Olur olmadık açlık hissi bende de oluyo ya. Çoğunlukla sabredip yemiyorum ama bazen kalkıp meyve yiyorum Allah affetsinhanımlar günaydın sizinde gece yarısı uykudan uyandıracak bi açlık hissi miğde kazıntısı oluyor mu ben bu gece uyuyamadım bi yandan bebikimin tekmeleri bi yandan miğdemin kazıntısı kalktım ekmek zeytin yedim bebekom ilk yatağa girdiğimde hiç hareket etmiyordu bende bi korktum sonra bu bi başladı Allahım maşallah maşallah kızıma da bu hiç içerde uymuyor sanırsamuymadığım için saat ben gibi evimden damla sesleri geliyordu kızlar bide ne göreyim evime yukardan su damlıyor eşimibi çağırdım yukarı komşuya gitti meğer kadın uyumadan önce çeşmeyi açık bırakmış kadınınevi su dolmuş uyanmamış ben bi iki damlaya ataktayım şimdi oturduk
Meyve yedim elma ama geçmediOlur olmadık açlık hissi bende de oluyo ya. Çoğunlukla sabredip yemiyorum ama bazen kalkıp meyve yiyorum Allah affetsin
Teşekkürler canım kendi aileme ve dostlarıma bu magnetlerNormalde magnete karşıyım. Böyle üstünde çocuklarının ismi falan yazıyor ya hani. Asmıyorum hiç onları. Ama bu magnet çok tatlışmış bunu kesin asardım.Kapı süsü de çok güzel
Ben de gebeliğin ilk haftalarında kanamam olmuştu üç kaybı olan biri olarak acile koşmuştum Dr eeeee kese yerinde duruyor işte diye bir cümle kurduKızlar bugün her zaman gittiğim hastanenin aciline gittim ağrılarım var diye bi de karnımda inanılmaz bir gerilme vardı. Doktor resmen eee bunun için mi geldin gibi davrandı. Bebeğin kafası var orda nasıl yumuşak olmasını bekliyosun,geçen hafta muayenen varmış o zamandan bu zamana karnında kist çıkcak hali yok yani gibi şeyler söyledi çok üzüldüm. Tecrübesiz olmak çok zor gerçekten ben de sürekli kaygılanmak istemem zaten 6.ayımdayım böyle sadece 2 sefer gittim korkup. Bazı doktorlar gerçekten insanı üzüyor
Umarım tez zamanda düzelir bu durum.bizim doktorumuzda perinataloğa gönderdi Salı günü gideceğiz.Kendi doktorum ben bunu görmüş olsam söylemezdim sana dedi önce ki testlerimiz normal çıktığı için ama biz bitik durumdayız.Yıprattık kendimizi.Başka bir doktorda kendiliğinden 27 28.haftalarda geçiyor dedi.Allah bebeklerimize sağ Salim sağlıcakla zamanında kavuşmamızı nasip etsinBen geçen hafta perinatoloğa gitmiştim detaylı ultrason için orada öğrendik bu kist meselesini öncesinde ikili,üçlü tarama ya da herhangi başka bir test yaptırmadık kendi doktorum gerek görmedi. Perinatolog da kistin kendiliğinden geçebileceğini söyledi ve fetal dna testi tavsiye etti ancak bu test devlet hastanelerinde yapılmıyormuş özelde de 15 bin civarı.Kendi doktorum allah korusun testin sonucu olumsuz çıkarsa bebekten vazgeçmeyi düşünüyor musunuz dedi biz de düşünmediğimizi söyledik öyleyse yaptırmaya çok da gerek yok dedi. Bu cuma kendi doktoruma kontrolüm var benim de bu konuyu tekrar değerlendireceğiz.Umarım hayırlı haberler alırız hepimiz..
Ben boğa burcunu çok severim. Yani ayarlayabilsem boğa olsun diye beklerdim ama çok zor görünüyorPeki erkek için hangi burç? Koç mu iyi, boğa mı? Sezaryen olacağım için koç olur büyük ihtimalle ama sen uzak dur boğa daha iyidir dersen 40 haftamı bekleyeceğim
ben de genellıkle meyve yıyorum o tarz durumlarda hemen bebiş hareketlenıyor :)Olur olmadık açlık hissi bende de oluyo ya. Çoğunlukla sabredip yemiyorum ama bazen kalkıp meyve yiyorum Allah affetsin
Aman ya burç için de beklenmez kiBen boğa burcunu çok severim. Yani ayarlayabilsem boğa olsun diye beklerdim ama çok zor görünüyorsen yapabiliyorsan bekle. İştahı yerinde olur becerikli olur zeki espirili daha ne olsun
Bende beklemem gerçi normal doğum düşünüyorum bebiş ne zaman gelirse yüksek ihtimalle koç olcak amaAman ya burç için de beklenmez ki
Saol canım seninkisi daha kötüymüş zaten kanamayla gitmişsin inanılmaz bir tavır olmuş doktorunki allah gerçekten iyi doktorlarla karşılaştırsın yaBen de gebeliğin ilk haftalarında kanamam olmuştu üç kaybı olan biri olarak acile koşmuştum Dr eeeee kese yerinde duruyor işte diye bir cümle kurdukalktı ayağa gülerek dua et karnında dursun dedi ve gitti ne bir iğne ne bir ilaç ne bir tavsiye şok oldum ve bunlar doktor yani ağlaya ağlaya eve döndüm sabah tüp bebek Dr aradım ilaç iğne yazdılar tavsiyeler de bulundular da bebeğim benimle kaldı Allah'ım iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi geçmiş olsun canım
