar verirsiniz yoksa doktora mı bırakırsınız? Yükselenini belirlemek için?
yükseleni belirliyim derken diğer açıları bozmayalım öyle bişiy mi o? al gırdın gırdın olmasın sonra?
gününü kendim belirlemek isterim ama doktorum hep sabah yapıyor sezaryenleri o yüzden çok dahil olamam sanki bu yükselen sürecine. bu arada hiç duymadım ha planlı sezaryeni atıyorum saat 21:30da yaparız gibi bişiy, o iş öyle olmayabilir.

Ben
sezeryana karar vermedim henüz ama öyle olursa 14.04.2024 gibi uyumlu gün olsun istiyorum normal tarihi 26 nisan gösteriyor ama kendim seçebilirsem böyle yapmayı düşünüyorum

Aslında yükselen hem saat hem de güne göre değişebiliyor. Mesela 1 gün öncesi ikizlerken ertesi günü ay olabilir. Soruyor ya doktorlar şu günler arasında seç birini diye bazen. Ondan sordum aslında.

Ve ben daha çorap bile almadım bebeğe oda yapmayı düşünüyorum gerçi uzuun bi süre yanımda yatacak anne yanı olacak ama odasıda olsun istiyorum boş bir odam var çamaşırları kuruttuğum

Ben

sezeryana karar vermedim henüz ama öyle olursa 14.04.2024 gibi uyumlu gün olsun istiyorum normal tarihi 26 nisan gösteriyor ama kendim seçebilirsem böyle yapmayı düşünüyorum
O tarihte benim de gözüm var Çok da önemli değil gerçi ama estetik. 38+5 oluyorum o tarihte. Eğer normale uygun değilsem sezeryan için pörfekto tarih

Ancak bayram haftası. Yani benim doktor kim bilir nerelerde olacak. Kesin bayram girmeden ya da bayram dönüşü sezeryana alır beni öyle tahmin ediyorum. Ama normal doğum olursa da Allah kerim

Ve ben daha çorap bile almadım bebeğe oda yapmayı düşünüyorum gerçi uzuun bi süre yanımda yatacak anne yanı olacak ama odasıda olsun istiyorum boş bir odam var çamaşırları kuruttuğum
Bende daha bişi almadım kız

Aslında yükselen hem saat hem de güne göre değişebiliyor. Mesela 1 gün öncesi ikizlerken ertesi günü ay olabilir. Soruyor ya doktorlar şu günler arasında seç birini diye bazen. Ondan sordum aslında.
haaa, dediğim gibi epey fikirsizim bu konuda ama eğer seçenek verirse bir bakarım hangi gün daha sempatik bir kombinasyon oluşturmuş, ona göre şeyaparız. benim güneş burcum, yükselenim, ay burcum hepsi alakasız burçlar o yüzden çok saçma bir insanım çocuğum da benim gibi olsun istemem djkdjk.

Ayyy canım benim ne güzel büyüyolar maşallah bende en son 22+2 de görmüştüm 587 gramdı 26.haftamda gidicem bakalım kaç olcak ama dik durmasınlar lütfen acıtıyolar

Ahahahha benimde 38+2 oluyordu hesaplamıştım yükselen artık ne olursa

Ayyy canım benim ne güzel büyüyolar maşallah bende en son 22+2 de görmüştüm 587 gramdı 26.haftamda gidicem bakalım kaç olcak ama dik durmasınlar lütfen acıtıyolar
Dün akşam bir mide yanması gaz ne ararsan vardı boğazımdan mideme kadar yanıyordu gaviscon yazdı rahatlatır inşallah benim acıtmıyorda aşağıda mı diye korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…