- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Canım bazen zorlu günlerden geçiyoruz. Bizde son bi kaç aydır malesef madden çok zorlandığımız bir dönemdeyiz. Bu büyük çaplı şeyleri bende alamadım. Geçen hafta alalım en azından bebek arabasını diye çıktık bakmaya araba bozuldu şaka gibi. Hayatımızda bi çok şey üst üste geldi. Ama maddi sorunlar elbette zamanla aşılır.Bayadır yazamıyorum kafam çok dolu biraz uzaklaşmak istedim.. bizim maddi durum halen sıkıntıda ve bu beni o kadar geriyor ki artık.. ha bu ay bitti ha şu ay bitecek ödemeler derken bebeğimiz doğup gelecek ve bir şey alamamış olacağız diye düşünüp sinirleniyorum. Ama eşim halledeceğim az kaldı bitiyor diyor. Pek ümidim yok açıkcası. Bir araba ticareti vardı eşimin aylardır sonuçlanmayan, dua edin olsun bitsin kızlar ya..
Bebek arabasını kardeşim gibi olan bir kuzenim hediye almak istediğini söyledi yurtdışında yaşıyor direkt trendyol vb siteden alıp gönderir muhtemelen hep hediyelerni o şekilde gönderdi yıllardır çünkü. Geçenlerde bir kaç tane araba attı sonra setlerden bulmuş, şu içinde park yatak, bebek arabası, ana kucağı, mama sandalyesi falan olanlardan. diğer gönderdiği arabalar ile bu setin fiyatları birbirine yakın istersen set alayım sen nasıl istersen diyor. Benim için öyle bir set olması daha iyi elbette, içinde olduğumuz maddi sıkışıklığı düşünürsek. Ama araba konusunda o da ben de bilgisiziz. 4baby markasının seti var mesela trendyol yorumları iyi fakat şikayetvar sitesinde kötü yorumlar da mevcut. İyi bir araba almak mı yoksa böyle bir set almak mı mantıklıdır şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum. Yani o iyi bir araba alırsa ben uygun fiyatlı bir anne yanı da alabilirim sonuçta. Çok kararsızım. Fikirleriniz benim için kıymetli
Bence arabaya çok para vermeye gerek yok. Ancak hızlıca bir araştırma yaparsan olumlu yorumlara da odaklanıp daha kolay karar verirsin. Çünkü inan bana her model arabadan şikayet ve olumsuz yorum var. Enteresan bir şey. Bebek arabası ne kadar hafif ise o kadar iyi oluyor. Kolay katlanabilen olması iyi oluyor. Tabi başka detaylar da var sürüş vs gibi. Mağazada hepsi pürüzsüz zeminde kolay gidiyo ama dışarıyı açıkçası yaşayıp görcez. Bazen yolda görüyorum aşırı dandik bebek arabalarıyla gezidiryo kadınlar. En kötü ne olabilir ki zaten. Set mantıklıymış eğer çok kötü değillerse.Bayadır yazamıyorum kafam çok dolu biraz uzaklaşmak istedim.. bizim maddi durum halen sıkıntıda ve bu beni o kadar geriyor ki artık.. ha bu ay bitti ha şu ay bitecek ödemeler derken bebeğimiz doğup gelecek ve bir şey alamamış olacağız diye düşünüp sinirleniyorum. Ama eşim halledeceğim az kaldı bitiyor diyor. Pek ümidim yok açıkcası. Bir araba ticareti vardı eşimin aylardır sonuçlanmayan, dua edin olsun bitsin kızlar ya..
