2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis
2 haftadır yediğimden içtiğimden zevk alamıyorum mide yanmasından yoğurt yiyorum o da anlık geçiriyor yada ılık süt sonra tekrar alev almaya başlıyor hiç bulantım olmamıştı ama bu yanmalardan çekicem galibaa birazcık

Ben eşinin tavrına bayıldım şahseen iyi demişş

Gaviscon derdimize deva

Bi ara birinin kaynanası kırkı çıkarmada taş maş demişti instada kırk çıkarma videosuna denk geldim yine ne bulduysa koydum olmuş taşlardanda 40yazmış

yaa onu hiç içemiyorum kireç gibi şurup içememe sıkıntım var kullanabileceğimiz hap var mı acaba bunun için
Doktora danış bence ben kendim hap içemediğimi söylediğim için şurup verdi demir ilacıda suya katılandan içiyorum normal hamile olmadan da hap içemiyordum şimdi hiç içemiyom

Doktora danış bence ben kendim hap içemediğimi söylediğim için şurup verdi demir ilacıda suya katılandan içiyorum normal hamile olmadan da hap içemiyordum şimdi hiç içemiyom
bende de tam tersi :) şurup, suda eriyen vs hiç birini midem kabul etmiyor haftaya gideceğim doktora sorarım artık o zaman

benim bulantım da olmuştu hem de 17-18. Haftaya kadar bir haftadır ne yesem fark etmiyor, saat 23ten sonra süt falan hikaye ya, o an iyi oluyor sonra devam

Ne mutlu canım çok sevindim bende opu oldum cuma günü transfer için bekliyorum dondurulma olacak seninki nasıl oldu peki kaç yumurta oldu kaçtan konuldu Şahin beyden memnun musun?
Sizde mi şahin beye gidiyorsunuz.
Ayy transfer en sevdiğim gündü hayatımda
Benim 25 yumurta toplandı
5. Güne 4 embriyo kalmıştı sadece 2si iyi kalite 2side kötü kalite
1 tane 5ab kalitede embriyo transfer edildi ve çok şükür tutundu oğluşum bana
Ben şahin beyden çok memnundum güleryüzlü ve ne soruyorsam herşeyi ayrıntısıyla cevaplayan biri
Tecrübesinede aşırı güvendiğim için çok ilaç kullandım ama ne ne içindi hiç sorgulamadımburada bazı tüp bebiş anneleri çok iyi biliyor kullandıkları ilaçları ne için kullandıklarını ama ben sadece kullanmak için kullanmıştım
hamişliğimin 4. Ayına kadar şahin beyle devem ettim sonra muayene ücreti yüksek olunca bırakmak zorunda kaldım

Offf çok korkuyorum böyle olmaktan ya ama kesin de böyle olcam. Görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş çükünü koparmış olcam kesin etrafımdakiler aaa çok cool anne olcan falan diyorlar, içimi bi bilseler

Oglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis
Sade sodayla bütünleşmiş durumdayız homili gırtlak yiyip hemen sonra Beypazarı maden suyunu gömen koca göbekli doblocu dayılar gibi geziyorum evin içinde Beyaz atlet de giyersem tam olucam

Sade sodayla bütünleşmiş durumdayız homili gırtlak yiyip hemen sonra Beypazarı maden suyunu gömen koca göbekli doblocu dayılar gibi geziyorum evin içinde Beyaz atlet de giyersem tam olucam
Ya mide bulantisinin mesela kusmadigin sadece öğürdüğün zamanlarda "hmm hamileyim ben" tarzı bi havası var. Komik oluyor falan hatta bazen. Bunun gece yanıyorum lan diye bu göbekle yuvarlanarak kalkması var bi de kalkar kalkmaz geğiriyorum viiiaaa diye. Offf allahim yok yani ne pis şeymiş

Tekrar aradığınd buraya yönlendirebilir miyiz ki şuraya bi gelse de az da biz muhabbet etsek kdnle

Siz nasılsınız benim de doğum pozitif çıktı bende hastayım benim de pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…