2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

31 aralıkta bende rahatsızlandım 5 saat kesintisiz adet sancısı gibi yaşadım şükür geçtide kontrole gdiicem yarın aylık kontrolüme
Benim de bi haftaya yakındır adet sancısı gibi ağrı çekiyorum geliyor gidiyo sancı belki bu aylarda rahim büyüyor ya ondan olduğunu düşünüyorum bende
doktor bana Nisan ortası dedi ama benim içimden bi his 38de gelecek diyo oda ilk haftası gibi duruyor ama geç gelmek isterse nereye giderse artık

Niyeyse 38. hafta için benim de içimde bir his var. Ay hayırlısı bakalım. 5 Ocak oldu bile.

Oglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis
Diğer grupta biri tahin yedim geçti demişti sanki mide için bugün. Mide için mi demişti, bugün mü demişti emin değilim

Diğer grupta biri tahin yedim geçti demişti sanki mide için bugün. Mide için mi demişti, bugün mü demişti emin değilim
doğru, dün demişti ha ben de hatırlıyorum çünkü tahin yağ çok saçma değil mi bir deneriz diye düşünmüştüm ama hangi grup diye sorarsan onu hatırlamıyorum

Kızlar

⛑ Bugün 7. gün ve daha iyiyim günler sonra şükürler olsun. Doktoruma vicks kullanabilir miyim diye sordum. Kullan sıkıntı yok dedi. O da baya nefesimi falan rahatlattı. Ciğerlere indiği için maalesef çayla balla geçmeyecekmiş. Hastanelere yatmaktan son anda döndüm resmen antibiyotik sayesinde. Gerekli durumlarda doktorlar bir ilaç veriyorsa kullanmak çok önemli. Endişe edecek bir şey yok. Diğer hasta olan arkadaşlarım da inşallah hızla toparlarlar. Umarım bir daha kimse de hastalanmaz.

Benimde 7 nisan görünüyor ama sanmıyorum nisanda doğurcağımı

Ay kızlar. Malum bu hastalık bana eşimden bulaştı. Evden dışarı çıktığım da yok. 2 gün önce Kv ile konuşuyordu eşim. Hasta olduğunu anladılar sesinin değişikliğinden. "ah oğlum, ceylan gözlüm kıyamam" dedi. Eşim benim de hasta olduğumu söyledi. Kv " e dikkat etse ya kendine" dedi Eşim de kızdı. "Anne nası dikkat etçek kız dışarı çıktığı yok garibimin ben eve getirdim hastalığı napsın" dedi.

Dün Kv yine aradı. "tüm gün aklımdan çıkmadın oğlum yerimde duramadım nasılsın bugün daha iyi misin" diye sordu eşime. Eşim de benim adımı söyleyip " iyi anne afratafra daha iyi bugün" dedi Telefon kapanınca "annen seni sordu sen benni söyledin iyi oldumu farkında mısın" diye sordum. " Önce seni sorması gerekiyordu" dedi.

Niyeyse 38. hafta için benim de içimde bir his var. Ay hayırlısı bakalım. 5 Ocak oldu bile.
Evet gerçekten kış hamileliği çok güzel iki tane yaz hamileliği gördüm aman aman sıcak ter kaşıntı pişik inanılmaz zor geçiyor ve en önemlisi uzun günler kışın günleri kısa güzel geçiyor hep güzel geçsin bi avazda kurtulalım amin
Benimde 7 nisan görünüyor ama sanmıyorum nisanda doğurcağımı
ay martta haberler alıcaz desene her doğuran bizi heyecana koyar ay sıra bize geldimi diye

o da anasının bi' oğlu ya yazıktır elleşme... diye oğlan analığı yapıyım bari napıyim?!
şaka bir yana benim kayınvalidem çok iyi biri olduğu için hiç anlamıyorum ha bu çekişmeleri, bizde ben soğuğumdur ona rağmen kadıncağız hep alttan alıp idare etmeye gayret eder. iki üç kere kötü takıştık, bakalım bebekle beraber bu takışmalar çoğalacak mı napacak. eşin iyi yapmış, o akıl edip soramıyorsa siz söyleyeceksiniz tabi heheh.

Eşime ah kuzum kıyamam diyip bana dikkat etse ya demesi dfghjnkmlö asıl takıldığım o.

Ya maalesef herkes aynı değil. Eşimin annesi eşinden görmediği her şeyi oğlundan bekliyor. Oğlu gezdirsin, oğlu yedirsin, oğlu alsın, oğlu yapsın. Eşim 2 kişiye kocalık yapmaya çalışıyor gibi oluyor hal böyle olunca. Tonla şey var da işte, eşim sağolsun görüyo da benim bir şey dememe gerek kalmıyor artık. Düşün biz ilk defa tatile gittik evlendikten sonra eşimle ama eşim bunu annesine söylemeye çekindi, annesi üzülür neden onu götürmedi benle tatile gidiyo diye

Dün akşam enteresan bişi daha dedi annesi. "Siz iyi olun da, biz parasız da olsak burada yalnız da olsak önemli değil" Bu ne demek şimdi başkası duysa açlar falan sancaklar. Acıtasyonnnn

ya ben kendi annemin kayınvalideliğini de gördüğüm için oğlumculuğun gerçekten başka bir seviye olduğunu çok iyi biliyorum ve anlıyorum ki benim annem aşırı kendi ayakları üzerinde, kimseye ihtiyaç duymayan, her işi kendi gören, gamsız ve sıfır anaç bir kadındır yani, hiç öyle kendini acındırsın falan öyle bir tip değil ona rağmen. kardeşim hasta olduğunda aynı muhabbet yaşanmıştır, gözüm kapalı eminim çünkü oğlumculuk şovdur, dramdır, arabesktir ve bunu gerektirir hahah of anamı gömdüm ya durduk yere senin yüzünden üzüldüm şimdi kldksdj.

Göm göm en son suçu bana atıp vicdan rahatlat. Yok öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…