Aa teşekkür ederim. İnşallah ikinciye gerek kalmaz ama aklımda bulunsunşeker yüklemesini 26. hafta itibariyle yapmayı daha doğru bulan doktorlar var bu arada, plasentanın büyümesiyle alakalı olarak risk artıyor muymuş neymiş öyle açıklamıştı doktor. ben de kafama göre direkt 24te yaptırmıştım sonuç da sınırın az üstünde çıktı, doktorum 26. haftan bittiğinde yine yaptır emin olalım demişti aklında olsun.
Ay şimdi böyle deyince çok mu basitleştirmişim diyorumYoeeek yaaee, her hormonu zirveye çıkanı kendi haline bıraksak burası var ya kaos, elem, keder pihiiiiv. biri şaşalayınca öbürü hemen realiteyle suratına çarpıcak ki işe yarasın akıllımbak dün M mansure97 bana yerçekimi dedi, ha kocam da aynını dediydi doğru demek ki dedim uzatmadan yattım zıbardım
Hahah birazcık ama mantıksız değildi asla, kafama yattıAy şimdi böyle deyince çok mu basitleştirmişim diyorum
Herkes haddini bilecek.Yoeeek yaaee, her hormonu zirveye çıkanı kendi haline bıraksak burası var ya kaos, elem, keder pihiiiiv. biri şaşalayınca öbürü hemen realiteyle suratına çarpıcak ki işe yarasın akıllımbak dün M mansure97 bana yerçekimi dedi, ha kocam da aynını dediydi doğru demek ki dedim uzatmadan yattım zıbardım
Yaklaşık 3 hafta önce ailecek geçirdik test falan yapılmadı ama belirtiler influenzaya benziyor dedi acildeki doktor. Çocuklarda 1 hafta dirençli ateş. Ben ve esimde yine ayni sekilde ateş ve sıtma şeklindeydi. Geceleri hiç uyuyamadım öksürmekten. Hâlâ da kuru öksürük oluyor arada.paroldan başka bişey kullanmadim ilaç olarak. Sarımsak yuttum. Zencefilli ballı çay.ıhlamur çayı.kozalak pekmezi tükettim. Banyodaki buhar da iyi geliyor. Geçmiş olsun size deKızlar selam hamileyken influenza geçiren oldu mu? Neler yaptınız.Bana eşimden bulaştı sanırım.Tüm gün öksürdüm
aynen öyle. benim kendim için her zamanki mantığım "şşş bi şey yok her şey yolunda" şeklinde, o yüzden burada gördüğüm ufak endişelere aynı öyle tepki veriyorum :)Hahah birazcık ama mantıksız değildi asla, kafama yattıhamilelikte endişeye tutulmak çok kolay ama hayatı çok zorlaştırıyor. Böyle zamanlarda en basit açıklama geçerli oluyor sanki, he boşa endişelenmişim diyorsun sonrasında. Tabi ciddi bir şey olur, ne bileyim devam eden sürekliliği olan bir konu vardır o ayrı değerlendirilir
Henüz lohusa takımı almadım. Çekim konusunda kararsızım. Yaptırmazsam kesin içimde kalcak. Yaptırsam gereksiz olcak gibi. Bilmiyorum
Ben geçen hafta perinatoloğa gitmiştim detaylı ultrason için orada öğrendik bu kist meselesini öncesinde ikili,üçlü tarama ya da herhangi başka bir test yaptırmadık kendi doktorum gerek görmedi. Perinatolog da kistin kendiliğinden geçebileceğini söyledi ve fetal dna testi tavsiye etti ancak bu test devlet hastanelerinde yapılmıyormuş özelde de 15 bin civarı.Kendi doktorum allah korusun testin sonucu olumsuz çıkarsa bebekten vazgeçmeyi düşünüyor musunuz dedi biz de düşünmediğimizi söyledik öyleyse yaptırmaya çok da gerek yok dedi. Bu cuma kendi doktoruma kontrolüm var benim de bu konuyu tekrar değerlendireceğiz.Umarım hayırlı haberler alırız hepimiz..Merhabalar öncelikle bir an önce geçer inşallah.Tüp bebekle 18 haftalık hamileyim dün ki kontrolde bebeğimin beyninin 2 tarafında koroid plexus kisti olduğunu öğrendim.Ben hem nifty hem 3 lü test yaptırmıştım her şey temiz çıkmıştı.Doktor testlerin temizse kafaya takma kendiliğinden kapanır dedi ama bizde ne moral kaldı ne başka bir şey.1 günde 10 yıl yaşlandım Allah beterinden korusun.Bugün kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.Sizin doktorlarınız ne dedi acaba
