Canım benim gebelik öncesi de taşikardim vardı 2 yıl ilaç kullandım. Gebelik düşününce doktor kontrolünde bırakmıştım.
Yine nabzım 130ları görüyor hareket halindeyken şu aralar. bazen 100 civarına düşüyo dinlendiğimde. Aile hekimliğinde gebe takibine gittiğimde kardiyolojiye gitmemi önerdiler.
Gittiğimde ekg de 97 çıktı, doktor bu şekilde devam ederse ve dayanabileceğim seviyedeyse ilaç önermediğini, yürüyüş yapmamı söyledi. Demir ilacı kullanıp kullanmadığımı sordu.
bi sıkıntı yoksa neden böyle diyor ki sonuçta sorun olmadığı sürece en iyi doğum yöntemi normal doğumdur inşallah herşey yolunda gider ve normal doğurursun
Heee valla çok merak etmediğim bi konu ama kızım oğlum çok meraklılar anne hangi burc diye öyle bakmıştım saflıkla dogsunlarda inşallah Allah’a iyi bi kul iyi bi insan terbiyeli saygılı efendi çalıskan hayırlı sağlıklı şanslı birer birey olurlar
Heee valla çok merak etmediğim bi konu ama kızım oğlum çok meraklılar anne hangi burc diye öyle bakmıştım saflıkla dogsunlarda inşallah Allah’a iyi bi kul iyi bi insan terbiyeli saygılı efendi çalıskan hayırlı sağlıklı şanslı birer birey olurlar
Canım biz temmuz zammından hemen önce başladığımız için ilaçlar vs hepsi birlikte 72bin TL tuttu şuan hala aldığım vitaminlerin fiyatı bile bu fiyatın içine dahil
İlaçlarsız sadece tüp bebek ücreti 32000tl
Transfer ücreti de 11000tl
Ama şuan bu fiyatlar baya artmıştır diye düşünüyorum.
Allah kolaylık versin inşallah hem maddi hem manevi olarak zor bir süreç
Biz mayıs anaları olarak sinsi sinsi hep burda eğleniyoz galiba ahsjsj ben de bu grupta herkesi tanıyorum kimse beni tanımasa da, hepiniz çok komiksiniz hamurlar sizi
Biz mayıs anaları olarak sinsi sinsi hep burda eğleniyoz galiba ahsjsj ben de bu grupta herkesi tanıyorum kimse beni tanımasa da, hepiniz çok komiksiniz hamurlar sizi
Kızlar yoyko marka bebek arabası alan var mı? Ya da çevresinde kullanan ve yorumunu duymuş olan? Yoyko city travel sistem bakıyorum hoşuma gitti ama olumsuz bir yönü var mıdır araştıranınız olmuşsa diye sormak istedim
Bacım gelin yorumlara da katılın. bir ayağınız burada olsun zaten bu şart. Kendinden önceki ayı takip etmeden olmuyor. Ayrıca sizden çöoğu kişi zaten başından beri aynı şeyi söylüyorum aslında Nisan annesi
Bacım gelin yorumlara da katılın. bir ayağınız burada olsun zaten bu şart. Kendinden önceki ayı takip etmeden olmuyor. Ayrıca sizden çöoğu kişi zaten başından beri aynı şeyi söylüyorum aslında Nisan annesi
Doğru vallahi önceki aya bakıp neler yaşadılar bebeklerin gelişimi ne durumda fikir almak lazım karşılaştırma olarak değilde normal sınır aralığında mı diye bakmakta fayda var
Benim aslında 6 Mayıs doğum ondan öncesi olmasında 6 Mayıs 38 hafta anca oluyor ama yine teyet geçiyorum
Oglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis