2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yolun Adana’ya düşerse beklerim Keşke bi kahvaltıda buluşabilseydik kusana kadar yerdik
O kadar şanslısın ki böyle bi mutfağın olduğu şehirde yaşadığın için ben karadenizliyim ama tam bir hatay-adana mutfağı hayranıyım. Buldukça biberli ekmekler, halhalı yeşil zeytinler, zahterler sipariş ediyorum. Kim bilir yerinde yesek nasıl lezzetlidir tüm bunlar

Al benden de o kadar, deliriyorum ya o mutfağa harika bir şey. Ben egeliyim, ege mutfağı da çok severim ama yav düşününce ben sanki her mutfaği seviyorum. Neyse tamam bisi demedim ben.

benım de doktorum tek doz olman yeterlı o da cok gereklı degıl ama ne olur ne olmaz dogum zamanı aletlerle ılglı bır sıkıntı yasamamak adına yapıyoruz kı yasanmaz dedi
Anladım canım benimde doktor 2 doz dedii ama ben tek doz olucam Nasipse

Bence de şanslıyım ya afiyet olsun, tabii farklılıklar vardır ama hemen hemen aynı yine de

“Gazla çalışırlar” dediği yerde koptum, okurken tospalak la bu dedim, yaşadıklarımızı gözümün önüne getirirken ahaahaha, deli
Evet ya damarımdan girilirse çok pis gaza geliyorum ki çevresinde aşırı derece de koç olan biri olarak söyleyebilirim ki erkeği de böyle kadını da

Tokluk şekerim 103 çıktı açılık yüksek çıktı bakalım yarın sabah da aç ölçeceğim su bile içmeden mi ölçmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…