Benim de bi haftaya yakındır adet sancısı gibi ağrı çekiyorum geliyor gidiyo sancı belki bu aylarda rahim büyüyor ya ondan olduğunu düşünüyorum bende31 aralıkta bende rahatsızlandım 5 saat kesintisiz adet sancısı gibi yaşadım şükür geçtide kontrole gdiicem yarın aylık kontrolüme
doktor bana Nisan ortası dedi ama benim içimden bi his 38de gelecek diyo oda ilk haftası gibi duruyor ama geç gelmek isterse nereye giderse artıkBacım gelin yorumlara da katılın. bir ayağınız burada olsun zaten bu şart. Kendinden önceki ayı takip etmeden olmuyor. Ayrıca sizden çöoğu kişi zaten başından beri aynı şeyi söylüyorum aslında Nisan annesi
Niyeyse 38. hafta için benim de içimde bir his var. Ay hayırlısı bakalım. 5 Ocak oldu bile.Benim de bi haftaya yakındır adet sancısı gibi ağrı çekiyorum geliyor gidiyo sancı belki bu aylarda rahim büyüyor ya ondan olduğunu düşünüyorum bende
doktor bana Nisan ortası dedi ama benim içimden bi his 38de gelecek diyo oda ilk haftası gibi duruyor ama geç gelmek isterse nereye giderse artık
Diğer grupta biri tahin yedim geçti demişti sanki mide için bugün. Mide için mi demişti, bugün mü demişti emin değilimOglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis
doğru, dün demişti ha ben de hatırlıyorum çünkü tahin yağ çok saçma değil mi bir deneriz diye düşünmüştüm ama hangi grup diye sorarsan onu hatırlamıyorumDiğer grupta biri tahin yedim geçti demişti sanki mide için bugün. Mide için mi demişti, bugün mü demişti emin değilim
Bizim b12 nanaydoğru, dün demişti ha ben de hatırlıyorum çünkü tahin yağ çok saçma değil mi bir deneriz diye düşünmüştüm ama hangi grup diye sorarsan onu hatırlamıyorum
Benimde 7 nisan görünüyor ama sanmıyorum nisanda doğurcağımıBenim de bi haftaya yakındır adet sancısı gibi ağrı çekiyorum geliyor gidiyo sancı belki bu aylarda rahim büyüyor ya ondan olduğunu düşünüyorum bende
doktor bana Nisan ortası dedi ama benim içimden bi his 38de gelecek diyo oda ilk haftası gibi duruyor ama geç gelmek isterse nereye giderse artık
Kaç haftalıksın şuandaNiyeyse 38. hafta için benim de içimde bir his var. Ay hayırlısı bakalım. 5 Ocak oldu bile.
neyse iki yarım bir bütün ediyoruz allahtan djkdjBizim b12 nanayMart mart onu biliyorum hsjdj.
24+3 canımKaç haftalıksın şuanda
Evet gerçekten kış hamileliği çok güzel iki tane yaz hamileliği gördüm aman aman sıcak ter kaşıntı pişik inanılmaz zor geçiyor ve en önemlisi uzun günler kışın günleri kısa güzel geçiyor hep güzel geçsin bi avazda kurtulalım aminNiyeyse 38. hafta için benim de içimde bir his var. Ay hayırlısı bakalım. 5 Ocak oldu bile.
ay martta haberler alıcaz desene her doğuran bizi heyecana koyar ay sıra bize geldimi diyeBenimde 7 nisan görünüyor ama sanmıyorum nisanda doğurcağımı
o da anasının bi' oğlu ya yazıktır elleşme... diye oğlan analığı yapıyım bari napıyim?!Ay kızlar. Malum bu hastalık bana eşimden bulaştı. Evden dışarı çıktığım da yok. 2 gün önce Kv ile konuşuyordu eşim. Hasta olduğunu anladılar sesinin değişikliğinden. "ah oğlum, ceylan gözlüm kıyamam" dedi. Eşim benim de hasta olduğumu söyledi. Kv " e dikkat etse ya kendine" dediEşim de kızdı. "Anne nası dikkat etçek kız dışarı çıktığı yok garibimin ben eve getirdim hastalığı napsın" dedi.
