2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç kilo çıktı ki bebişin. 24. Haftada yaptırdım sınırın altında çıktı sonucum benim. Benim de haftamdan ilerideydi kilosu ve suyu fazla diye şekerden şüphelendi ama cikmadi bişey şükür

biraz kilolu olması sıkıntı değil ama baş ve karın çevresi büyükse sıkıntı. Bir de yani yapı olarak iri olmasıyla şekerden dolayı iri olması arasında fark var. Baktirin muhakkak. Bende gebelik şekeri var, tedavisinden çok fayda gördüm.

Bebişinin kilosu ne kadar çıktı kuzum merak ettim. Benim 21. haftada yapıldı ama genetik faktörüm olduğu için beklemek istemedi doktorum.

Benım de aynısı oldu sonra seker cıkmadı ama yıne de karbonhidrat yeme dedı ekmek simit poagaca her seyı saydı valla

Sağol bebeğim Geçecek inşallah.

Ben yaptirdim 24 +2 deydim.

Kuzum başlarda düşündüm ama artık çekim falan düşünmüyorum. Kendimi çirkin hissettiğim bir dönemdeyim. Hemşirelere veririm telefonu bebeği çeksinler modundayım. Gecelik ve sabahlığı catherine’s aldım kumaşı ve modelleri çok güzel.

En sevdigim pijama markası

Bu arada ben sakin kalabilmek için direniyorum dalgaya vuruyorum ama iki haftadır çok endişeliyim. Bebeğin kafasının 3,5 hafta ileri çıkması beni çok endişelendirdi. Kilosu da ileriydi. Günde en fazla 10 tekme hissediyorum farklı zamanlarda. En hareketli dönemi diyor doktorlar ama benim pek öyle değil. Cumartesi umarım artık bu son diyeceğim doktora randevu aldım. Umarım her şey yolundadır.

Şekere baktırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…