Bebek arabasını kardeşim gibi olan bir kuzenim hediye almak istediğini söyledi yurtdışında yaşıyor direkt trendyol vb siteden alıp gönderir muhtemelen hep hediyelerni o şekilde gönderdi yıllardır çünkü. Geçenlerde bir kaç tane araba attı sonra setlerden bulmuş, şu içinde park yatak, bebek arabası, ana kucağı, mama sandalyesi falan olanlardan. diğer gönderdiği arabalar ile bu setin fiyatları birbirine yakın istersen set alayım sen nasıl istersen diyor. Benim için öyle bir set olması daha iyi elbette, içinde olduğumuz maddi sıkışıklığı düşünürsek. Ama araba konusunda o da ben de bilgisiziz. 4baby markasının seti var mesela trendyol yorumları iyi fakat şikayetvar sitesinde kötü yorumlar da mevcut. İyi bir araba almak mı yoksa böyle bir set almak mı mantıklıdır şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum. Yani o iyi bir araba alırsa ben uygun fiyatlı bir anne yanı da alabilirim sonuçta. Çok kararsızım. Fikirleriniz benim için kıymetli
Bir de ben bebek arabası ile çocuğu çarşıya pazara götürecek birisi değilim açıkcası, en fazla sağlık ocağına götürürüm o da evimin arkasında. Ya da avmde kullanılır orası da pürüzsüz zemin. Böyle düşününce set daha mantıklı geliyor bir kaç ihtiyacım birden hallolur en azından diyorum. Ama setteki araba ile ilgili bir haftada tekerleri çıktı vs gibi yorumlar gördüm şikayetvar da. Halbuki trendyolda puanı çok yüksek setin, yorumları güzel. Biraz daha araştırayım.Bence arabaya çok para vermeye gerek yok. Ancak hızlıca bir araştırma yaparsan olumlu yorumlara da odaklanıp daha kolay karar verirsin. Çünkü inan bana her model arabadan şikayet ve olumsuz yorum var. Enteresan bir şey. Bebek arabası ne kadar hafif ise o kadar iyi oluyor. Kolay katlanabilen olması iyi oluyor. Tabi başka detaylar da var sürüş vs gibi. Mağazada hepsi pürüzsüz zeminde kolay gidiyo ama dışarıyı açıkçası yaşayıp görcez. Bazen yolda görüyorum aşırı dandik bebek arabalarıyla gezidiryo kadınlar. En kötü ne olabilir ki zaten. Set mantıklıymış eğer çok kötü değillerse.
İnşallah en kısa zamanda yoluna girer her şey
Kızlar merhaba dün kontrole gittim 25+3 olduk ama 26+4 çıktık kilo olarak da 973 gr çıktı bebeğim doktor genetik şeker hastalığı olup olmadığını sordu yok diyince 3-4 gün evde takip edelim dedi. Bugün cihaz aldım açlık 101 çıktı sizce yüksek değil mi tokluk değerimi ise bi 15 dk sonra ölçeceğim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Haydaaaa bu ne ya. En dayanılabilir hastalığı seçip o güne alalım bariKızlar bakın burada ayın fazları varmış. Ne gün ameliyat öneriliyor ne gün önerilmiyor falan yazıyo. O tarihlerde hangi organlarda sıkıntı olabiliyo gibi. Bunlar ne kadar doğru ya? Nisan da doğruamıcam bu gidişle ben hepsine ameliyata uygun değil demişler fghbnjmkö
Nisan 2024'te Ay'ın evreleri, Ay Evresi Takvimi
Astro-Seek - Sizinle aynı gün doğan kişileri arayıntr.astro-seek.com
Setin linkini atar mısın bakalımBir de ben bebek arabası ile çocuğu çarşıya pazara götürecek birisi değilim açıkcası, en fazla sağlık ocağına götürürüm o da evimin arkasında. Ya da avmde kullanılır orası da pürüzsüz zemin. Böyle düşününce set daha mantıklı geliyor bir kaç ihtiyacım birden hallolur en azından diyorum. Ama setteki araba ile ilgili bir haftada tekerleri çıktı vs gibi yorumlar gördüm şikayetvar da. Halbuki trendyolda puanı çok yüksek setin, yorumları güzel. Biraz daha araştırayım.
Aynı paraya ya sadece iyi bir araba, ya da böyle bir set.. düşünelim bakalım.
Teşekkür ediyorum
Ben anlamadım ya evet ne demek yaniHaydaaaa bu ne ya. En dayanılabilir hastalığı seçip o güne alalım bari
Her şeyden önce eşin de sen de bebeğin de sağlıklısınız, buna çok şükür. Para, maddiyat bunlar gelip geçici şeyler, biliyorum günümüz dünyasında buna takılmamak çok zor ama canını sıkıp kendini üzme lütfenBayadır yazamıyorum kafam çok dolu biraz uzaklaşmak istedim.. bizim maddi durum halen sıkıntıda ve bu beni o kadar geriyor ki artık.. ha bu ay bitti ha şu ay bitecek ödemeler derken bebeğimiz doğup gelecek ve bir şey alamamış olacağız diye düşünüp sinirleniyorum. Ama eşim halledeceğim az kaldı bitiyor diyor. Pek ümidim yok açıkcası. Bir araba ticareti vardı eşimin aylardır sonuçlanmayan, dua edin olsun bitsin kızlar ya..
