2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de arastirdim bunu, arada bir gün hissetmedigim oluyor, hatta konusmustuk plasenta falan konusunu senle. Almanya'daki doktor ve ebeler 28. haftaya kadar hareket sikligi ve yogunlugunun belirleyici olmadigini söylüyorlar. Günde bir kere hissetmek yeterli deniyor. Ben o yüzden dikkat ediyorum oraya ama cok da takilmamaya calisiyorum. Tabi kilosuna bir sey diyemem güzelim. Bak bakalim doktor ne diyecek, benim randevu ocak 18de, detayli ultrason yapilacak, merakla bekliyorum.

.

Sevindim hareket için. Eminim senin de her şey yolundadır

Kızlar selam hamileyken influenza geçiren oldu mu? Neler yaptınız.Bana eşimden bulaştı sanırım.Tüm gün öksürdüm

21+6 da yaptirdim, bebegim 543 grdi yaptirdigim gun. Sonuclarimda boyle cikti aralikta gibi ama randevuma daha var

Bu arada aklıma geldi. Doktor sezeryan olacaksın derse, bebeğin doğum günü ve saatine kendiniz mi karar verirsiniz yoksa doktora mı bırakırsınız? Yükselenini belirlemek için?
Dinlediğim birkaç doktor sezaryen olacaksa da normal doğum başladıktan sonra yapmayı daha doğru buluyor. Bebek geleceği vakti belirlesin bence de ya vücudu sağlam olsun diye biz uğraşıyoruz yükseleni de biz mi düşüncez o düşünsün

Bu arada şeker yüklemesini ben haftaya yaptıracağım 24+4’ken. 24.haftadan itibaren yapılıyor dediler ben de çok geciktirmek istemedim, bir şey varsa erken öğreneyim diye

Bi de oda konuşmuşsunuz, biz yapmıyoruz oda şimdilik. Hem kiradayız hem önümüzdeki 1 sene yurtdışı Türkiye karışık bi düzenimiz olacak. Ama burda olsaydım ve kirada olsaydım sanırım en azından 1 sene yine yapmazdım ayrı oda. Gardrobumuz büyük baya, bebeğin kıyafetlerini de alır. Beşik de zaten yanımızda olacak. Ama kendi evimiz olsaydı yapardım önünde sonunda olacak diye. Tabi bebek odası gibi değil askere gidene kadar kullanabileceği şekilde alırdım eşyalarını. Tüm kıyafetlerini alacak bir gardrop, beşik değil normal yatak, yatağın yanına böyle file korumalar oluyor düşmesin diye. Ahşap beşiklerle falan tamam güzel bebek odaları oluyor ama kullanışsız bence. Bebek odası diye oyun parkına çevirmeye gerek yok sanki ya evi

İnşallah bişey yoktur canım kötü hissetme hemen kalbini ferah tut

Bu arada şeker yüklemesini ben haftaya yaptıracağım 24+4’ken. 24.haftadan itibaren yapılıyor dediler ben de çok geciktirmek istemedim, bir şey varsa erken öğreneyim diye
şeker yüklemesini 26. hafta itibariyle yapmayı daha doğru bulan doktorlar var bu arada, plasentanın büyümesiyle alakalı olarak risk artıyor muymuş neymiş öyle açıklamıştı doktor. ben de kafama göre direkt 24te yaptırmıştım sonuç da sınırın az üstünde çıktı, doktorum 26. haftan bittiğinde yine yaptır emin olalım demişti aklında olsun.

Son düzenleme:
canikom sen neden böyle kederlendin? senin de plasentan öndeydi, çok sık hissetmiyor olabilirsin ama bebek hareket ediyor sonuçta hissediyorsun belirleyici olan o değil mi? içini ferah tut, bu cumartesi zaten rahatlarsın inşallah
ek bilgi olarak söylüyorum bebeğin kafasıyla ilgili şöyle bir yorum duymuştum gittiğim doktorlardan birinden, şimdi kafa şekline göre geride ya da ileride çıkabiliyormuş bu ölçüm. atıyorum limon kafalıysa geride, yuvarlak kafalıysa ileride gibi. o kısma çok takılma yani, detaylıda anormal bir durum olsa söylenmez miydi?

İnşallah bişey yoktur canım kötü hissetme hemen kalbini ferah tut

Benim de hormonlar zirve yaptı arkadaşlar beni bırakın siz gidin

Benim de hormonlar zirve yaptı arkadaşlar beni bırakın siz gidin
Yoeeek yaaee, her hormonu zirveye çıkanı kendi haline bıraksak burası var ya kaos, elem, keder pihiiiiv. biri şaşalayınca öbürü hemen realiteyle suratına çarpıcak ki işe yarasın akıllım bak dün M mansure97 bana yerçekimi dedi, ha kocam da aynını dediydi doğru demek ki dedim uzatmadan yattım zıbardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…