Dün Kv yine aradı. "tüm gün aklımdan çıkmadın oğlum yerimde duramadım nasılsın bugün daha iyi misin" diye sordu eşime. Eşim de benim adımı söyleyip " iyi anne afratafra daha iyi bugün" dediTelefon kapanınca "annen seni sordu sen benni söyledin iyi oldumu farkında mısın" diye sordum. " Önce seni sorması gerekiyordu" dedi.
Eşime ah kuzum kıyamam diyip bana dikkat etse ya demesi dfghjnkmlöo da anasının bi' oğlu ya yazıktır elleşme... diye oğlan analığı yapıyım bari napıyim?!
şaka bir yana benim kayınvalidem çok iyi biri olduğu için hiç anlamıyorum ha bu çekişmeleri, bizde ben soğuğumdur ona rağmen kadıncağız hep alttan alıp idare etmeye gayret eder. iki üç kere kötü takıştık, bakalım bebekle beraber bu takışmalar çoğalacak mı napacak. eşin iyi yapmış, o akıl edip soramıyorsa siz söyleyeceksiniz tabi heheh.
24+5 benimkaç haftalardasınız
ya ben kendi annemin kayınvalideliğini de gördüğüm için oğlumculuğun gerçekten başka bir seviye olduğunu çok iyi biliyorum ve anlıyorumEşime ah kuzum kıyamam diyip bana dikkat etse ya demesi dfghjnkmlöasıl takıldığım o.
Ya maalesef herkes aynı değil. Eşimin annesi eşinden görmediği her şeyi oğlundan bekliyor. Oğlu gezdirsin, oğlu yedirsin, oğlu alsın, oğlu yapsın. Eşim 2 kişiye kocalık yapmaya çalışıyor gibi oluyor hal böyle olunca. Tonla şey var da işte, eşim sağolsun görüyo da benim bir şey dememe gerek kalmıyor artık. Düşün biz ilk defa tatile gittik evlendikten sonra eşimle ama eşim bunu annesine söylemeye çekindi, annesi üzülür neden onu götürmedi benle tatile gidiyo diye
Dün akşam enteresan bişi daha dedi annesi. "Siz iyi olun da, biz parasız da olsak burada yalnız da olsak önemli değil" Bu ne demek şimdibaşkası duysa açlar falan sancaklar. Acıtasyonnnn
Göm göm en son suçu bana atıp vicdan rahatlat. Yok öyleya ben kendi annemin kayınvalideliğini de gördüğüm için oğlumculuğun gerçekten başka bir seviye olduğunu çok iyi biliyorum ve anlıyorumki benim annem aşırı kendi ayakları üzerinde, kimseye ihtiyaç duymayan, her işi kendi gören, gamsız ve sıfır anaç bir kadındır yani, hiç öyle kendini acındırsın falan öyle bir tip değil ona rağmen. kardeşim hasta olduğunda aynı muhabbet yaşanmıştır, gözüm kapalı eminim çünkü oğlumculuk şovdur, dramdır, arabesktir ve bunu gerektirir hahah of anamı gömdüm ya durduk yere senin yüzünden üzüldüm şimdi kldksdj.
Hahah senin suçun yok kız, anama hasetlenesim gelmiş oluyo arada öyleGöm göm en son suçu bana atıp vicdan rahatlat. Yok öyle
Evet canım çok şükür ilk denemede tuttuMERHABA CANIM ŞAHİN ZETEROĞLUNDA İLK DENEMEDE Mİ TUTTU SİZİN?
Ne mutlu canım çok sevindimEvet canım çok şükür ilk denemede tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?