2 haftadır yediğimden içtiğimden zevk alamıyorum mide yanmasından yoğurt yiyorum o da anlık geçiriyor yada ılık süt sonra tekrar alev almaya başlıyor hiç bulantım olmamıştı ama bu yanmalardan çekicem galibaa birazcıkOglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis
Ben eşinin tavrına bayıldım şahseen iyi demişşAy kızlar. Malum bu hastalık bana eşimden bulaştı. Evden dışarı çıktığım da yok. 2 gün önce Kv ile konuşuyordu eşim. Hasta olduğunu anladılar sesinin değişikliğinden. "ah oğlum, ceylan gözlüm kıyamam" dedi. Eşim benim de hasta olduğumu söyledi. Kv " e dikkat etse ya kendine" dediEşim de kızdı. "Anne nası dikkat etçek kız dışarı çıktığı yok garibimin ben eve getirdim hastalığı napsın" dedi.
Dün Kv yine aradı. "tüm gün aklımdan çıkmadın oğlum yerimde duramadım nasılsın bugün daha iyi misin" diye sordu eşime. Eşim de benim adımı söyleyip " iyi anne afratafra daha iyi bugün" dediTelefon kapanınca "annen seni sordu sen benni söyledin iyi oldumu farkında mısın" diye sordum. " Önce seni sorması gerekiyordu" dedi.
Gaviscon derdimize deva2 haftadır yediğimden içtiğimden zevk alamıyorum mide yanmasından yoğurt yiyorum o da anlık geçiriyor yada ılık süt sonra tekrar alev almaya başlıyor hiç bulantım olmamıştı ama bu yanmalardan çekicem galibaa birazcık
yaa onu hiç içemiyorum kireç gibi şurup içememe sıkıntım var kullanabileceğimiz hap var mı acaba bunun içinGaviscon derdimize deva
Rennie tablet çiğniyorum ben. Doktorum sınırsız kullanabilirsin demişti.yaa onu hiç içemiyorum kireç gibi şurup içememe sıkıntım var kullanabileceğimiz hap var mı acaba bunun için
Çıktım dün kuzum. Bebişim de yoğun bakım da. İyi olacak inşallahCan’ım geçmiş olsun hastanedemsiin simdi
aa onu kullanabiliyor muyuz ondan alırım en azındanRennie tablet çiğniyorum ben. Doktorum sınırsız kullanabilirsin demişti.
Doktora danış bence ben kendim hap içemediğimi söylediğim için şurup verdi demir ilacıda suya katılandan içiyorum normal hamile olmadan da hap içemiyordum şimdi hiç içemiyomyaa onu hiç içemiyorum kireç gibi şurup içememe sıkıntım var kullanabileceğimiz hap var mı acaba bunun için
bende de tam tersi :) şurup, suda eriyen vs hiç birini midem kabul etmiyor haftaya gideceğim doktora sorarım artık o zamanDoktora danış bence ben kendim hap içemediğimi söylediğim için şurup verdi demir ilacıda suya katılandan içiyorum normal hamile olmadan da hap içemiyordum şimdi hiç içemiyom
benim bulantım da olmuştu hem de 17-18. Haftaya kadar2 haftadır yediğimden içtiğimden zevk alamıyorum mide yanmasından yoğurt yiyorum o da anlık geçiriyor yada ılık süt sonra tekrar alev almaya başlıyor hiç bulantım olmamıştı ama bu yanmalardan çekicem galibaa birazcık
Bu ayrıntılı ve kesin bilgi için teşekkürü bir borç bilirim.Diğer grupta biri tahin yedim geçti demişti sanki mide için bugün. Mide için mi demişti, bugün mü demişti emin değilim
Sizde mi şahin beye gidiyorsunuz.Ne mutlu canım çok sevindimbende opu oldum cuma günü transfer için bekliyorum dondurulma olacak seninki nasıl oldu peki kaç yumurta oldu kaçtan konuldu Şahin beyden memnun musun?
Kız bunu ben yapcam dalga geçmeBi ara birinin kaynanası kırkı çıkarmada taş maş demişti instada kırk çıkarma videosuna denk geldim yine ne bulduysa koydum olmuş taşlardanda 40yazmış
Offf çok korkuyorum böyle olmaktan ya ama kesin de böyle olcam. Görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş çükünü koparmış olcam kesinya ben kendi annemin kayınvalideliğini de gördüğüm için oğlumculuğun gerçekten başka bir seviye olduğunu çok iyi biliyorum ve anlıyorumki benim annem aşırı kendi ayakları üzerinde, kimseye ihtiyaç duymayan, her işi kendi gören, gamsız ve sıfır anaç bir kadındır yani, hiç öyle kendini acındırsın falan öyle bir tip değil ona rağmen. kardeşim hasta olduğunda aynı muhabbet yaşanmıştır, gözüm kapalı eminim çünkü oğlumculuk şovdur, dramdır, arabesktir ve bunu gerektirir hahah of anamı gömdüm ya durduk yere senin yüzünden üzüldüm şimdi kldksdj.
Sade sodayla bütünleşmiş durumdayızOglumun dün gece "karanliga bir isik da ben yakam ana" diyerek cakmagi icerde yakmasindan mütevellit mide yanmasindan öldüm. Bana bu bir haftadir oluyor, siz yazarken okuyup geciyodum, simdi anliyorum ne bicim bir seymis
Ya mide bulantisinin mesela kusmadigin sadece öğürdüğün zamanlarda "hmm hamileyim benSade sodayla bütünleşmiş durumdayızhomili gırtlak yiyip hemen sonra Beypazarı maden suyunu gömen koca göbekli doblocu dayılar gibi geziyorum evin içinde Beyaz atlet de giyersem tam olucam
Tekrar aradığınd buraya yönlendirebilir miyiz ki şuraya bi gelse de az da biz muhabbet etsek kdnleAy kızlar. Malum bu hastalık bana eşimden bulaştı. Evden dışarı çıktığım da yok. 2 gün önce Kv ile konuşuyordu eşim. Hasta olduğunu anladılar sesinin değişikliğinden. "ah oğlum, ceylan gözlüm kıyamam" dedi. Eşim benim de hasta olduğumu söyledi. Kv " e dikkat etse ya kendine" dediEşim de kızdı. "Anne nası dikkat etçek kız dışarı çıktığı yok garibimin ben eve getirdim hastalığı napsın" dedi.
Dün Kv yine aradı. "tüm gün aklımdan çıkmadın oğlum yerimde duramadım nasılsın bugün daha iyi misin" diye sordu eşime. Eşim de benim adımı söyleyip " iyi anne afratafra daha iyi bugün" dediTelefon kapanınca "annen seni sordu sen benni söyledin iyi oldumu farkında mısın" diye sordum. " Önce seni sorması gerekiyordu" dedi.
Siz nasılsınız benim de doğum pozitif çıktı bende hastayım benim de pozitifBizde de aynı durum oğlum bu sefer influenza A pozitif domuz gribi eşimde oğlumda hastanede serum yediler. Hastaneler full zaten. Maskeyle hastane hastane gezdik. Oğlum asla kucağımdan inmedi günlerce çok şükür henüz bir şeyim yok kırılır gibi olup hemen toparlıyorum umarımda geçmemiştir bana. Virüs virüs üstüne geçen haftada rsv pozitifti. Hamile olduğumu unutuyorum bazen arada hareketlerini hissetmesem bırakçam kendimi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?