2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada aklıma geldi. Doktor sezeryan olacaksın derse, bebeğin doğum günü ve saatine kendiniz mi karar verirsiniz yoksa doktora mı bırakırsınız? Yükselenini belirlemek için?
Bende astrolojiyle baya ilgiliyim hatta hamileyken ders alıyordum fln. Sezeryan durumu olduğunda gün zaten beklemediğim bir tarihte olmuştu iki gün önceden güne karar verildi. Yükselen ve saat konusunda çok gülmüştü çok dikkate almadı, ameliyathane boşluğuna göre ayarlandı Bu sefer büyük ihtimal yine sezeryan olur diye tahmin ediyorum daha önce olduğu için. Açık açık sebep söylemeden manipülasyona gitcem saat konusunda , planlarıma göre Tabi o zamanın psikolojik, fiziksel koşulları nasıl olur bilemiyorum

Dün akşam bir mide yanması gaz ne ararsan vardı boğazımdan mideme kadar yanıyordu gaviscon yazdı rahatlatır inşallah benim acıtmıyorda aşağıda mı diye korkmuştum
Mide yanması da çok fena bişey gaviscon iyi gelir inşallah o korkum da vardı tabi ama her yere tekme attığı için bi aşağıda bi yukarıda diye düşündüm korkmadım sadece ağrıdan muzdaribim geçer inşallah

Bend
Az kalmışş doktor zamanına bakalım ne kadar olmuş minnoş bizim daha 2 haftamız var öğrenmeye
Bende daha beklemeyi dusunuyordum gitmek icin ama kanamam oljnca gitmeyi erkene aldm

Kızlar çekim yapacak mısınız lohusa geceliği aldınız mı ya şöyle baktım da geceliklere hiç hoşuma giden bişey bulamadım bulan varsa atsın buraya

Bursalı kızlar cintoniklime Cookiee lishna sizler ne düşünüyorsunuz çekim konusunda konuştuğunuz ayarladığınız birileri var mı?

Bi tane çok güzel buldum takım olarak 1500 civarı pahalı geldi ama başka da bulamıyorum bazısı gelinlik gibi bazısı çok çirkin

Lohusa Geceliğini kayınvalideciğim taaa nişan alışverişinde almıştı
2 tanede rahat gecelik almayı düşünüyorum ama bende daha karar veremedim ya

Çekim konusuna gelecek olursak eğer çocuğun popişine bezi zor alacak gibiyiz maddi olarak batıklardayız şu aralar o yüzden çekimi düşünmüyorum kocişim veya yanındakiler çeksin birşeyler işte

Lohusa Geceliğini kayınvalideciğim taaa nişan alışverişinde almıştı
2 tanede rahat gecelik almayı düşünüyorum ama bende daha karar veremedim ya

Çekim konusuna gelecek olursak eğer çocuğun popişine bezi zor alacak gibiyiz maddi olarak batıklardayız şu aralar o yüzden çekimi düşünmüyorum kocişim veya yanındakiler çeksin birşeyler işte

Sizin çenenize yetişilemediği için böyle alakasız gibi yazicam ama ben oda yapiyorum. Şu an tabi halini görmek istemezsiniz savaş alanı gibi ama geçen ikeadan gardırop aldık. Bebek veya çocuk gardırobu değil, bildiğin seneye de giyer mantığıyla ömür billah kullanacağı bir şey. Gelen hediyeler, ikinci el yakaladığım ve arada gözüme çarpıp aldığım şeyler kutuların içinde çirkin çirkin duruyordu ve açıkçası neyimiz var neyimiz eksik hiç bilmiyorum. Cuma günü dolap kurulacak, hepsini içine asicam. Bugün çamaşır yıkıyorum, bir makine doldu, beyazları daha atmadım bekar teyzişkosu çok, onlar da sürekli ay gördüm aldım al bunu yicektim deyip kiyafet getiriyorlar sagolsunlar beni çok rahatlattilar. Bu arada oda eşyalar için öncelikle, en az 9 ay aynı odadayiz. Ay oğlumun eşyalarını ilk kez yıkıyorum diye sidiklendim

Ben yenidogan çekimi istemiyorum. Önü açılabilen, pamuklu ve rahat bir elbise- pijama arayışındayim

Eşya alma sebebim de maaş tam yatiyorken almak... nisandan sonra maasin %50si yatacak, 10 ay sonra o %50nin de %50si ödeniyor. O yüzden şu an ikinci elde mesela baza denk getirdim mi alıyorum ya da işte başta lazım olmasa bile şimdiden alıyorum ekonomik olarak biraz daha rahatken tamamlamak mantıklı geliyor.

Şeker yüklemesini kaçıncı haftanızda yaptırdınız kızlar? Benim bugün kontrolüm vardı. Dr normalden fazla kilo aldığımı söyledi. Bebeğim de tombiş çıktı baya. Şekerden şüphelendi. 23+3üm şimdi ben. Haftaya çarşamba gel o zaman şeker yüklemesi yapalım dedi. Bebeğimin tombiş çıkması sorun mu bilemedim. Onun dışında her şeyi çok iyi dedi. Aslında tombiş olmasına kötü demedi ama şekerden olabilir dedi diye ben bi takıldım

Ay ne bilim herkes sanki bissürü şey almışta ben hazırlıksızım gibi hissettim alınan şeyleri okuyunca ama daha zamanımız var yani alırız
Aynen aynen hayırlısı ile günleri var daha ben diğer çocuklarımda da bi ay kala almıştım liste yapmıştım bi kerede hepsini halletmiştim bunda da inşalalh öyle olur

ben tam 28. haftada yaptırcam. kaç kılo almıssın totalde ? benım de 23+2 - 5 kılo aldım

Geçmiş olsun canım bu ara hasta herkes ortalıkta salgın var test yapılmıyor diye bilinmiyor çoğu koronadir.bol meyve sebze c vitamini ağırlıklı beslen bol bol su yutabilirsen eğer sarmısak da tüket mideni rahatsız etmeyecekse soğan bunlar doğal antibiyotik inşallah çok ağır gecirmezsin

Evett alttan çıkcakmış gibi hissediyorum ahah artık geziyorlar içimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…