2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Nabzi cok hizli atan var mi? Sanki spor yapmis gibi ama güm güm böyle
Canım benim gebelik öncesi de taşikardim vardı 2 yıl ilaç kullandım. Gebelik düşününce doktor kontrolünde bırakmıştım.
Yine nabzım 130ları görüyor hareket halindeyken şu aralar. bazen 100 civarına düşüyo dinlendiğimde. Aile hekimliğinde gebe takibine gittiğimde kardiyolojiye gitmemi önerdiler.
Gittiğimde ekg de 97 çıktı, doktor bu şekilde devam ederse ve dayanabileceğim seviyedeyse ilaç önermediğini, yürüyüş yapmamı söyledi. Demir ilacı kullanıp kullanmadığımı sordu.

Aynen 20'si Koç. Ama 21 Nisan'dan itibaren Boğa başlıyormuş canım

Aynen 20'si Koç. Ama 21 Nisan'dan itibaren Boğa başlıyormuş canım

Eki Görüntüle 3363923
Heee valla çok merak etmediğim bi konu ama kızım oğlum çok meraklılar anne hangi burc diye öyle bakmıştım saflıkla dogsunlarda inşallah Allah’a iyi bi kul iyi bi insan terbiyeli saygılı efendi çalıskan hayırlı sağlıklı şanslı birer birey olurlar

Amin kuzum inşallah. Hiç önemli değil ne burcu olduğu. Bizler nasıl yetiştireceğiz o daha önemli.

MERHABA CANIM ŞAHİN ZETEROĞLUNDA İLK DENEMEDE Mİ TUTTU SİZİN?

Ay bu gurubun enerjiside çok iyi valla arada girip girip modumu yükseltmek için okuyorum pek yazmasamda
Biz mayıs anaları olarak sinsi sinsi hep burda eğleniyoz galiba ahsjsj ben de bu grupta herkesi tanıyorum kimse beni tanımasa da, hepiniz çok komiksiniz hamurlar sizi

Biz mayıs anaları olarak sinsi sinsi hep burda eğleniyoz galiba ahsjsj ben de bu grupta herkesi tanıyorum kimse beni tanımasa da, hepiniz çok komiksiniz hamurlar sizi
Ne demek kimse beni tanımasa da. Aaaaaa

Hahahaha hakikaten kendimizi sinsi hissettim sessiz sessiz okuyoruz mod yükseltip gidiyoruz filan halbuki buranın kapıları da açık bize

Kızlar yoyko marka bebek arabası alan var mı? Ya da çevresinde kullanan ve yorumunu duymuş olan? Yoyko city travel sistem bakıyorum hoşuma gitti ama olumsuz bir yönü var mıdır araştıranınız olmuşsa diye sormak istedim

Hahahaha hakikaten kendimizi sinsi hissettim sessiz sessiz okuyoruz mod yükseltip gidiyoruz filan halbuki buranın kapıları da açık bize

Sen benim bu sitedeki demirbaşımsın. Seni saymıyorum artık ajsjsj

Bacım gelin yorumlara da katılın. bir ayağınız burada olsun zaten bu şart. Kendinden önceki ayı takip etmeden olmuyor. Ayrıca sizden çöoğu kişi zaten başından beri aynı şeyi söylüyorum aslında Nisan annesi

Doğru vallahi önceki aya bakıp neler yaşadılar bebeklerin gelişimi ne durumda fikir almak lazım karşılaştırma olarak değilde normal sınır aralığında mı diye bakmakta fayda var
Benim aslında 6 Mayıs doğum ondan öncesi olmasında 6 Mayıs 38 hafta anca oluyor ama yine teyet geçiyorum

Ben tecrübelerden faydalanmak için mart’ı bile takipteyim
37’den önce doğurmadığım sürece Nisan annesi olamam ama bi ayağım yine burda dursun

Oglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…