2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım inşallah peki içinde boğmaca olandan mi yoksa normal tetanoz olmayı düşünüyorsun

bana böyle set halinde satılan şeyler hep ittirme geliyor, mutlaka üç dört tane olmasa da olur şey oluyor içinde bir de hiçbir şeyin kalitesinden emin olamıyorum. tabi ki sen bilirsin ama senin yerinde olsam bulunduğum şehirde kuzenin almak istediği arabaları satan bir mağazaya gidip değerlendirirdim, setin içindeki park yatak ve yenidoğan puseti hariç her şey sanki olmasa da olur şeyler gibi. Sen bilirsin yine güzelim

Amin canım inşallah peki içinde boğmaca olandan mi yoksa normal tetanoz olmayı düşünüyorsun
Canımm normalde boğmacalı olanı araştırmıştım doktora sordum normal tetenoz ol dedii sağlık ocakları takip ediyor dedii bendee tamam dedim özellikle 2 doz ol diyor tabii mecbur değilim ve doğum yapıp tek doz olann arkadaşlarım hiç olmayan arkadaşlarımda var o sebeple tek doz normal olucam gibii ama başka bir doktorada danışabilirim ALLAH NASİP ederse sağlıkla ilerleyelim

Amin inşallah sağol canım benim

Ben de aynını düşünüyorum aslında sadece set olması cezbedici geldi sanırım. Zaten oda yapamayacağım ihtiyaçlarımız az olacak. Bekarlıktan kalan bir dolabım var üç kapaklı onu kullanır ya da satıp yenisini alırım. Bir de anne yanı aldım mı zaten geriye diğer ıvır zıvırlar kalıyor. Kuzenim orta karar bir araba alsın en iyisi.. prego bakmıştık ama iyi midir biraz araştırayım.

Uçuk fiyat olmayan araştırıp aldığınız arabaları link atabilirseniz sevinirim kızlar bir bakayım, sabah okul akşam özel ders derken detaylı araştıramıyorum bi oturup gündemimiz yeni yeni buralara geldi de

Ben de sete çok sıcak bakamadım ya bebek arabası alırsa daha iyi olur bence sen de beşiğini falan alırsın
Yok kız 6 ay değil mi, belli bir aydan sonra oto koltuğuna geçiyon? Sen doona almıştın gerçi o farklı olabilir. Eğlendiğimiz Karusel daha iyi bilir
6 aydan sonra evet oto koltuğu

12 ay puset kullanılmayacak mı araçta
Max 5 ay kullanmıştım diye hatırlıyorum. Oturma becerisi kazandıktan sonra oto koltuğuna geçirmiştim. Ana kucağı max. 6 aydan sonra hem araba hem de bebek arabası için işlevini tamamlıyor.

benım de doktorum tek doz olman yeterlı o da cok gereklı degıl ama ne olur ne olmaz dogum zamanı aletlerle ılglı bır sıkıntı yasamamak adına yapıyoruz kı yasanmaz dedi

benım de doktorum tek doz olman yeterlı o da cok gereklı degıl ama ne olur ne olmaz dogum zamanı aletlerle ılglı bır sıkıntı yasamamak adına yapıyoruz kı yasanmaz dedi
Doktorun keşke benim doktorum olsa gerçekten her doktor farklı bir şey söylüyor

Doktorun keşke benim doktorum olsa gerçekten her doktor farklı bir şey söylüyor
Canım sen kendi doktoruna güven. Bakacak olursak her konuda hepsinin farklı görüşleri var. Ben başından beri bana ne diyorsa yapıyorum. Sonuçta bu adama benden önce tonlaaaa hamiş gitti ve bebiş doğurttu. Bana ne diyorsa aynını onlara da söyledi. Ben de 2. dozu olacağım mesela.

Anladım canım.. gerçekten öyle hepsinin farklı bi görüşürüz var.. Bende içime sineni yapmaya çalışıyorum o yüzden tetanozu büyük ihtimal 27.haftadan sonra vurulcam

KIZLAR SELAM benim doğuma çok az kaldı ve elimde hiç kullanılmamış kremim kaldı yanında böyle serumda kullanıyordum faydası oldu hiç çatlak yaşamadım sadece serumdan 3 adet kullandım 20 adet var toplam bundan daha uygun fiyata satmayı düşünüyorum hiç kullanılmadı almak isteyen olursa yazabilir mi?

Ay bi meşgul oldum, giremedim neler neler konuşulmuş yine.

Ben burc mevzusundan giriyorum: koç iyidir. Eğlenceli, ozgur, kendi başına buyruk, akilli, uyanık, kızlar peşinde koşuyor, kazanova olsun benim oğlum ben niyeyse çocuğumu öyle hayal ediyorum, ama böyle kızlara nasıl davranılmasını gerektiğini bilen centilmen bir kazanova. Levent adında koç burcu biri bence bu kriterlere sahiptir. Kızlar düşünsün

Kız 22nisandan önce doğarsa kızım böyle mi olacak anan yarrabim kimi kınadım hoş bidaha olmaz diye çocuğum herkesi kınadım iki çocuğum parmakla gösterilen terbiyeli kibar çocuklar Buda onlara baksın ya 22nisandan sonra doğarsa kocamı doğurmuş olurum herşeye küsen tiripkolik çocuk yukarı tükürsek boğa aşağı tükürsen koç

Hamurlar bişi soracağım böyle durmadan vurmak olmuyor dimi o hıçkırıkmı yani sürekli öyle vuruyor gibi ama üst üste olunca dedim hıçkırık mı acaba bi duruyor sonra tekrar başlıyor da

Bu mesajıma bi like atar mısın? Şimdi dışarıdayım, eve gidince unutmadan yazarım.

Kız koçlar farklı erkekler farklı. Boğa erkeği allahin gücüne gitmesin emme beni accık sıkıyo.

Hamurlar bişi soracağım böyle durmadan vurmak olmuyor dimi o hıçkırıkmı yani sürekli öyle vuruyor gibi ama üst üste olunca dedim hıçkırık mı acaba bi duruyor sonra tekrar başlıyor da
Canım hamur çekti allah seni kahretmeye ya belli bir ritimde oluyorsa hıçkırıyor minnoşlar, endişelenecek bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…