2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hamur çekti allah seni kahretmeye ya belli bir ritimde oluyorsa hıçkırıyor minnoşlar, endişelenecek bir şey yok
Agahahahah ay sesli güldüm kız bende şimdi fark ettim iç sesim yazmış hıçkırsın bakalım ağzını yediğim

Öneri için çok fikrim yok açıkçası ben kafada üç beş modele indirip öyle alışverişe gitmiştim ama Joie bebek arabalarının yorumları çok iyi görmüştüm hep, ebebek’te yüzde yirmi indirim de var bir bak istersen belki o bütçe içinde hem puset hem araba denk geliyordur
Misal:
http://Mirus Çift Yönlü Bebek Arabası

20 Nisan ve sonrası Boğa diye biliyorum canım.

Hamurlar bişi soracağım böyle durmadan vurmak olmuyor dimi o hıçkırıkmı yani sürekli öyle vuruyor gibi ama üst üste olunca dedim hıçkırık mı acaba bi duruyor sonra tekrar başlıyor da
Ben gerçekten adımın önüne ekleyebilirim yürüyen baston ekmek olarak. Yerinde bir tabir oldu

Ay bu gurubun enerjiside çok iyi valla arada girip girip modumu yükseltmek için okuyorum pek yazmasamda
Kız maşallah de, sonra da senkronize kıç nasıl kaşınır onu organize edelim dkkdk.

Açlık cok. 90ı geçmemesi lazım. Yemekten sonra 1 saat olcunce kaç çıkıyor? Bebeğiniz bir hafta onde, bu çok sıkıntı değil ama kilosu çok geldi bana. Benim açlığım 105 civarı çıkmıştı diye hatırlıyorum, 9. Haftadan beri şeker biliniyor bende. Hemen diyete girin, diyet derken katı bir diyet değil, sağlıklı beslenme, şeker çok çok nadir ve az miktarda, basit karbonhidrat da yemeyin (beyaz ekmek, makarna vs.) Bana 105 ile insülin de verdiler, her gece yatmadan kullanıyorum, o da cok fayda ediyor ama her durumda verilmiyor o. Yarın da böyle yüksek çıkarsa doktorunuza hemen haber verin ve çaresine bakılsın. Şeker korkulacak bir şey degil, sadece hayatınızı ona göre sekillendjrmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…