BeeenCanim arkadaslarim
Hellooooo , yaksannnlaaarbebisinin tekmeleri ufaktan canini acitan var mi acabaaaa
Ben bazen sanırsam takla atıyor gibi oluyor ozaman bi korkmuyor değilim yaniCanim arkadaslarim
Hellooooo , yaksannnlaaarbebisinin tekmeleri ufaktan canini acitan var mi acabaaaa
Bende de vulug gulu bisiler oluyor derıme çarptıra çarptıra tırsıyorumBen bazen sanırsam takla atıyor gibi oluyor ozaman bi korkmuyor değilim yani
Hafiften bir vurduğu yerde sızı oluyorCanim arkadaslarim
Bosver utanma ve üzülme. Almanya'da hamilelere kutsal inek muamelesi yapiliyor dogum orani cok yüksek degil ya. Burada annenin kaygilandigi durumlar icin "bir kere fazladan git, ama git" gibi bir laf vardir. Gideceksin canim, korku, telas, kaygi varsa gideceksin, icini rahatlatip geleceksin. Bir de söyle bir sey var, ben nereden bileyim o agrinin yersiz oldugunu? Tip mi okuduk allah allah? Yani gidem de söyle bir doktora is cikaram diye gitmiyoruz ya. Bosver ve sey de: "oh lan bisi yokmus ^^"Kızlar bugün her zaman gittiğim hastanenin aciline gittim ağrılarım var diye bi de karnımda inanılmaz bir gerilme vardı. Doktor resmen eee bunun için mi geldin gibi davrandı. Bebeğin kafası var orda nasıl yumuşak olmasını bekliyosun,geçen hafta muayenen varmış o zamandan bu zamana karnında kist çıkcak hali yok yani gibi şeyler söyledi çok üzüldüm. Tecrübesiz olmak çok zor gerçekten ben de sürekli kaygılanmak istemem zaten 6.ayımdayım böyle sadece 2 sefer gittim korkup. Bazı doktorlar gerçekten insanı üzüyor
Öyle dedim artık rahatlayıp çıktım ama resmen kendisini meşgul eden kör cahil gibi ilan edilip. Hep diyolar farklı bişey hissettiğiniz zaman gidin diye neler okuyorum hiç beklenmedik anlarda bir sürü sorun çıkabiliyor. Ben bebeğin kafası nerde ayağı nerde nerden bilebilirim ki zaten. Çok anlayışsızlar canım empati eksikliği var bazısında. Sağlıkla bitirelim şu sürecimizi inşallahBosver utanma ve üzülme. Almanya'da hamilelere kutsal inek muamelesi yapiliyor dogum orani cok yüksek degil ya. Burada annenin kaygilandigi durumlar icin "bir kere fazladan git, ama git" gibi bir laf vardir. Gideceksin canim, korku, telas, kaygi varsa gideceksin, icini rahatlatip geleceksin. Bir de söyle bir sey var, ben nereden bileyim o agrinin yersiz oldugunu? Tip mi okuduk allah allah? Yani gidem de söyle bir doktora is cikaram diye gitmiyoruz ya. Bosver ve sey de: "oh lan bisi yokmus ^^"
Peki erkek için hangi burç? Koç mu iyi, boğa mı? Sezaryen olacağım için koç olur büyük ihtimalle ama sen uzak dur boğa daha iyidir dersen 40 haftamı bekleyeceğimBende astrolojiyle baya ilgiliyim hatta hamileyken ders alıyordum fln. Sezeryan durumu olduğunda gün zaten beklemediğim bir tarihte olmuştu iki gün önceden güne karar verildi. Yükselen ve saat konusunda çok gülmüştü çok dikkate almadı, ameliyathane boşluğuna göre ayarlandıBu sefer büyük ihtimal yine sezeryan olur diye tahmin ediyorum daha önce olduğu için. Açık açık sebep söylemeden manipülasyona gitcem saat konusunda , planlarıma göre Tabi o zamanın psikolojik, fiziksel koşulları nasıl olur bilemiyorum
Ooo hem de nasıl, tekmik şov benimki. Artık zaten dşarıdsn ds hissediliyor, iyice coştu. Arada da ayak ya da dirsek yiyorumCanim arkadaslarim
Canımı acıtmıyo ama mesela elim karnımda olduğunda elimi bile hoplatıyor hareketleri bugün itibarıylaCanim arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?