Şşşşş, sadece evet.Ben anlamadım ya evet ne demek yani
İyi olmaya çalışıyorum kuzum iyiyim de toparladım. Bebişim de yoğun bakımda. Önce Allah a sonra doktorlara emanet
12 ay puset kullanılmayacak mı araçtaHer şeyden önce eşin de sen de bebeğin de sağlıklısınız, buna çok şükür. Para, maddiyat bunlar gelip geçici şeyler, biliyorum günümüz dünyasında buna takılmamak çok zor ama canını sıkıp kendini üzme lütfen
Ben birçok eşyayı sağdan soldan bulup aldım, yeni aldığım tek şey arabası oldu çocuğun ve onda hatırı sayılır masraf yaptım bir tek. Bir de oto koltuğuna para vericem. Günde iki-üç kere dışarı çıkacağımı düşünerek kendi ihtiyaçlarımı da gözettim ve o şekilde karar aldım. Senin de ihtiyacın neye yönelikse o şekilde ilerle bence, şimdi mesela bebek seti diye sattıkları şeyin içinde iki ay kullanıp sonra hiç kullanmadığın şey de oluyor, ne bileyim bazı insan çocuğuyla hiç dışarı çıkmıyor, bazı insan çocuğun uyku saatini komple dışarıda geçiriyor o yüzden arabaya çok önem veriyor gibi konular var. Biraz daha böyle geniş kapsamlı düşünmeye çalışırsan işin daha kolaylaşır bence. Bu arada set dediğin şeyin bir linkini at bakalım beraber burada tecrübeli anneler de var, mutlaka yorum yaparlar
O kadar eminim ki başından beri en kısa zamanda bebişinle evine döneceğine. Evdeki çocuklar bayılacak prenseseİyi olmaya çalışıyorum kuzum iyiyim de toparladım. Bebişim de yoğun bakımda. Önce Allah a sonra doktorlara emanet
Ya seninle kim eğlenebilir tövvbessst
Canım gelsin geçsin bu günler. Bebişini sağlıkla al yoğunbakımdan inşallah. Dualarımız sizinleİyi olmaya çalışıyorum kuzum iyiyim de toparladım. Bebişim de yoğun bakımda. Önce Allah a sonra doktorlara emanet
Bende özgür ruhluyum oğlumda özgür ruhlu gelecek olanda artık evde balık olan düşünsün yay koç ikizler balık kombinasyonuylaBenim eşim ikizler. Normalde pek anlaşamayacağımız yazıyor, ama eğlenceli esprili yanı bana en iyi gelen şey sanırım
Koç burcu çok yakınım olmadı hiç, bakalım kızçemizle deneyimleyeceğiz inşallah
Temel seviye astroloji eğitimi aldım, boğayla ilgili yorumumu hem ondan yola çıkarak hemde abim boğa burcu ona dayanarak yaptım. Tabiki boğanın en güzel abantajı da ailelerine çok bağlı oluyorlar. Bakalım bizim koçlar özgür ruhlu gelecek
Canım benim doktorda 2 doz dedii ama ben tek doz yaptırıcam Oda ALLAH NASİP ederse sağlıkla ilerlemeye devam edersek ilerde yaptırıcam canım 24. Haftadayım bende 6 ay koruyormuş tek dozda ALLAH ın izniyle sağlıkla ilerlesin tüm bebişlerKızlar ben tetanoz hala yaptirmadim 24.haftamdayim.. en son 2019da yaptırmıştım.. saglikocagina gittiğimde bana hemen tetanoz vuracakti sana bir tane yeter dedi ben bogmacali olandan istiyorum dedim onuda hemen vuracakti bende vurdurmadim.. normalde 27.haftadan itibaren vurulması gerekiyor diye arastirmistim.. siz ne yaptınız kızlar bu aşıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?