Gönül isterdi ki iki burç arasından boğa olsunPeki erkek için hangi burç? Koç mu iyi, boğa mı? Sezaryen olacağım için koç olur büyük ihtimalle ama sen uzak dur boğa daha iyidir dersen 40 haftamı bekleyeceğim
Boğaların ben bilirimciliğiyle, diretmeleriyle anlaşmakta zor olabiliyor bazen, özellikle erkek boğa burçlarında böyle bence. Koçlar dobra, eğlenceli. Balık olsa dönem dönem duygusallıklaeı zorlayabilirdi bebişlerimizin.Gönül isterdi ki iki burç arasından boğa olsunama bana da o ihtimal çok zor görünüyor, %90 koç olacak çok daha erken gelme gibi bir durumu olmazsa tabi. Sağlıklı olsunlarda en önemlisi kısmet diyorum artık Normalde ben mart annesi olacaktım balık burcu olcak diye mutluydum çok iyi anlaşırım diye etrafım hep balıklarla çevrili ama kimyasal gebelik oldu. Hemen sonraki ay regl bile görmeden hamile kaldım hiç düşünmeden koç burcu da bana uzak gelirdi normalde Dedim ayarlasanda planlasanda kaderiyle kısmetiyle geliyor Lider ruhlu olurlar, nettirler bu sebeple güzel, biraz dediğim dedik olabilirler sadece
Seninki kesin koç olurBende beklemem gerçi normal doğum düşünüyorum bebiş ne zaman gelirse yüksek ihtimalle koç olcak ama
Olsun tuttuğunu koparan çocuk iyidir hele bu zamanda yaGönül isterdi ki iki burç arasından boğa olsunama bana da o ihtimal çok zor görünüyor, %90 koç olacak çok daha erken gelme gibi bir durumu olmazsa tabi. Sağlıklı olsunlarda en önemlisi kısmet diyorum artık Normalde ben mart annesi olacaktım balık burcu olcak diye mutluydum çok iyi anlaşırım diye etrafım hep balıklarla çevrili ama kimyasal gebelik oldu. Hemen sonraki ay regl bile görmeden hamile kaldım hiç düşünmeden koç burcu da bana uzak gelirdi normalde Dedim ayarlasanda planlasanda kaderiyle kısmetiyle geliyor Lider ruhlu olurlar, nettirler bu sebeple güzel, biraz dediğim dedik olabilirler sadece
Evet canım en önemlisi sağlık tabii bunlar işin eğlenceli kısımlarıBoğaların ben bilirimciliğiyle, diretmeleriyle anlaşmakta zor olabiliyor bazen, özellikle erkek boğa burçlarında böyle bence. Koçlar dobra, eğlenceli. Balık olsa dönem dönem duygusallıklaeı zorlayabilirdi bebişlerimizin.
Ayy en önemlisi sağlıkla gelsinler
Benim eşim ikizler. Normalde pek anlaşamayacağımız yazıyor, ama eğlenceli esprili yanı bana en iyi gelen şey sanırımEvet canım en önemlisi sağlık tabii bunlar işin eğlenceli kısımlarıilk oğlum ikizler mesela eyvah diyordum ama o kadar mutluyum ki şu an ikizlere aşık oldum resmen artık aşk hayatına girecek kişiler düşünsün
Benim eşim balık en yakın arkadaşlarım. Hep balık fln o yüzden olabilir demiştim
Set dediklerim örneğin bunlarBayadır yazamıyorum kafam çok dolu biraz uzaklaşmak istedim.. bizim maddi durum halen sıkıntıda ve bu beni o kadar geriyor ki artık.. ha bu ay bitti ha şu ay bitecek ödemeler derken bebeğimiz doğup gelecek ve bir şey alamamış olacağız diye düşünüp sinirleniyorum. Ama eşim halledeceğim az kaldı bitiyor diyor. Pek ümidim yok açıkcası. Bir araba ticareti vardı eşimin aylardır sonuçlanmayan, dua edin olsun bitsin kızlar ya..
Bebek arabasını kardeşim gibi olan bir kuzenim hediye almak istediğini söyledi yurtdışında yaşıyor direkt trendyol vb siteden alıp gönderir muhtemelen hep hediyelerni o şekilde gönderdi yıllardır çünkü. Geçenlerde bir kaç tane araba attı sonra setlerden bulmuş, şu içinde park yatak, bebek arabası, ana kucağı, mama sandalyesi falan olanlardan. diğer gönderdiği arabalar ile bu setin fiyatları birbirine yakın istersen set alayım sen nasıl istersen diyor. Benim için öyle bir set olması daha iyi elbette, içinde olduğumuz maddi sıkışıklığı düşünürsek. Ama araba konusunda o da ben de bilgisiziz. 4baby markasının seti var mesela trendyol yorumları iyi fakat şikayetvar sitesinde kötü yorumlar da mevcut. İyi bir araba almak mı yoksa böyle bir set almak mı mantıklıdır şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum. Yani o iyi bir araba alırsa ben uygun fiyatlı bir anne yanı da alabilirim sonuçta. Çok kararsızım. Fikirleriniz benim için kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?