2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar bugün tüp bebek doktorumda kontrolüm vardı. Ben hep inşallah normal doğum olur diyordum. 3. Denemede oldu bizim şükür. Doktor dedi ki tüp bebekler daha çok uğraşmalı kıymetli gebelik geçtiği için sezeryan yaparız normal doğumda oluşabilecek en ufak bir komplikasyon ortada bırakmayalım. Baktık normale uyumlu suyun gelir sancın olur o zaman normal olur dedi kafam karıştı. Kendi yarım saatte bitirmek için mi böyle dedi acaba ??

Ve 24+4 oğlum ama ultrasonda önde 25+3 kilosu da 800 gram şuanlık makat geliş normale uyumlu değil ama düzelebilir daha

Tekrar tekrar yazdım ama aklıma geldikçe kusura bakmayın bide ben sadece 4 kilo aldım. Doktor dedi ki şeker yüklemesi yapmayalım kilo da almamışsın zaten yoktur sende dedi ne yapmalıyım çok kararsız kaldım

Nabzi cok hizli atan var mi? Sanki spor yapmis gibi ama güm güm böyle
Oluyor canım, normal. Akıllı saat varsa oradan takip et bakalım uzanıp, yarım saatten uzun sürüyorsa bir tansiyon ölçüp doktora danışırsın

Pişi yapacaksın o hamurla şimdi
Hanımlar yerine hamurlar demiş bize de doğru aslında
Ahahahaha ya Allah seni ne yapmaya
Oo o bir şey mi üç ay önce sıkma sıkma dediniz hala yiyemedim burnumda tütüyor. Oğlumu alıp Hataya gelecem sıkmanı yemeye
benimde kaç gündür canım bişi çekiyordu demeyeyim canınız çeker gittim aldım yarına yapacağım kendime inşallah
20 Nisan ve sonrası Boğa diye biliyorum canım.
ben baktım 22 Nisan boğa 20 Nisan koçtu
bi sıkıntı yoksa neden böyle diyor ki sonuçta sorun olmadığı sürece en iyi doğum yöntemi normal doğumdur inşallah herşey yolunda gider ve normal doğurursun

Oluyor canım, normal. Akıllı saat varsa oradan takip et bakalım uzanıp, yarım saatten uzun sürüyorsa bir tansiyon ölçüp doktora danışırsın

Tansiyon aletim var evde (nerden, niye aldiysam). Ölcüyorum tansiyon normal cikiyor ama nabiz ama viiiiiyyy. Arastirdigim kadariyla da kanin cok hizli dolasmasindan hamilelikte normal yaziyor ama agzimda atiyor sanki kalbim eheh

Baz doktorlar böyle söylüyor, kıymetli bebek diye sezeryan yapalım diye. Benim de tüp bebekle oldu hem de 6. Transferde. İkinci yumurta toplamada oldu, ilk embryolarda bir sorun vardı tahminimiz. Baya da uzun ve meşakatli bir süreç oldu. Hala da tüp bebek doktorum takip ediyor, doğumda onunla olacak. Benim doktorum eğer normal doğabilecekse niye sezeryan yapalım dedi; fakat gelişiyle ilgili bir sorun olursa eskisi gibi vakum ya da forseps kullanmam, sezeryan yaparım dedi. Benim bayrama denk gelebilir, ondan sordum tekrar öncesinde mi doğacak diye, sadece tarih için sezeryan yapmam dedi. Biraz doktoruma bıraktım kararı açıkçası. Bebek de anne de sağlıklı olduktan sonra doğum şekli bence o kadar da önemli değil. Benim gönlümden geçen normal doğum ama kısmet ne olur bilmiyorum. Sezeryanın da komplikasyonları var, normal doğumun da.

İnşallah normal olur

Maşallah sende maddi manevi yaşamışsın canım sağlıklı evlat olsunlar. Bende akışına bırakıp öncelik normal olmasını istediğimi söyleyeceğim bakalım

Maşallah sende maddi manevi yaşamışsın canım sağlıklı evlat olsunlar. Bende akışına bırakıp öncelik normal olmasını istediğimi söyleyeceğim bakalım
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Herkesin durumu kendisine. Ben şöyle düşünüyorum, 9 ay kendimi ve bebeğimi emanet ermişim doktoruma, doğumda da ederim gibi. Doktoruma çok güveniyorum, bakalım nolcak kısmetimizde ne varsa.

Geçen de şalgam diyodu

Ye kabağı, salla göbeği

Eklentiler

• 1000037294.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 49
Ben bi tek inat, tuttuğunu koparan özelliğini biliyorum bir de çok hareketli oluyorlarmış galiba küçükken
Burcundan olmasa inadını anasından kesin alır yavrum bende inatçıyım karnımda bile zıpır zıpır şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…