2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bakın burada ayın fazları varmış. Ne gün ameliyat öneriliyor ne gün önerilmiyor falan yazıyo. O tarihlerde hangi organlarda sıkıntı olabiliyo gibi. Bunlar ne kadar doğru ya? Nisan da doğruamıcam bu gidişle ben hepsine ameliyata uygun değil demişler fghbnjmkö

Canım bazen zorlu günlerden geçiyoruz. Bizde son bi kaç aydır malesef madden çok zorlandığımız bir dönemdeyiz. Bu büyük çaplı şeyleri bende alamadım. Geçen hafta alalım en azından bebek arabasını diye çıktık bakmaya araba bozuldu şaka gibi. Hayatımızda bi çok şey üst üste geldi. Ama maddi sorunlar elbette zamanla aşılır.
Ben anne yanını uygun bir şey almayı düşünüyorum. Bebek arabasını en azından 3 yıl kullanırız diye varsayarak biraz daha iyi bi şey almak istiyorum. Kayınvalidem almak istedi, şunu beğendim diyemiyorum kadını madden zorlar diye. Bu ay maaştan sonra bakalım alabilecek miyiz,ekstra bi şey çıkar korkusu taşıyorum.
Söylediğin markayı bilmiyorum ama alan, daha önce kullanan varsa yazar sende ona göre karar verebilirsin. Ya da bulundupun yerde gidip bakma şansın varsa bakabilirsin bence.

Bence arabaya çok para vermeye gerek yok. Ancak hızlıca bir araştırma yaparsan olumlu yorumlara da odaklanıp daha kolay karar verirsin. Çünkü inan bana her model arabadan şikayet ve olumsuz yorum var. Enteresan bir şey. Bebek arabası ne kadar hafif ise o kadar iyi oluyor. Kolay katlanabilen olması iyi oluyor. Tabi başka detaylar da var sürüş vs gibi. Mağazada hepsi pürüzsüz zeminde kolay gidiyo ama dışarıyı açıkçası yaşayıp görcez. Bazen yolda görüyorum aşırı dandik bebek arabalarıyla gezidiryo kadınlar. En kötü ne olabilir ki zaten. Set mantıklıymış eğer çok kötü değillerse.

İnşallah en kısa zamanda yoluna girer her şey

Kızlar merhaba dün kontrole gittim 25+3 olduk ama 26+4 çıktık kilo olarak da 973 gr çıktı bebeğim doktor genetik şeker hastalığı olup olmadığını sordu yok diyince 3-4 gün evde takip edelim dedi. Bugün cihaz aldım açlık 101 çıktı sizce yüksek değil mi tokluk değerimi ise bi 15 dk sonra ölçeceğim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Bir de ben bebek arabası ile çocuğu çarşıya pazara götürecek birisi değilim açıkcası, en fazla sağlık ocağına götürürüm o da evimin arkasında. Ya da avmde kullanılır orası da pürüzsüz zemin. Böyle düşününce set daha mantıklı geliyor bir kaç ihtiyacım birden hallolur en azından diyorum. Ama setteki araba ile ilgili bir haftada tekerleri çıktı vs gibi yorumlar gördüm şikayetvar da. Halbuki trendyolda puanı çok yüksek setin, yorumları güzel. Biraz daha araştırayım.

Aynı paraya ya sadece iyi bir araba, ya da böyle bir set.. düşünelim bakalım.
Teşekkür ediyorum

Meine Sterne bekleniyorsunuz

Haydaaaa bu ne ya. En dayanılabilir hastalığı seçip o güne alalım bari

Setin linkini atar mısın bakalım

Her şeyden önce eşin de sen de bebeğin de sağlıklısınız, buna çok şükür. Para, maddiyat bunlar gelip geçici şeyler, biliyorum günümüz dünyasında buna takılmamak çok zor ama canını sıkıp kendini üzme lütfen

Ben birçok eşyayı sağdan soldan bulup aldım, yeni aldığım tek şey arabası oldu çocuğun ve onda hatırı sayılır masraf yaptım bir tek. Bir de oto koltuğuna para vericem. Günde iki-üç kere dışarı çıkacağımı düşünerek kendi ihtiyaçlarımı da gözettim ve o şekilde karar aldım. Senin de ihtiyacın neye yönelikse o şekilde ilerle bence, şimdi mesela bebek seti diye sattıkları şeyin içinde iki ay kullanıp sonra hiç kullanmadığın şey de oluyor, ne bileyim bazı insan çocuğuyla hiç dışarı çıkmıyor, bazı insan çocuğun uyku saatini komple dışarıda geçiriyor o yüzden arabaya çok önem veriyor gibi konular var. Biraz daha böyle geniş kapsamlı düşünmeye çalışırsan işin daha kolaylaşır bence. Bu arada set dediğin şeyin bir linkini at bakalım beraber burada tecrübeli anneler de var, mutlaka yorum yaparlar

12 ay puset kullanılmayacak mı araçta

Karusel E evdekiliyakat
kuzenimin baktığı arabalar da 8- 10 bin tl civarı. Daha yükseğine de bakıyor ama ben müsade etmiyorum hediye alacağı için abartmak istemiyorum. Arabayı o alınca ben de diğer ihtiyaçları bir şekilde hallederim aslında. İkinci el bile çok var temiz satılan anne yanı vb ihtiyaçlar. Ama yine de set bi kolay görünüyor insana elbette.

İyi olmaya çalışıyorum kuzum iyiyim de toparladım. Bebişim de yoğun bakımda. Önce Allah a sonra doktorlara emanet
Canım gelsin geçsin bu günler. Bebişini sağlıkla al yoğunbakımdan inşallah. Dualarımız sizinle

Bende özgür ruhluyum oğlumda özgür ruhlu gelecek olanda artık evde balık olan düşünsün yay koç ikizler balık kombinasyonuyla

Canım benim doktorda 2 doz dedii ama ben tek doz yaptırıcam Oda ALLAH NASİP ederse sağlıkla ilerlemeye devam edersek ilerde yaptırıcam canım 24. Haftadayım bende 6 ay koruyormuş tek dozda ALLAH ın izniyle sağlıkla ilerlesin tüm bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…